Aldatilmis kadinlar

berrin93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2
0
1
32
Mrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim

kardeşiyle beraber eve kız alıyor
Tövbe yarabbim,tecavüzcüler gibi bune böyle.

Öyle kocanın yanında kalınırmı.insanın midesi kaldırmaz.

Nasil insanlar varya cocuk icin yakmayin kendinizi bir ömür gecmez boyleleriyle. Cunku asla unutamicaksiniz bunu ve hep isitip isitip konuyu gundeme getirip sicak tutucaksiniz resmen bayginken tecavuz etmis ben bunu anlarim

Ben bazen KK yazilanlarin hayal ürünü olduğunu dusunuyorum.bu nedir kimsede Allah korkusu kul utanmasi diye bir şey kalmamis..tüm ahlak değerlerini türk aile yapisini kaybetmisiz yazik gerçekten çok yazik..affetsen öyle affetmesen ne yapacaksin..Allah yardimcin olsun

Ailen yerden göge kadar hakli. Madem aldattigina inaniyorsun ne diye geri dönüyosun be kardesim. Hazir arkadanda bi ailen varken gittin o hayvan dedigin adama döndün. Anlamiyorum cidden. Aldatilmayi kendine yediren kadinlari anlamiyorum.

Ne cirkin hayatlar yasaniyor aklim almiyor. Allah islah etsin.
Bana kalirsa git annenin babanin yanina, gerekirse kapilarinda yat. Ana baba sonucta onlardan baskasindan hayir gelmez yine de.

Mrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim
bunu anlamadım

Eşiniz isterse yıllar boyu her gün yemin etsin. Kardesine, "gelme iceri, kız baygın gibi uyandığında daha fazla içiririz." yazmış. Ailenizin yanına dönün, çocuğunuzun bir günahı yok, böyle insanlarla büyümesin.

Son düzenleme:
Back
X