- 23 Eylül 2014
- 14
- -2
- 36
- 36
- Konu Sahibi Cemileee_89
Merhaba arkadaslar ben 6 yıllık evliyim eşimle lise birden beri sevgiliyiz. Eşim beni sevgiliykende evliykende hiç aldatmadı tlfnu bütün internet siteleri herseyinin şifresini bilirim bugüne kadar ona hiç güven sorunu yaşamadım ama eşide bende evlendiğimizden beri eşim aksamları dısarıya hep cıkar son zamanlarda daha da cok cıkıyo ama kimle ve nerde oldugunu hep bilirim söyler ve dogruda cıkar gecen hafta arkadasının işi için izmire gidecegini söyledi ama ordan çeşmeye gececeklerinin planı varmıs bunu bana söylemedi cünkü kesin değilmiş neyse geçmişler ben eşimin agzına bi güzel ettim bana neden söylemediğine dair cünkü söylediginde yine de git derdim bunlar orda içmiş eglenmiş falan ben üstüne gittikce anlattı arkadasının yazlıgında kalmıslar bazıları baska kadınla birlikte olmus ama eşim olmamıs bana yeminler etti sizce inanmalımıyım ama su bi gercek bana yazlıkta kalacagından hiç bahsetmedi sadece eglenmeye gideriz aksamları dedi nolur bisey söyleyin bana bundan sonra cok dikkat edecigini söylüyo ama bilmiyorum ilk kez eşime dair süphelerim var sizce günü birlik bir ilişki yasamısmıdır yasamamısmıdır