aldatılmıyorumdur inşallah :(

Canım stres yapma ya bence. Eğer arkadaşlarıyla bu şekilde şakalaşıyorsa yine o tür bir şey olmuştur kanaatimce. Olmadı sor gitsin nedir bu diye. Aklında duracağına midende dursun.

Numarayı aradım kadın çıktı Ankaradaymış kadın önce yüzüme kapadı tekrar aradım Nolur dedim bi kaç şey sorucam kapatmayn Kadın ok dedi

Dedim benim eşim bu numaraya msj atmış siz kimsiniz Benim eşimi tanıyomusunuz?

Oda dediki Hanım efendi benim telim 1 aydır bende değil bicafede unutmuştum Biride alıp kullanmış ilçede olduğum için iptal ettiremedim şimdi açtırdım Faark ettiyseniz kapalıydı bu hat Biri kullanmış sürekli dedi

Neyse kadına inandım diyelim ama benim adam yinede birine bi tanem demiş Önemli olan bu !

Artık arkadaşına yazma ihtimali de ortadan kalktı Kesin bi kadınla konuştu uzun vadeli olmasada.......Böyle düşündüm yani

Yarım saat kendimi yedim Sonra kendimi yiyeceğime açıp adamı yiyeyim dedim Akşam eve gelmesini bekleyemedim Aradım.....

Telefonun msj bölümüne bak 05.....'lü no kime ait? dedim

Ne diyosun kapat telefonu seni aricam dedi

5 dk sonra aradı A benim saf karım dedi Tarihinede baksaydın ya

Bende bakttım merak etme dedim:47:

E bari o numarayıda arasaydın dedi

Aradım

Kimmiş? dedi

Kim olduğu önemli değil sen bu insana tamam bitanem demişsin sen söyle kim ? dedim

Ben bu telefonu 2 hafta evvel almadımmı dedi

Evet :18:

Eeeee dedi Nasıl olurda bi ay evvel msj atmış olabilirim dedi

Yani anlayacağınız kızlar çok fena rezil oldum :17: Belliki telefonda kayıtlı kalmış 2. el olduğu için

Çok güldü bana Akşama neler yapar bana düşünmek bile istemiyrm :50:

Numarayı aradım kadın çıktı Ankaradaymış kadın önce yüzüme kapadı tekrar aradım Nolur dedim bi kaç şey sorucam kapatmayn Kadın ok dedi

Dedim benim eşim bu numaraya msj atmış siz kimsiniz Benim eşimi tanıyomusunuz?

Oda dediki Hanım efendi benim telim 1 aydır bende değil bicafede unutmuştum Biride alıp kullanmış ilçede olduğum için iptal ettiremedim şimdi açtırdım Faark ettiyseniz kapalıydı bu hat Biri kullanmış sürekli dedi

Neyse kadına inandım diyelim ama benim adam yinede birine bi tanem demiş Önemli olan bu !

Artık arkadaşına yazma ihtimali de ortadan kalktı Kesin bi kadınla konuştu uzun vadeli olmasada.......Böyle düşündüm yani

Yarım saat kendimi yedim Sonra kendimi yiyeceğime açıp adamı yiyeyim dedim Akşam eve gelmesini bekleyemedim Aradım.....

Telefonun msj bölümüne bak 05.....'lü no kime ait? dedim

Ne diyosun kapat telefonu seni aricam dedi

5 dk sonra aradı A benim saf karım dedi Tarihinede baksaydın ya

Bende bakttım merak etme dedim:47:

E bari o numarayıda arasaydın dedi

Aradım

Kimmiş? dedi

Kim olduğu önemli değil sen bu insana tamam bitanem demişsin sen söyle kim ? dedim

Ben bu telefonu 2 hafta evvel almadımmı dedi

Evet :18:

Eeeee dedi Nasıl olurda bi ay evvel msj atmış olabilirim dedi

Yani anlayacağınız kızlar çok fena rezil oldum :17: Belliki telefonda kayıtlı kalmış 2. el olduğu için

Çok güldü bana Akşama neler yapar bana düşünmek bile istemiyrm :50:

canım ya valla bende çok güldüm fena toslamışsın.neyse boşver aldatılmaktansa böyle rezil olmak daha iyidir :) ama çok güldüm şu an bile gülüyorum yazarken.hadi geçmiş olsun canım...

birçok kişi bir sürü şey yaşıyo...paylaşıyoruz destek oluyoruz yorumluyoruz..ee tabi bazen de etkilenmiyor değiliz.bizim de başımıza gelecek diye şüpheleniyoruz...olacak o kadar

sonuna bende sevindim senin adına.ama aklıma başları okuyunca şu geldi aldatan biri neden bir aylık mesajı saklasın :)

sonuna bende sevindim senin adına.ama aklıma başları okuyunca şu geldi aldatan biri neden bir aylık mesajı saklasın :)

Çok saol ::) Valla benim adam çok tembeldir bunu silmeye üşenmiş sonrada unutmuştur dedim Ne bileyim işte şeytan inanmam iç,n elinden geleni yaptı

çok sevindim sonuca ya :54:

tşkrler Aynen...bende :21::21::21:

canım ya valla bende çok güldüm fena toslamışsın.neyse boşver aldatılmaktansa böyle rezil olmak daha iyidir :) ama çok güldüm şu an bile gülüyorum yazarken.hadi geçmiş olsun canım...

