aldatılmıyorumdur inşallah :(

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kızlar diğer açtığım konularda anlatmıştım eşimle bi kaç problemimiz olmuştu ama şimdi çözdük gibi Yani ev içinde normal anlaşan evli bi şift gibiyiz Sabah giderken ben uyuyo olsam bile bazen öper gider Dün vefat eden ablasının oğluyla ilgili bi problem vardı Yeğenine msj yazmıştı bana okuttu Ben iyi okuyamamıştım o an gece tekrar bakmak için giden kutusuna baktım Bi noya '' tamam bitanem'' yazılıp yollanmış Gelen kutusunada baktım o numaraya ait bi msj gelmemiş yada gelmiş silinmiş Offfff.........

Genelde eşim arkdşlarıyla konuşurken bu tür şakalar yapar Ama bitanem dediğini duymadım....yani bitanem demez diye düşünüyrm

Bide şu var telefonu sürekli ortadadır öyle msjlaştığını hiç görmedim Evde olmadığı geceler arkdaşlarıyla bağda olduğunu bilyrm
eminim

11880 den sordum numaranın bilgileri gizlenmiş dedi Bişey öğrenemedim Gözümü kararttım kendi tellimden arayayım dedim Bazen ulaşılamıyo diyo bazende vod...na ait böyle bi no yoktur diyo Başka napabilirim Nasıl öğrenebilirim Geçen ay atılmış bu msj :(

valla ne desem bilemedim ama
anlattıkların davranışlara göre adam aldatmıyordur
ama sen genede tetikte ol derim bi bak bakalım neymiş
eşine sorsan olmazmı kim bu diye
akşam tekrar bak mesaj duruyomu yeni görmüş gibi

ben olsam bu mesajın peşini bırakmazdım...
bilemiyorum bi erkek arkadaşlarıyla bitanem li muhabbet neden etsin...
ama eşinizi siz biliyorsunuz sonuçta...
konuşmayı denemediniz mi??

daha dün gördüm msjı ama geçen ay atılmış Sorarım bi korkum yokta Önce onun haberi olmadan bilgi toplamak istyrm sanki aldatıyosa evetmi diyicek Yani bide öyle bi durum yoksa Bana güvenmiyosun diye trip yapacak Bende kondurmuyrm ama erkek işte güvenemiyrmda Yani eğer öyle bişey varsa ben bunu sineye çekemem

daha dün gördüm msjı ama geçen ay atılmış Sorarım bi korkum yokta Önce onun haberi olmadan bilgi toplamak istyrm sanki aldatıyosa evetmi diyicek Yani bide öyle bi durum yoksa Bana güvenmiyosun diye trip yapacak Bende kondurmuyrm ama erkek işte güvenemiyrmda Yani eğer öyle bişey varsa ben bunu sineye çekemem

güzelim ortada BİTANEM yazılı bi mesaj var, ne güveninden bahsedecek eşin allah aşkına...
senin telefonunda bitanemli bi mesaj görsün bakalım napardı...
güveni mi kalmış, ortada bi mesaj var, onu izah etmek zorunda...

haklısın ama şuan derdim o değil Umarım haklı çıkmam Umarım yine o sulu arrkadaslarına attığı saçma msjlardandır Elimde başka delilin olmaması elimi kolumu bağlıyo Bu nonun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirimki :( Yada eşimin telefon görüşme ayrıntılarını

Eşine güveniyor olabilirsin bu zamana kadar yapmamış olması yapmayacağı anlamına gelmez , ve söz konusu bir erkekse :44:

Gelelim Bitanemli mesaja hiç bir erkek hemcinsi arkadaşına bitanem diye hitap etmez .

Yerinde olsam peşini bırakmazdım bu mesajın , eşine belli etmeden birkaç araştırma yap bakalım sonrada eşinle oturup konusursun .
:49:

Halledersiniz umarım ve İnşallah aldatılmıyorsundur :ssz:

haklısın ama şuan derdim o değil Umarım haklı çıkmam Umarım yine o sulu arrkadaslarına attığı saçma msjlardandır Elimde başka delilin olmaması elimi kolumu bağlıyo Bu nonun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirimki :( Yada eşimin telefon görüşme ayrıntılarını

T.cell ise eger online işlem merkezınde netten ayrıntılarına ulasabılırsın . ama bunun için eşinin şifresine ihtiyacın var

bence eşini takibe al şimdi bşey deme. bitanem falan yazıyo diye de hemen kurgulama. belki bi arkadaşı atmıştır o mesajı başkasına.yani hiç başına gelemez mi,kontörü falan yoktur eşinden atmıştır.Allah göstermesin en kötüsünü düşünme ama sessiz takipte kal.şahsi fikrim eğer bi halt yiyosa,telefonuda öyle ortalardaysa o mesajı kayıtlı tutmaz siler.bir de sana başka mesajlarını okutuyo yani beraberken de görebilirdiniz.ben tedbiri elden bırakma yine de ama işkillenmedim hiç.bence o mesajın telefonda kayıtlı olduğundan bile haberdar değildir.

bence eşini takibe al şimdi bşey deme. bitanem falan yazıyo diye de hemen kurgulama. belki bi arkadaşı atmıştır o mesajı başkasına.yani hiç başına gelemez mi,kontörü falan yoktur eşinden atmıştır.Allah göstermesin en kötüsünü düşünme ama sessiz takipte kal.şahsi fikrim eğer bi halt yiyosa,telefonuda öyle ortalardaysa o mesajı kayıtlı tutmaz siler.bir de sana başka mesajlarını okutuyo yani beraberken de görebilirdiniz.ben tedbiri elden bırakma yine de ama işkillenmedim hiç.bence o mesajın telefonda kayıtlı olduğundan bile haberdar değildir.

