• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmayi beraber cozelim aciiiil!

Isin komik yanini anlatmadim size, artik sinirlerimiz bozuldu guluyoruz, adam kayseriden dondum diye donuyor ama baya bronzlasmis bi sekilde erkekler gercekten bu yalan konusunda cok basarisiz..... hahahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isin komik yanini anlatmadim size, artik sinirlerimiz bozuldu guluyoruz, adam kayseriden dondum diye donuyor ama baya bronzlasmis bi sekilde erkekler gercekten bu yalan konusunda cok basarisiz..... hahahah

traji komik olmuş :1:
kayserinin güneşi yakmıştır :)

olay şöyle gelişmiştir..

bu adamcagız ahmet abisiyle kayseri pastırması yiyip çayını yudumlar ,
daha sonra kayserının denızıne gırıp bogulasıya yüzerler,
denızden cıkıp plajda ahmet abıyle bırbırlerını yaglarlar ,
sonra gunesin altında uyuyakalırlar ...

bence cok masum bu adam aldatır mı ya baksanıza nasıl da sevimliler kıyamam :37:

otel söylemek istemiyordur aile faciasına yol açmamak için.

yoksa otelin kimlik almaması da, adamın o otele kadınsız gitmesi de mümkün değil. :D

gülüp eğlenebiliyorsa adamın eşi oh ne ala.

olay şöyle gelişmiştir..

bence cok masum bu adam aldatır mı ya baksanıza nasıl da sevimliler kıyamam :37:

:52::52::52:
ay bugün çok güldüm,heryerde yorumlar feci :52:

Kizlar merhaba,

Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)

Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)

Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.

Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.

Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.

Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!

Oteli arayıp, ben x kişisiyle geçen hafta falanca odada kaldım ancak cüzdanımı/küpemi/yüzüğümü vs bulamıyorum..Odayı temizlerken bulan filan oldu mu?
Yada x kişisinin beraber gittiği Ahmet Abi'sinin kaç numaralı odada kimle kaldığını yada gerçekten orda olup olmadığını bi teyit edin resepsiyondan derim.
Son olarak da uçakla yada otobüsle gittiyse, bilet firmasını arayıp tarihi ve x kişisinin adını soyadını verip koltuk numarasını öğrenin. Atıyorım 32 numaraya oturmuşsa yanındaki 33 Nolu koltuğa kim oturmuş onu öğrenin. Neden soruyorsunuz derlerse de bişi uydurun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir ahmet abiyi otel görevlisi gibi arayip bi esyanin ona ait olup olmadigini sorun. Benim değil derse gitmiştir. Ne alakasi var karisiklik var ben orada değildim derse ahanda kanit :))

Bi de otele alınan gecelik kadınlardan kimlik aliyorlar mi ki ?

Kizlar merhaba,

Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)

Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)

Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.

Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.

Velev ki ahmet abisi ile gitmiş, bunu saklamış olması yetmez mi.

Bana da Ahmet Abılık gıbı gelmedı olay acıkcası .
Mahkemeye o faturayla ve konusma dokumanlarıyla gıtse bıle yeter zaten.

Bu iki kişilik odada çift kişilik miydi yatak yoksa iki tane tek kişilikmi :s
yani Ahmet abiyle aynı yatakta yatmamıştırlar herhalde..
Burdanda belki yola çıkılabilir.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Otel baya bir luks sanirim. Bilemiyorum ama ben bazi luks otellerin katalogla falan kadin ayarladigini duymustum, arkadasim bir otelde halkla iliskiler mudiresi o anlatmisti. ( o oyle bir otelde calismiyor ama arka planda biliniyormus bunlar) eger oyleyse zaten kimlik falan olmaz. Size de bilgi vermezler.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kizlar merhaba,

şimdi herşey ortada. adam kayseriye diye marmariste lüks bir otelde 5000 lira vererek 3 gece kalıyor. 2 kişilik oda tutuyor ahmet ağabeyle gittim diyor.
ahmet ağabeyin adı listede yok. demekki o gelmemiş. hadi diyelim o gelsin,neden 2 kişilk oda. ahmetle gidiyorsa ayrı ayrı tek kişilk oda tutulur. 2 kişilik oda tutulmaz. ha ahmet ağabeyle 3 gece aynı odada geçirmek ve farklı eğilimler yaşamak istiyorsa o başka.:)
ama oda olsa ahmetin adı yok.
yani kısacası,kadının bulunması önemli değil. zaten ortada herşey. fatura yeter zaten. o faturayı saklasın boşanmak istiyorsa. direkt boşanır.

Son düzenleme:
Eğer ahmet abiyle bir otelde başbaşa(aynı odada üstelik) tatil yapmışsa arkadaşınızın eşi gay..bu durumda tek yapılabilecek boşanmak..

Eğer ahmet abi olayını yemeyip gerçeği görürse arkadaşınız %1500 aldatılmış ve kadının kim olduğunun ne önemi var? Yapılabilecek tek şey boşanmak..

Yukarıda yazılanların hiçbiri varolmasaydı bile arkadaşınıza şiddet uygulayan,hakaret eden bir eşi var.yapılabilecek tek şey boşanmak..

Sonuç : burada vakit harcayacağına gidip hemen dava açsın arkadaşınız..

olay şöyle gelişmiştir..

Çok haklısın, ölesiye yüzdükten sonra bir bakarlarki taa marmarise yüzmüşler. Hay aksi şimdi orada bir otele girerler...

3günlüğüne 5000 tl dediğine gore arkadaşınızın eşi keyfine düşkün birisi , bu adam bu odadada yanliz yatamaz , doğaya aykırı bir kere okadar paralar dökmüş birkere otele o güzelim yataklarda yanlizmi yatacak sandiniz ..
Bu erkeklerin yalan soyleme beceriksizlikleri bir harika ;););)

Adam kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip ahmet abiyi lux otele goturup geceligine 2000 tl odeyecek degil, bunun ispat edilmesi gereken bi tarafi yok hersey ortada. Ispat icin fatura yeterliymis zaten. Mahkemeye sunsa delil sayilir o derece. Arkadasin bosanmayacak da kendini rahatlatmaya calisiyo galiba

Son düzenleme:
Back
X