Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhh beee :) Vallahi çok rahatladım canım yaaa
Numarayı aradım kadın çıktı Ankaradaymış kadın önce yüzüme kapadı tekrar aradım Nolur dedim bi kaç şey sorucam kapatmayn Kadın ok dedi
Dedim benim eşim bu numaraya msj atmış siz kimsiniz Benim eşimi tanıyomusunuz?
Oda dediki Hanım efendi benim telim 1 aydır bende değil bicafede unutmuştum Biride alıp kullanmış ilçede olduğum için iptal ettiremedim şimdi açtırdım Faark ettiyseniz kapalıydı bu hat Biri kullanmış sürekli dedi
Neyse kadına inandım diyelim ama benim adam yinede birine bi tanem demiş Önemli olan bu !
Artık arkadaşına yazma ihtimali de ortadan kalktı Kesin bi kadınla konuştu uzun vadeli olmasada.......Böyle düşündüm yani
Yarım saat kendimi yedim Sonra kendimi yiyeceğime açıp adamı yiyeyim dedim Akşam eve gelmesini bekleyemedim Aradım.....
Telefonun msj bölümüne bak 05.....'lü no kime ait? dedim
Ne diyosun kapat telefonu seni aricam dedi
5 dk sonra aradı A benim saf karım dedi Tarihinede baksaydın ya
Bende bakttım merak etme dedim
E bari o numarayıda arasaydın dedi
Aradım
Kimmiş? dedi
Kim olduğu önemli değil sen bu insana tamam bitanem demişsin sen söyle kim ? dedim
Ben bu telefonu 2 hafta evvel almadımmı dedi
Evet :18:
Eeeee dedi Nasıl olurda bi ay evvel msj atmış olabilirim dedi
Yani anlayacağınız kızlar çok fena rezil oldumBelliki telefonda kayıtlı kalmış 2. el olduğu için
Çok güldü bana Akşama neler yapar bana düşünmek bile istemiyrm![]()
sonuna bende sevindim senin adına.ama aklıma başları okuyunca şu geldi aldatan biri neden bir aylık mesajı saklasın :)
çok sevindim sonuca ya![]()
canım ya valla bende çok güldüm fena toslamışsın.neyse boşver aldatılmaktansa böyle rezil olmak daha iyidir :) ama çok güldüm şu an bile gülüyorum yazarken.hadi geçmiş olsun canım...
birçok kişi bir sürü şey yaşıyo...paylaşıyoruz destek oluyoruz yorumluyoruz..ee tabi bazen de etkilenmiyor değiliz.bizim de başımıza gelecek diye şüpheleniyoruz...olacak o kadar
senin adına sevindim konunu ilk okuyunca eşinin masum olduğunu düşünmüştüm zaten çünkü aldatan bir erkek telini ortada bırakmaz şifre koyar aşk mesajını siler bir ay bekletmez telefonu sana vermemeye çalışır ama kocan bunları yapmamış inşallah bundan sonra da yapmaz
ayy senin adına çok sevindim ben![]()
Geçenlerde benim tel. bozuldu başka bir tel.a taktım hattımı mesajlara bakarken 4;5 ay öncesi mesajım vardı tel. değişikliği yapmadan önce bu mesaj hiç gözükmüyordu hatta baştan bakmadım zamanına yeni gelmiş sanıp cevap gönderdim arkadaşıma ...Sonradan fark edince çok utanmıştım... Yani kısaca demem o ki eşin hattı başka tel. takınca o mesaj ortaya çıkmış fark etmemiş olabilir,olmayada bilir genede dikkatli ol...
Olay fıkra kıvamında yalnızAllahtan kadını arayıp ağzına geleni saymamışsın...
keşke burdaki bütünhikayeler böyle bitse :).
Konun rüyama girdi kızz :) Arıyodum kadını meşgule veriyodu nasıl açmaz bu kadın die sayıp sövüyodum![]()
![]()
![]()
Kadinin tlfnunu cafede unutmasida tuhaf bir tesaduf olmus...
Tamda ayni donemde..
Fikra gibi gercekten de:))