• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmis kadinlar...

Aynen öyle canım ben artık umursamaz oluyorum yani suan bosanma aşamasındayım ilk günler cok üzülüyodm suan takmamaya calısıyorum cünkü bana muhtac bi evladım var ve ben onun sacının telini kçhiç kimseye degişmem otuzden dik dur kendine güven ve umursamaz ol bak ozaman el üstünde olursn

Aynen öyle canım ben artık umursamaz oluyorum yani suan bosanma aşamasındayım ilk günler cok üzülüyodm suan takmamaya calısıyorum cünkü bana muhtac bi evladım var ve ben onun sacının telini kçhiç kimseye degişmem otuzden dik dur kendine güven ve umursamaz ol bak ozaman el üstünde olursn
Evlat dedinmi akan sular duruyor.Sirf onnar icin bu yarayi kapanmicani bile bile kanatmamaya calisiyorum.Bazi seyleri icime atiyorum dik durmaya calisiyorum kendimi eskisi gibi ezdirtmiyorum.Ya ona bakiyorum hicbirsey olamis gibi davraniyor hicmi vicdani sizlamiyor hicmi aci cekmiyor cok merak ediyorum.

Erkek milleti canım yapar elini yıkar cıkar gider yani oyüzden hiç dert etme kendine gül eglen inan bu onun daha cok zoruna gider

Erkek milleti canım yapar elini yıkar cıkar gider yani oyüzden hiç dert etme kendine gül eglen inan bu onun daha cok zoruna gider
İşallah canim yaptiklarindan bin pisman olsun istiyorum.Sende işallah biran önce kurtulursun Allah hayirli olan neyse onu versin.Bu günlerde gelip gececek biz sabredelim dedigin gibi çocuklarimiz icin hayata tutunmaya calisalim.

Back
X