aldatilmismiyim ?

ilk basta ben ona mesajlar yagdiriyodum seni sevmiyorum istemiyorum fln diyodu canim yandi baska kizlari eklemis bide 4 seneyi nasil bi kalemde boyle basit siler diye icim icimi yedi ama onu duyduktan sonra sok oldum aldatildim mi bilmiyorum ama 4 senem cope gitti
Kac yasindasiniz canimmm?

Ayrıldıktan sonra kizları takip etmesi falan aldatma sayılmaz bence.Önce yapmamıs ki.Ayrıldiysaniz bitmistir niye kendinizi yipratiyorsunuz ?

Benim 7 senem çöpe gitti canım detay girmek istemiyorum ama dahasınıda gördüm hatta sevince kör oluyır insan onun yaptığı kötü şeyleri bile görmüyor sonra hayırlısı benim için buydu demek diyorsun unutuyorsun bitiyor sende dönüp arkana bakınca ndden çektim ki bunca zaman bu saçma sapan insanı diyorsun ve bu kez erken bitirmediğine kızıyorsun emin ol bak seneler geçti üzerinden ve şuan evliyim ondan kurtuldum yolum açıldı eşimde allah razı olsun dört dörtlük denebilecek bi insan o yüzden canını sıkma seni daha iyisi bekliyor belkide bide böyle düşün ne diye üzüyorsun kendini sen daha kıymetlisin zamanla geçecek hepsi

Ayrıldıktan sonra kizları takip etmesi falan aldatma sayılmaz bence.Önce yapmamıs ki.Ayrıldiysaniz bitmistir niye kendinizi yipratiyorsunuz ?
o degil zaten sorun benimle birlikteykende onunla konusmak isteyenler olmus akrabasinin kizi gorusmek istemis bunu bana soylememisti ben sadece bu kadar olduguna inanmiyorum

çok seviyosan neden ayrıldın??biz kızlar yapıyoruz bunu,burnu sürtsün anlasın kıymetimi diyoruz ama vazgeçilmez değiliz hiçbirimiz bunu da anlamış oluyoruz böylece

Bence o beni bırakırsan kaparlar demeye getirmiş. Belli ki hala seviyor seni sen de seviyorsan yazık etmeyin bence ilişkinize.
cok cok seviyorum ama bana cok zarar veriyodu hastalandim onun yuzunden arkadas ortami kotuydu bi ise girmiyodu benimle disari bile cikmiyodu zaten dugun icin bi adim bile atilmiyodu . bugun bana yazin is kurcam araba alcam bekleyemem zaten evlenirim dedi . yanima yalvarmayla geldi ve beni gorunce seni gordugumde hic bisey hissetmedim icim kipir kipir olurdu eskiden dedi sevmedigini de soyledi zaten elinden kaparlar demeye getirmedi eskiden yapmiyodum simdi baska kizlara bakiyosam artik seni sevmedigimden sen sahip cikmadigindan dedi

cok cok seviyorum ama bana cok zarar veriyodu hastalandim onun yuzunden arkadas ortami kotuydu bi ise girmiyodu benimle disari bile cikmiyodu zaten dugun icin bi adim bile atilmiyodu . bugun bana yazin is kurcam araba alcam bekleyemem zaten evlenirim dedi . yanima yalvarmayla geldi ve beni gorunce seni gordugumde hic bisey hissetmedim icim kipir kipir olurdu eskiden dedi sevmedigini de soyledi zaten elinden kaparlar demeye getirmedi eskiden yapmiyodum simdi baska kizlara bakiyosam artik seni sevmedigimden sen sahip cikmadigindan dedi
Senin de içine otursun diye iş kurcam araba alıcam muhabbeti yapmış. Ayrılığı hazmedemediği belli. Ama dediğin gibi biriyse zaten evlensen bile çok sıkıntı çekersin. Özellikle çalışmayan hiçbi engeli olmadığı halde yan gelip yatmayı tercih eden erkekler evliliğinde de eşini çalıştırıp kendisi yatmaya devam ediyo. Maalesef sevgiyle yürümüyor bu işler. Yol yakınken dön ilerde pişman olmaktan iyidir zamanla unutursun inşallah. Görüşmemeye konuşmamaya çalış.

