Kızlar diğer açtığım konularda anlatmıştım eşimle bi kaç problemimiz olmuştu ama şimdi çözdük gibi Yani ev içinde normal anlaşan evli bi şift gibiyiz Sabah giderken ben uyuyo olsam bile bazen öper gider Dün vefat eden ablasının oğluyla ilgili bi problem vardı Yeğenine msj yazmıştı bana okuttu Ben iyi okuyamamıştım o an gece tekrar bakmak için giden kutusuna baktım Bi noya '' tamam bitanem'' yazılıp yollanmış Gelen kutusunada baktım o numaraya ait bi msj gelmemiş yada gelmiş silinmiş Offfff.........
Genelde eşim arkdşlarıyla konuşurken bu tür şakalar yapar Ama bitanem dediğini duymadım....yani bitanem demez diye düşünüyrm
Bide şu var telefonu sürekli ortadadır öyle msjlaştığını hiç görmedim Evde olmadığı geceler arkdaşlarıyla bağda olduğunu bilyrm
eminim
11880 den sordum numaranın bilgileri gizlenmiş dedi Bişey öğrenemedim Gözümü kararttım kendi tellimden arayayım dedim Bazen ulaşılamıyo diyo bazende vod...na ait böyle bi no yoktur diyo Başka napabilirim Nasıl öğrenebilirim Geçen ay atılmış bu msj
Genelde eşim arkdşlarıyla konuşurken bu tür şakalar yapar Ama bitanem dediğini duymadım....yani bitanem demez diye düşünüyrm
Bide şu var telefonu sürekli ortadadır öyle msjlaştığını hiç görmedim Evde olmadığı geceler arkdaşlarıyla bağda olduğunu bilyrm
eminim
11880 den sordum numaranın bilgileri gizlenmiş dedi Bişey öğrenemedim Gözümü kararttım kendi tellimden arayayım dedim Bazen ulaşılamıyo diyo bazende vod...na ait böyle bi no yoktur diyo Başka napabilirim Nasıl öğrenebilirim Geçen ay atılmış bu msj