Öyle yapıcam zaten Sessizce kanıt toplamaya çalışıcam ki varsa öyle bişey beni kandıramasın İnkar edemesin

İşim gereği çevremde çok erkek var ve şakalarına birebir tanık olana biri olarak sölüyorum. Tamam yavrum, bebeğim çiçeğim bitanem die birbirlerine şaka yapıyolar hemde gözmün önünde :52: :52: :52: İçini ferah tut canım. Belki arkadaşına atarken yanlış noya attı ya da arkadaşına gitti o mesaj sonra arkadaşı numarasını değişti o da o yüzden sildi kaydını o yüzden de numara açıktan gözüküyodur öle..

İşim gereği çevremde çok erkek var ve şakalarına birebir tanık olana biri olarak sölüyorum. Tamam yavrum, bebeğim çiçeğim bitanem die birbirlerine şaka yapıyolar hemde gözmün önünde :52: :52: :52: İçini ferah tut canım. Belki arkadaşına atarken yanlış noya attı ya da arkadaşına gitti o mesaj sonra arkadaşı numarasını değişti o da o yüzden sildi kaydını o yüzden de numara açıktan gözüküyodur öle..

İnşallah öyledir Bunun iç yüzünü öğrenmeden bana rahat yok Çok kötüyüm elimi kaldıracak takatim yok Ya böyle bişey varsa diye geberiyrm Allahım sen kimseye aldatılma acısı verme Bi kadın için çok ağır :((

Öyle yapıcam zaten Sessizce kanıt toplamaya çalışıcam ki varsa öyle bişey beni kandıramasın İnkar edemesin

bunu yaparken de aklından kötüsünü geçirip doldurma kendini ama...bişey çıkmazsa ki bana çıkmaz gibi geliyo boşa üzüldüğünle kalırsın.
valla kaynımın bir kankası var ne bitanemi adam "yatağı ısıttım hayatım gel" diye bile msj attığını bilirim :) saçma ama öyle.eşlerini aldatmayan sadık erkekler bu duyguyu birbirlerine bu esprileri yaparak yaşıyorlar gibi düşünürüm hep.

ama her ihtimale karşılık sen yine de ara sıra çaktırmadan kontrol et telefonunu...nokia ise işlem kaydı menüsü var 1-2 aylık işlem kaydını görürsün.kimle konuşmuş kaç dakka konuşmuş kim msj atmış kime cevap yazmış hepsini görürsün. ben arasıra -elimde olmadan belki ya da eşşeği sağlam kazığa bağlamak için-çaktırmadan oradan bakarım.

bunu yaparken de aklından kötüsünü geçirip doldurma kendini ama...bişey çıkmazsa ki bana çıkmaz gibi geliyo boşa üzüldüğünle kalırsın.
valla kaynımın bir kankası var ne bitanemi adam "yatağı ısıttım hayatım gel" diye bile msj attığını bilirim :) saçma ama öyle.eşlerini aldatmayan sadık erkekler bu duyguyu birbirlerine bu esprileri yaparak yaşıyorlar gibi düşünürüm hep.

ama her ihtimale karşılık sen yine de ara sıra çaktırmadan kontrol et telefonunu...nokia ise işlem kaydı menüsü var 1-2 aylık işlem kaydını görürsün.kimle konuşmuş kaç dakka konuşmuş kim msj atmış kime cevap yazmış hepsini görürsün. ben arasıra -elimde olmadan belki ya da eşşeği sağlam kazığa bağlamak için-çaktırmadan oradan bakarım.

Evet teli nokia akşam gelincce bakarım Bide kartı turk...l şifresini öğreneyim belki nette bişey bulabilirm

canım merhaba

bnmde dün aksam böyle bir durum basıma geldı. eşim arkadaşıyla dışarıda bıraz takılacağını söyledı.gec gelicem dedi ama 10.30 da eve geldi.telefonuna ölesine bi bakıyım dedım.arkadası ortam nasıl iş varmı diye bir msj atmış.bu ne anlama geliyor sizce kafayı yemek üzereyim

canım merhaba

bnmde dün aksam böyle bir durum basıma geldı. eşim arkadaşıyla dışarıda bıraz takılacağını söyledı.gec gelicem dedi ama 10.30 da eve geldi.telefonuna ölesine bi bakıyım dedım.arkadası ortam nasıl iş varmı diye bir msj atmış.bu ne anlama geliyor sizce kafayı yemek üzereyim

demekki ortamda iş yokmuş eşiniz erken gelmiş :ssz:

eşinin face, mailler, pc geçmişi.. takibe al bence
emin olmalısın ilk baş

Bir insanla "bitanem" diyecek kadar samimiyse,o insanın telefon listesinde kayıtlı olması gerekir.
Kayıtlı olmayan bir numaraya bitanem diye mesaj yazması şüpheli.

Öte yandan,mesaj geçen ay yazılmış ve sen arayınca numara kayıtlı değil deniyorsa...Arkadaşı numara değiştirmiş olabilir.

Yalnız eğer o numarayı,özel numaradan aradıysan,özel numaraları engellemiş olabilir.
Ben olsam görünen bir numaradan ararım.Eşinin telefonundan veya jetonlu telefondan arayabilirsin.

canım merhaba

arkadaşı sormuş ortam var mı diye.arkadaşının dangalaklığı canm.eşinde evine erken geldiğine göre demek ki evli birine uygun bir ortam yokmuş.adam da yoldan çıkarmasınlar diye çıkmış evine gelmiş.

Back
X