Ben sana neden aradın neden konuştun demeyeceğim için içini yerken kafayı yemektense iyi ki aradın iyi ki konuştun Ama bırak bundan sonrası burada kalsın. Cevap yazma seviyorsa döner zaten yerini biliyor dönmezse de zaten sevmemis.unutulmayacak bir şey yok ilaç gibidir zaman.ama sakın çivi çiviyi söker mantığına girip de istemediğin biriyle evlilik yoluna girme.

hayir tabiki ne evliligi gozum korktu zaten . canim hic yanmadi hic uzulmedim dedi bu konularda durust olan bi insandir kendi ve arkadaslarinin benden daha degerli oldugunu soyledi . mecburen onume bakicam . ama beni uzen birlikteyken onu isteyen kizlar belki blof yapmistir ama aldatildim gibi hissediyorum .
Senin de içine otursun diye iş kurcam araba alıcam muhabbeti yapmış. Ayrılığı hazmedemediği belli. Ama dediğin gibi biriyse zaten evlensen bile çok sıkıntı çekersin. Özellikle çalışmayan hiçbi engeli olmadığı halde yan gelip yatmayı tercih eden erkekler evliliğinde de eşini çalıştırıp kendisi yatmaya devam ediyo. Maalesef sevgiyle yürümüyor bu işler. Yol yakınken dön ilerde pişman olmaktan iyidir zamanla unutursun inşallah. Görüşmemeye konuşmamaya çalış.

Ben sana neden aradın neden konuştun demeyeceğim için içini yerken kafayı yemektense iyi ki aradın iyi ki konuştun Ama bırak bundan sonrası burada kalsın. Cevap yazma seviyorsa döner zaten yerini biliyor dönmezse de zaten sevmemis.unutulmayacak bir şey yok ilaç gibidir zaman.ama sakın çivi çiviyi söker mantığına girip de istemediğin biriyle evlilik yoluna girme.

hayir tabiki ne evliligi gozum korktu zaten . canim hic yanmadi hic uzulmedim dedi bu konularda durust olan bi insandir kendi ve arkadaslarinin benden daha degerli oldugunu soyledi . mecburen onume bakicam . ama beni uzen birlikteyken onu isteyen kizlar belki blof yapmistir ama aldatildim gibi hissediyorum .
O zaman şöyle bak bir de aldatıldım diye kendine söylüyorsun ya senin yapmadığın bir şey kelime olarak sana nasıl dönebilir ki?yani sen aldatilmazsin o kendini kandırır. Bu yüzden hiç takma hem öyle bir şey varsa kul görmezse ALLAHIM görür.

zateb sorunlu bi nisanlilik surecim vardi nisanlimla bi inatlasma sonucu ayrildik . bohcalar fln gonderildi . sonra seni sevmiyorum yapma dedigim seyi yaptin bendeki sevgi bitti dedi . bugun bulusmak istedim bulustuk ben evlenicem birini bulup bekleyemem artik seni istemiyorum gorunce hic bisey hissetmedim dedi . sonra baska kizlar dan konu acildi seninleyken de benimle konusmak isteyenler oldu ama ben bakmadim simdi bakiyosam demekki sebebi var dedi . bende sok oldum ve ben buraya gelmis neyin hesabini yapiyorum zaten benimleyken de benim degilmissin baskalari olmus dedim cektim gittim beni engelleyen adam defalarca mesaj atti ben seni aldatmadim sadece babama soylemis akrabamiz kizi bikere gordum okadar donupte bakmadim konusmadim bile demis bende bundan sonra bana yazma bendeki sevgi o andan bitti kimle evleniyosan evlen benim seninle isim yok dedim . canim yaniyo aslinda cok seviyorum nasil atlatirim bunu ?
Sabir kendini tut sakin yazma. Eger yazarsan onun gozunde kuculursun o konusmalar bosa gider. Zaman herseyin ilacidir..

