Geçmiş olssun kurtulduğuna dualar et allah kurtarmış bacımEski konularım da vardı. Nişanlım bırakmıştı çok üzülmüştüm. Ama geçti tabiki bugün profiline bakmak istedim merak ettim nedense. Ve aldığımız zaman onda ekli olan bir kız dikkatimi çekmişti o kızla sevgili olmuş. Geçen ay foto atmış. Aldatılmışm. O yüzden bırakmış beni başkasına gitmiş.
Başkası olması umrumda değil ama bu düşünce beni çok üzdü. Paylaşmak istedim. Hayatta aldatılmak da varmiş.
Not: 5 sene sevgili kalıp nişan yapmıştık
SürünsünlerEski konularım da vardı. Nişanlım bırakmıştı çok üzülmüştüm. Ama geçti tabiki bugün profiline bakmak istedim merak ettim nedense. Ve aldığımız zaman onda ekli olan bir kız dikkatimi çekmişti o kızla sevgili olmuş. Geçen ay foto atmış. Aldatılmışm. O yüzden bırakmış beni başkasına gitmiş.
Başkası olması umrumda değil ama bu düşünce beni çok üzdü. Paylaşmak istedim. Hayatta aldatılmak da varmiş.
Ya evlıyken aldatılsaydınız.Eski konularım da vardı. Nişanlım bırakmıştı çok üzülmüştüm. Ama geçti tabiki bugün profiline bakmak istedim merak ettim nedense. Ve aldığımız zaman onda ekli olan bir kız dikkatimi çekmişti o kızla sevgili olmuş. Geçen ay foto atmış. Aldatılmışm. O yüzden bırakmış beni başkasına gitmiş.
Hayır duası almışsınız . Üzülmeye değmez .Eski konularım da vardı. Nişanlım bırakmıştı çok üzülmüştüm. Ama geçti tabiki bugün profiline bakmak istedim merak ettim nedense. Ve aldığımız zaman onda ekli olan bir kız dikkatimi çekmişti o kızla sevgili olmuş. Geçen ay foto atmış. Aldatılmışm. O yüzden bırakmış beni başkasına gitmiş.
Annem de öyle demişti taa en başındaHayır duası almışsınız . Üzülmeye değmez .
Aynen öyleNe güzel böyle bir pislikten kurtulmussunuz gözünüz aydın.
Böyle düşündüm bendeYa evlıyken aldatılsaydınız.
Teşekkür ederimGeçmiş olssun kurtulduğuna dualar et allah kurtarmış bacım
Bakmam hiç. İçimde bir his yok zaten o yüzden merak geldi. Görmem gerekmiş demek kiBaktıkça daha çok üzülürsünüz, boşverin bakmayın.
Ne güzel, bunda da varmış bir hayır deyin ve şükredin.
Verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsunEski konularım da vardı. Nişanlım bırakmıştı çok üzülmüştüm. Ama geçti tabiki bugün profiline bakmak istedim merak ettim nedense. Ve aldığımız zaman onda ekli olan bir kız dikkatimi çekmişti o kızla sevgili olmuş. Geçen ay foto atmış. Aldatılmışm. O yüzden bırakmış beni başkasına gitmiş.
İnşaAllah ama kızda beni biliyordu muhtemelen o yüzden acimiyorumBir erkek size nasıl geldiyse o şekilde gider, hiç şaşmaz.
5 sene sevgili olduğu nişanlısını aldatıp o kıza giden erkeğin yaşatacaklarını düşünemiyorum. Zavallı diğer kızın imtihanı olacak bu serseri.
İnş kız ondan önce davranır da bu serseriye bir güzel had bildirir.
Öyle tabiki herkes bir hayaat tecrübesi oluyorYol yakından ayrılmış olmanız çooook daha iyi.. 5 senelik ilişkiniz olmuş o süreçte mutlaka birşeyler öğrenmişsindir hiçbir şey boşu boşuna değil, Allah gönlüne göre birini karşına çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?