- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.459
- 133
aldattım derken acaba kendi cinsinden biriyle mi diye düşündüm![]()
Ben de acaba ne yaziyordu da telefon onu heteroseksüel kelimesine cevirdi merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldattım derken acaba kendi cinsinden biriyle mi diye düşündüm![]()
anlayamadım ?
Evet kızlar acele yazdım.ve telden.Baska bir kelime yazmistir, telefonun otomatik hatirlatmasidir muhtemelen. Cok fazla yazim hatasi var cunku, acele yazdi sanirim.
Sosyal hizmetlere neden gitmeliyim.Neden sosyal hizmetlere gitmiyorsunuz ?
İnş.bana bu günleri yaşanılanları guldurmesin rabbim.beni dört duvar arasına koyup aglattilar ya ah ediyorum.Kendini toparlamana, gücünün farkına varmana çok sevindim Nice .
İnşallah bundan sonra hayırlı güzellikler yaşarsın .
Eşinizden kurtulmanız içinSosyal hizmetlere neden gitmeliyim.
nice ne yaptın merak ettim?
nice bekleyerek hem çocuklarını hem kendini yıpratıyorsun..kaçınılmaz sonu çok iyib iliyorsun..bir an öcen yeni bir hayat kurmak ve ona alışmaya çalışmak hepiniz için daha iyi değil mi?Kızlar 8 ay geçti.ne gidebildim ne kalabildim.çok zor günler geçirdim.ise başladım.bu süreçte onunla tek kelime konuşmadım.sildim onu.o cinnet mi geçirmedi kıskançlıktan.sokak ortalarında üstünü başını mi yırtmadi.sabahlara kdr aglamalar.ama bunlar benim için zeare değeri yok.tam ise başladım ayaklarımın ustunde durdum Annem köye gidiyordu .dedim ki iki ay çocuklarla orda kalırım.annem kusura bakma.ben kimseyi alamam dedi.her kez yapıyormuş.eğer hakareti lafı yoksa çocukların için dur Dedi.anladım dedim.işime gittim geldim.dertlerin hafifledi.bu sefer o çok kötü oldu.onu bırakılamaz korkusu iyice sarmıştı.is yerimde sorun çıkardı.isimden öldüm.
Ben ayriliyirdum .bana dedi ki hiç bir sey istemiyorum sadece cocuklarin basinda dur.bir süre öyle durdum.bu zaman zarfında da eskiye dönmek istedi...ve bende asla asla dedim.ve bu sefer çocuklarımı kullanıyor.onlari yıpratıyor.ve iki haftadır iyice düşündüm.ben asla onu affetmem.asla konuşmam.asla aynı yastığa bas koymam.onu koluma takip gezmem.eee niye devam ediyorum ki.bu durum cocuklari da Yıpratacak.
Ona müsait olduğunda dilekçeyi yazıp verelim dedim.bir hafta bekliycem.yapmazsa ben davamı açacağım.
Kızlar 8 ay geçti.ne gidebildim ne kalabildim.çok zor günler geçirdim.ise başladım.bu süreçte onunla tek kelime konuşmadım.sildim onu.o cinnet mi geçirmedi kıskançlıktan.sokak ortalarında üstünü başını mi yırtmadi.sabahlara kdr aglamalar.ama bunlar benim için zeare değeri yok.tam ise başladım ayaklarımın ustunde durdum Annem köye gidiyordu .dedim ki iki ay çocuklarla orda kalırım.annem kusura bakma.ben kimseyi alamam dedi.her kez yapıyormuş.eğer hakareti lafı yoksa çocukların için dur Dedi.anladım dedim.işime gittim geldim.dertlerin hafifledi.bu sefer o çok kötü oldu.onu bırakılamaz korkusu iyice sarmıştı.is yerimde sorun çıkardı.isimden öldüm.
Ben ayriliyirdum .bana dedi ki hiç bir sey istemiyorum sadece cocuklarin basinda dur.bir süre öyle durdum.bu zaman zarfında da eskiye dönmek istedi...ve bende asla asla dedim.ve bu sefer çocuklarımı kullanıyor.onlari yıpratıyor.ve iki haftadır iyice düşündüm.ben asla onu affetmem.asla konuşmam.asla aynı yastığa bas koymam.onu koluma takip gezmem.eee niye devam ediyorum ki.bu durum cocuklari da Yıpratacak.
Ona müsait olduğunda dilekçeyi yazıp verelim dedim.bir hafta bekliycem.yapmazsa ben davamı açacağım.
Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.nice1985 nasılsın?? hala gidemedin değil mi???
nice nerdeyse 1 sene olmuş olaylar olalı.bu 1 sene içinde hala bu kadar kötüysen neden çekiyorsun anlamakta güçlük çekiyorum..hani zaman ilça oldu hafifledi falan desen belki ama hala bu evde yaşamak öldürüyor diyorsun ama ısrarla adamın yüzünü görüp hergün aynı yatağa giriyorsun..Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.
Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.
Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.