- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Bence de kesinlikle siz muhattap olmayın kızla.Kizla konusup uzatmak istemiyorum muhabbeti. Sonucta hala gorustugumuz ortak arkadaslari da var esimi veya kendimi rezil etmek istemem.
Gercekten bunaldim takipten. Takip etmeden de duramiyorum beni dusurdugu hallere bak.
Gitmiyormus iste. Benim telime de geliyor. O yuzden esimle konustum zaten webten bahsetmeden. Ama olaydan haberi yok kontrol ettim teline bildirim gitmiyor belki tum whatsap bildirimleri kapali oldugundandir.Yalnız eşinize bildirim gidiyordur whatsapp web den siz girince.
İçinden gelmese neden cabalasin ki?Bin kere gecti.
Bosanabilecegim zamanlar oldu. Cocuklar yokken esim o zamanlar sarsilirdi hatta bosanma lafi ettigim icin oyle kotu olurdu ki sonradan ben uzulur moralini duzeltmeye calisirdim.
Su an bosanamayacagimi biliyor. Ve tahmini 3-4 yil sonra muhtemelen bosanacagimizi da. Bunu anladiginda 2-3 ay tam istedigim kivamdaydi. Herseyi elestirmez, ufak seylerden mutluluk uretmeye calisiyordu. Meger sadece cabaliyormus. Icinden gelerek degil, evliligi kurtarmak icin. Tabii insan surekli maske takamiyor.
Bosanmamak icinİçinden gelmese neden cabalasin ki?
Ben soyleyene kadar vardi donus. Ben patladiktan sonra yazmiyor.iyi de kocanizdan bir dönüş yok ki kıza.
kız biraz şansını zorluyor gibi.fazla oldu yıllar sonra arkadaşını bulmuş sempatik dost muhabbetleri kurmaya çalışması.
sizin yerinizde olsam kıza mesaj atarım.
merhaba ben × in eşi.nasılsınız?
geçen gün eşim bahsettide okuldan arkasiymissiniz.tanışmak istedim. diye.
sonrada kızın tavırlarına göre muhabbet ederim.
amaç varlığınızi hissettirin.ama kıskançlık yapan kocası elinden alinmaya çalışan bir kadın gibi değil.
sende kimsin benim kocama mesaj atiyon v.s gibi girerseniz konuya zararlı çıkarsınız.
nabız yoklayin varliginizi ve görüştüklerini bildiğinizi hissettirin.
akıllı bir kadınsa anlar zaten.
bir daha mesaj felan atmaz eşinize.
ama dediğim gibi olayı ego savaşına çevirmeden nazik bir kadın olarak (arkadaşça) konuşun.
Eşinize sordunuz mu? Ne konuşmuşlar?Ben soyleyene kadar vardi donus. Ben patladiktan sonra yazmiyor.
30 dk telde konusmuslar.
30 dk benimle konusmadi evlendikten sonra telde.
Bi insan ne konusur yarim saat
Kiz internetten biriyle tanismis bizim yasadigimiz ulkeden. Bulusmadan once esimin arastirmasini istiyormus.Eşinize sordunuz mu? Ne konuşmuşlar?
Bosanmamak icin
Engellemek istemiyorum. Kiz yazdigi halde cevap verecek mi o onemliO kızı watssap tan engellet senin esin evli bi zahmet hiç konuşmasın o zaman herşey düzelir.
Ben de sordum esime boyle sacma sapan mesajlar atacak samimiyet nerden geliyo diye. Kendin sor dedi. Kadina niye bana gonderiyosun ki yazdim . oylesine yazmis.BEn anlamiyorum evli erkekler bu tarz konusmalara girecek kadar nasil samimi oluyor, gunaydin cikolatayi su bu almis falan bana mi garip geliyor yani.
Kesinlikle takipten ayrilmayin en ufak hatasindada tepkinizi gostertin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?