GÜÇLÜ VE GÜÇLÜ KALMAYA DİRENEN GÜZEL KADINLAR herkese merhaba..
KK'ne üye olduğumdan beri beni en çok rahatsız eden,insanlıktan çıkaran,tahammülsüz eden bu konudan giriş yapacağım.
Aldatılan kadınların yazdıklarını gördükçe dilimi dişimin arasına sıkıştırıp büyük üzüntüler içerisinde okuyorum.Hatta bazen yorumlarda dayanamayıp aldatmaya sebep olan hemcinslerime de saydırıyorum.Çünkü bu konu benim en hassas noktamdır.Eminim hepimiz için de öyledir.
Bir kadın için "aldatılmak" kadar daha gurur incitici bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Okuduklarım beni bayağı etkiliyor. Bu durumu yasayan hemcinslerim kadar en az bende üzülüyorum.
Bir ilişki içerisinde insan herşeye katlanabilir hele ki KADIN'sa.
Yeri gelir kahır çekersin,aç kalırsın,sıkıntılar yaşarsın maddi manevi.Bunca şeyi sırtına yüklersin de aldatılmayı kaldıramazsın be.
Kim ne derse desin gerek evlilikte,gerek ilişkilerde en emektar kadındır.
Ve ne yazık ki genelde aldatılmaya layık görülense yine kadındır.
Bıçak darbesi yesen bu kadar acıtmaz. Ama eminim aldatılmanın acısı hiçbir acıya da benzemez.
Velhasıl Kelam aldatmak,karakter meselesidir.
Ve aldatmanın hiçbir bahanesi yoktur.Hiç kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez.
Karşındaki insani aptal yerine koymanın en incitici,küçültücü,aşağılayıcı eylemidir.
Bazen böyle şeylerle yüreğim dolup taşıyor. Konuları okurken ya ben aldatılan insanin yerinde olsaydım ne yapardım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Öyle bi düşüncelerimi yazayım dedim..
Okuyan,dikkate alıp düşüncelerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürler..