ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Kendini toparlamana, gücünün farkına varmana çok sevindim Nice .
İnşallah bundan sonra hayırlı güzellikler yaşarsın .
İnş.bana bu günleri yaşanılanları guldurmesin rabbim.beni dört duvar arasına koyup aglattilar ya ah ediyorum.
Bu sene onların yüzünden oruç tutamadım.ellerim titriyor.ilaç kullanıyorum.pisikolojisi sıfır.karşıda oturan arkadayım çağırıyor ben uzerimi giyinip tekrar cikartiyorum.ve gitmiyorum.geçen arkadaşım iftara cagirdi beni.evde tek başımaydim.ama dışarı çıkamadım.aramızda dört ev var ve ben gidemedim.kızını yolladı ve beni aldırdı.beni bu durumlara dusurdulerya hiç gulmesin yüzleri.

1. nice ne yaptın merak ettim?
Kızlar 8 ay geçti.ne gidebildim ne kalabildim.çok zor günler geçirdim.ise başladım.bu süreçte onunla tek kelime konuşmadım.sildim onu.o cinnet mi geçirmedi kıskançlıktan.sokak ortalarında üstünü başını mi yırtmadi.sabahlara kdr aglamalar.ama bunlar benim için zeare değeri yok.tam ise başladım ayaklarımın ustunde durdum Annem köye gidiyordu .dedim ki iki ay çocuklarla orda kalırım.annem kusura bakma.ben kimseyi alamam dedi.her kez yapıyormuş.eğer hakareti lafı yoksa çocukların için dur Dedi.anladım dedim.işime gittim geldim.dertlerin hafifledi.bu sefer o çok kötü oldu.onu bırakılamaz korkusu iyice sarmıştı.is yerimde sorun çıkardı.isimden öldüm.

Ben ayriliyirdum .bana dedi ki hiç bir sey istemiyorum sadece cocuklarin basinda dur.bir süre öyle durdum.bu zaman zarfında da eskiye dönmek istedi...ve bende asla asla dedim.ve bu sefer çocuklarımı kullanıyor.onlari yıpratıyor.ve iki haftadır iyice düşündüm.ben asla onu affetmem.asla konuşmam.asla aynı yastığa bas koymam.onu koluma takip gezmem.eee niye devam ediyorum ki.bu durum cocuklari da Yıpratacak.

Ona müsait olduğunda dilekçeyi yazıp verelim dedim.bir hafta bekliycem.yapmazsa ben davamı açacağım.

Kızlar 8 ay geçti.ne gidebildim ne kalabildim.çok zor günler geçirdim.ise başladım.bu süreçte onunla tek kelime konuşmadım.sildim onu.o cinnet mi geçirmedi kıskançlıktan.sokak ortalarında üstünü başını mi yırtmadi.sabahlara kdr aglamalar.ama bunlar benim için zeare değeri yok.tam ise başladım ayaklarımın ustunde durdum Annem köye gidiyordu .dedim ki iki ay çocuklarla orda kalırım.annem kusura bakma.ben kimseyi alamam dedi.her kez yapıyormuş.eğer hakareti lafı yoksa çocukların için dur Dedi.anladım dedim.işime gittim geldim.dertlerin hafifledi.bu sefer o çok kötü oldu.onu bırakılamaz korkusu iyice sarmıştı.is yerimde sorun çıkardı.isimden öldüm.

Ben ayriliyirdum .bana dedi ki hiç bir sey istemiyorum sadece cocuklarin basinda dur.bir süre öyle durdum.bu zaman zarfında da eskiye dönmek istedi...ve bende asla asla dedim.ve bu sefer çocuklarımı kullanıyor.onlari yıpratıyor.ve iki haftadır iyice düşündüm.ben asla onu affetmem.asla konuşmam.asla aynı yastığa bas koymam.onu koluma takip gezmem.eee niye devam ediyorum ki.bu durum cocuklari da Yıpratacak.

Ona müsait olduğunda dilekçeyi yazıp verelim dedim.bir hafta bekliycem.yapmazsa ben davamı açacağım.
nice bekleyerek hem çocuklarını hem kendini yıpratıyorsun..kaçınılmaz sonu çok iyib iliyorsun..bir an öcen yeni bir hayat kurmak ve ona alışmaya çalışmak hepiniz için daha iyi değil mi?
çocukların babalarını o şekilde görmeleri de çok kötü..siz ayrılsanız da onların babası o..hep gözlerinde güçlü baba imajı kalsa dha iyi değil mi

Nice durumlar nedir ?
nasılsın ?

nice1985 nice1985 nasılsın?? hala gidemedin değil mi???
Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.

Evet gidemedim Cnm.halen bu evdeyim.canım cok yanıyo.çocuklarımla ilgileniyorum.yarın iş görüşmesine gideceğim.ve tek yapacağım onu beynimde öldürmek.ancak bunu yaparsam gidebilirim.çünkü onunla aynı evde yaşamak beni öldürüyor.
nice nerdeyse 1 sene olmuş olaylar olalı.bu 1 sene içinde hala bu kadar kötüysen neden çekiyorsun anlamakta güçlük çekiyorum..hani zaman ilça oldu hafifledi falan desen belki ama hala bu evde yaşamak öldürüyor diyorsun ama ısrarla adamın yüzünü görüp hergün aynı yatağa giriyorsun..

Senin gideceğin, boşanacağın falan yon Nice.. Kocan da biliyor bunu, tabiri caizse seni senden daha iyi tanıyor.. Kafanda öldürmek falan boş, sen de biliyorsun bunu gerçi..

Konularınıza baktım.
Çok zaman geçmiş, boşanmamışsınız. Ama hayat zehir olmaya devam.
Madem boşanmayacaksınız, affedin eşinizi. Bir de bunun üstüne gidin, affedinki artık bir yola girin, sağlığınızdan olmuşsunuz, yaşamaktan zevk almıyorsunuz, bu böyle gitmemeli..

Bana kalsa boşanın derim ama uzaktan konuşmak kolaydır belki bilemiyorum, kim olsa aldatılmayı kaldıramaz deriz ama başa gelince iş değişiyor sanırım, burda gördüğüm kadarıyla vardım bu kanıya..

Yavaş yavaş nice. önce şu iş işini bir halledelim. Daha sonra bir psikologdan yardım alırsın olmadı. Önce bir kendi ayakların üzerinde durmaya çalış. Bu adımı halledelim. Sonra devamına odaklanırız.

Nice nasılsın ?

Geçmiş konularına göz gezdirdim, anımsadım bi çoğunu.
Acını içimde hissettim şuan nice.. Çok çok çok zor bi durum, sağlığını bu kadar etkilemiş olması çok üzdü beni. İnşallah bir an önce o güzel kalbinden kovulur bu adam ve hem bu acıdan hemde o adamdan kurtulursun...

Back
X