- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Kizlar cevap yazamadim kusura bakmayin gelismeler soyle,
Adamin isinde cekle senetle odemeler yapiliyormus, eger bu ay 70bin liralik cek verirsen sana tatil sozum olsun gibi sozler veriliyormus ve ahmet abiye bu sozunu gerceklestirmis. Tabi biz bunu yemedik.
Marmaristen bir tanidigimiz yok ama iyi bir fikir marmaristen aratmak bu konuda arastirma yapicam acaba kime aratiriz napariz diye.
Anlicaniz hic ipe sapa gelmez bir yalana inanmasini bekliyor kizcagizin. Evden kovdu kiz adami, hergun ariyor inan bana sacmalama diye ama tabi kizin ici almiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her şeyden geçtim. Birine sözünüz olursa ayarlarsınız ve o kişi kendi gider. Hani ona iki kişilik bir tatil sözü verirseniz sizin de onunla gitme zorunluluğunuz yoktur. Arkadaşınızın eşinin cidden Ahmet abisine sözü varsa da. Ayarlasın bir tatil Ahmet abisi kendi ve yaında götürmek istediği biri gitsin. Böylece ne eşine yalan söyler ne de gizli kapaklı iş yapar.
Umaım iki gün sonra. Arkadaşlar sorun çözüldü. Kayıtlarda cidden Ahmet abiyle ikisi varmış gibi bir şeyler yazmazsınız. Kayıtlarda cidden Ahmet abi ve arkadaşınızın eşinin kimliği çıksa bu sizer yeterli olacak mı?