birçok kişi bir sürü şey yaşıyo...paylaşıyoruz destek oluyoruz yorumluyoruz..ee tabi bazen de etkilenmiyor değiliz.bizim de başımıza gelecek diye şüpheleniyoruz...olacak o kadar

Güleceğinizi biliyodum Eeee kahrımı çektiniz gülmek hakkınız :9:

senin adına sevindim konunu ilk okuyunca eşinin masum olduğunu düşünmüştüm zaten çünkü aldatan bir erkek telini ortada bırakmaz şifre koyar aşk mesajını siler bir ay bekletmez telefonu sana vermemeye çalışır ama kocan bunları yapmamış inşallah bundan sonra da yapmaz

Geçenlerde benim tel. bozuldu başka bir tel.a taktım hattımı mesajlara bakarken 4;5 ay öncesi mesajım vardı tel. değişikliği yapmadan önce bu mesaj hiç gözükmüyordu hatta baştan bakmadım zamanına yeni gelmiş sanıp cevap gönderdim arkadaşıma ...Sonradan fark edince çok utanmıştım... Yani kısaca demem o ki eşin hattı başka tel. takınca o mesaj ortaya çıkmış fark etmemiş olabilir,olmayada bilir genede dikkatli ol...

senin adına sevindim konunu ilk okuyunca eşinin masum olduğunu düşünmüştüm zaten çünkü aldatan bir erkek telini ortada bırakmaz şifre koyar aşk mesajını siler bir ay bekletmez telefonu sana vermemeye çalışır ama kocan bunları yapmamış inşallah bundan sonra da yapmaz

İnşallah canım inşallah :17:

ayy senin adına çok sevindim ben:31:

Bu kk ne güzel yer ya Benim adıma sevinen benim adıma üzülen insanlar var :7: Tşkr ederim:16:

Geçenlerde benim tel. bozuldu başka bir tel.a taktım hattımı mesajlara bakarken 4;5 ay öncesi mesajım vardı tel. değişikliği yapmadan önce bu mesaj hiç gözükmüyordu hatta baştan bakmadım zamanına yeni gelmiş sanıp cevap gönderdim arkadaşıma ...Sonradan fark edince çok utanmıştım... Yani kısaca demem o ki eşin hattı başka tel. takınca o mesaj ortaya çıkmış fark etmemiş olabilir,olmayada bilir genede dikkatli ol...

Yok ya biraz dersimi aldım tabi dikkatli olucam yine ama Benim adamım sürekli der ben senden önce Allahtan korkarım yapmam Bide evlenmeden önce her şeyi yaptım Evlenince yapmam diye kendime söz verdim Ayrıca gözüm dışarıda değil sen bana yetiyosun derdi:17: :nazar: Ama tabi böyle durumlarda insan hemen en kötüsünü düşünüyo Akşam geldi bende sana güvenmiyim o zaman dedi Nasıl böyle bişey düşünürsün falan dedi ama ben altta kalmadım tabii :1:

Olay fıkra kıvamında yalnız :D Allahtan kadını arayıp ağzına geleni saymamışsın...

Dimi:1: Allahtan sakin bi yapım var hemen parlamam Kadın sesi duyunca kan tepeme çıktı ama tuttum kendimi Erkek sesi duymayı umut ederek aradım çünkü İşin aslını öğrenmeden fevri davramamak lazım

dün eşimi aradım hat meşgul bu arada köye gittik hep beraber ve eşim babasıyla ekinleri balyalattırıyo eminim zaten onun için aradım kayınvalidem ara nerde kaldılar geç oldu dedi...neyse hat meşgul diye az bekledim sonra dıtdıt mesaj geldi yazan ve gönderen eşim ve mesaj kısa ve öz şu DERSTEYİM :) bende saf saf ne dersi diye mesaj attım :) bu arada ikimiz telefonuda akıllı telefonlardan neyse aradan zaman geçti cevap filan gelmiyor aradım açtı geliyoruz birazdan dedi dedim sen bana böyle böyle mesaj attın mı yoo diyo...sonra geldi telefona baktım gerçekten o bana msj atmış bende ona atmışım görünüyo ama eşim emin hatta bende o iş arasında ne dersi kaldı ki derslik bir durumu uzun süredir yok sanırım eski mesajlar hafızadan nasıl olduysa atıldı ama bu arada kayıtlı msjı yok daha önce atılmış ama silinmiş mesajlarda olabilir nasıl olduysa akıllı tel bize bir oyun oynadı hala anlamış değilim nasıl becerdi :)

Kadinin tlfnunu cafede unutmasida tuhaf bir tesaduf olmus...
Tamda ayni donemde..
Fikra gibi gercekten de:))

keşke burdaki bütünhikayeler böyle bitse :).

Keşkee.... Herkes gibi burdaki olaylara bende çok üzülüyrm Keşke bütün çiftler birbirine sadık olsa...

Konun rüyama girdi kızz :) Arıyodum kadını meşgule veriyodu nasıl açmaz bu kadın die sayıp sövüyodum :27: :27: :27:

hahahah :9: Deme kız o kadarmı etkilendin de rüyana girdi

Kadinin tlfnunu cafede unutmasida tuhaf bir tesaduf olmus...
Tamda ayni donemde..
Fikra gibi gercekten de:))

Neyse ya Allah bidaha böyle bişey göstermesin Ne bana ne burdakilere

Back
X