4 yildir birlikteydik yokluguna alisamadim veda etmek istedim
E alışmak için de fırsat vermiyorsun kendine. Gördün başa sardın işte. Aldığın yolu geri dönüyorsun sadece. Bu şekilde uzaklasamazsin canım. Arama boşver o düşsün tasasina. Sen aradıkca egoşunu yukseltiyosun

E alışmak için de fırsat vermiyorsun kendine. Gördün başa sardın işte. Aldığın yolu geri dönüyorsun sadece. Bu şekilde uzaklasamazsin canım. Arama boşver o düşsün tasasina. Sen aradıkca egoşunu yukseltiyosun
1 haftadir surekli rahatsiz ettim ben cok istiyodum ayrilmayi . ama kör öldý badem gozlu oldu

1 haftadir surekli rahatsiz ettim ben cok istiyodum ayrilmayi . ama kör öldý badem gozlu oldu
Benim de böyle yasanmisliklarim çöktü zamanında canım. Hatta eşimle nisanlilik döneminde attık nisanlari. Ama ben arkama bakmazdim. Bi kere bile aramaz acitasyona baglamazdim. Üzülmedim mi? Psikoloğa bile gittim, antidepresanlar falan... ama ölsem aramazdim. Kaçan kovalanir kanunu var ya..%100 dogrudur ve geri tepmez. Ondan sonra ne oluyor biliyor musun? Karşındaki seven ve seni isteyen bi erkekse o arıyor. .. ama ben biliyorum ki ben ararsam onun acısı hafifleyecek ve o aramayacak. Ama aramayıp güçlü durmayı becerirsem o bensiz olamayacak... Nitekim de öyle oldu. Hatta kendi arayamayip babasını araya soktu ve yalvardi. Daha nasıl anlatayım ki sana ne yapman gerektigini

Benim de böyle yasanmisliklarim çöktü zamanında canım. Hatta eşimle nisanlilik döneminde attık nisanlari. Ama ben arkama bakmazdim. Bi kere bile aramaz acitasyona baglamazdim. Üzülmedim mi? Psikoloğa bile gittim, antidepresanlar falan... ama ölsem aramazdim. Kaçan kovalanir kanunu var ya..%100 dogrudur ve geri tepmez. Ondan sonra ne oluyor biliyor musun? Karşındaki seven ve seni isteyen bi erkekse o arıyor. .. ama ben biliyorum ki ben ararsam onun acısı hafifleyecek ve o aramayacak. Ama aramayıp güçlü durmayı becerirsem o bensiz olamayacak... Nitekim de öyle oldu. Hatta kendi arayamayip babasını araya soktu ve yalvardi. Daha nasıl anlatayım ki sana ne yapman gerektigini
2 kere nisan atma asamasina geldim senden sogudum seni istemiyorum dedim cildirdi . bunlar cok icine oturmus belliki bugun bana sen degilmiydin bana sogudum diye sen ne yapabilirsin biterse bitsin diyen dedi . bugun beni gordugunde seni hic iyi gormedim ben hic aci cekmedim sen bitirmek isteyendin ama aci cekiyosun dedi .ama kendisi silince bidaha arkasina bakmayan bi insan bugun benim yanina gittigimde yalvarmami bekledi ama ben ciktim geldim sonra icine dert olmus ben senden baskasina bakmadim ihanet etmedim diye mesajlar atti .

ben bir hatasını göremedim. sizinleyken başkaları görüşmek istemiş o istememiş olabilir, çok normal. ayrıca sizi sevmediğini, size bir şey hissetmediğini de söylemiş. kafanıza takmanız gereken bu iken, siz acaba geçmişte aldatıldım mı diye düşünüyorsunuz. sizi sevmediği halde geçmişinize değer veriyor ki aldatmadığını anlatmak için de yazmış üstelik.

Back
X