aldatılmıyorumdur inşallah :(

dün eşimi aradım hat meşgul bu arada köye gittik hep beraber ve eşim babasıyla ekinleri balyalattırıyo eminim zaten onun için aradım kayınvalidem ara nerde kaldılar geç oldu dedi...neyse hat meşgul diye az bekledim sonra dıtdıt mesaj geldi yazan ve gönderen eşim ve mesaj kısa ve öz şu DERSTEYİM :) bende saf saf ne dersi diye mesaj attım :) bu arada ikimiz telefonuda akıllı telefonlardan neyse aradan zaman geçti cevap filan gelmiyor aradım açtı geliyoruz birazdan dedi dedim sen bana böyle böyle mesaj attın mı yoo diyo...sonra geldi telefona baktım gerçekten o bana msj atmış bende ona atmışım görünüyo ama eşim emin hatta bende o iş arasında ne dersi kaldı ki derslik bir durumu uzun süredir yok sanırım eski mesajlar hafızadan nasıl olduysa atıldı ama bu arada kayıtlı msjı yok daha önce atılmış ama silinmiş mesajlarda olabilir nasıl olduysa akıllı tel bize bir oyun oynadı hala anlamış değilim nasıl becerdi :)

akıllı tlfnlar bazen otamatık sablon msj gonderıyor dersteyım,suan araba kullanıyorum vs vs dıye ama mesgule atıldıgında msj ıle reddet onaylanmıs olması gerek

Sana farklı bir bakış açısı vereceğim. Tabi eşinin yapısını sen biliyorsun.
Benim sevgilim yanımdayken bir kez ortağına "Tamam bebeğim." demişti, şaşırıp bir birine bir diğerine bakmış, gülmüştüm.
Olmayacak bir şey değil yani.
Yani yapar mı böyle erkek arkadaşlarına dalgasına hiç?

canım benim eşimde gırgır şamata söyler erkek arkadaşlarına. bende yakaladım defalarca kez anlamsız kuşku duydum ama her aradığım numarada erkekler açtı telefonu. bence önce gözlemle daha sonrada içini kuşku yemeden eşinle konuş. yoksa içinde büyür büyür.. umarım sadece bir şakadır..

senaryo: eşinizin bir ilişkisi vardı, araları bozuldu ve kadın hattını kapattı.

bazı erkekler erkek arkadaşlarıyla aşkımlı canımlı bile konuşabiliyor ama mesaj niye atsın? hiç olağan bir durum değil. eşinizle açık açık konuşun bence. evet aldattım demese bile bir yerlerden açığa çıkar bu durum.

Back
X