Aldatıltım.....

5 sene aldatmak icin cok cok uzun bir sure.

Ask bitse bile aliskanlik, baglilik olmustur esinizde. Bu yasta cafelerde sohbet onlara yetmeyecegine gore isin icinde cinsellik de oldugu kesin ki iste bu da cok aci.

Aniden kadini birakip hayatina devam edecegini dusunmuyorum. Ayrilsa bile hemen unutacagini sanmam. Dile kolay 5 sene.

Farzedin ki kocaniz ayrildi ve farzedin ki gercekten unuttu.

Siz unutabilecek misiniz? ve daha da onemlisi guvenebilecek misiniz?

arkadaşlara katılıyorum siz bile bile lades demişsiniz bu durumda size düşen ise o sizi kaybetmekten korkmayıp bunu yapıyorsa sizinde arkanıza bakmadan gitmeniz gerekir.7 yıl boyunca yıpratmış zaten sizi bu ayrılık daha ne kadar zarar verebilir ki size demeden geçemeyeceğim..

Aynı evde yaşayınca duzelır demışşsınız ama olmadı sımdı son hamleyı beklıyorsunuz

onuda bulsanız bu adam sızı yıne aşagılayacak burnunuzdan grıp kendıı addettırecek yada sızı suçlayacak

Her kadın aldatılır buyuk konuşmamak gerek ben olsam asla affetmezdım de demıyorum

ama madem affettınız evlendınız sımdı keskenız nıye ..

Unuturum sandınız kendını affettırır sandnız...

Hayat cok kısa onemlı kararlar alırken ıyı duşunmelıyız sonra keske dememek ıcın

ben kendi yuvamı yıkacak olsaydım benden beterini o kadın yaşasın diye cümle alame rezil ederdim. öncelikle kocasının ailesinin bilmesini sağlardım :34:

Bir cok sey soylemek isterdim ama yeterince hatanin farkindasin zaten.
Bekara bosa demek kolay gelir derler, ama su var ki burada aldatma konusu.
Su an biz ne desek bos gelir sana, zaten 4 aydir "esin"in pisliklerini biliyorsun, ve buna ragmen hala onunlasin.
Hadi gurur meselesini gecelim diyelim, sagda solda ne yaptigi belli olmayan o adamla beraber oldun diyelim.
Hastalik kapmicagini kim soyleyebilir?
Bari bu acidan dusun, kendini dusun!
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.

AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...

iyi beklemişsin yetmemiş sanırım.1 gun 2 gün değil 5 sene...kör göz badem göz olmuş canım paylaşılamamış ya, sevmek denmez ona hırs denir...kimin elinde kalacaksa o 1 kaç ay rahat eder sonra da bumuymuş der..

ne yapcan 5 sene kuma gibi yaşamışsın sen seviyorsan adam ikinizide sevmiş belkide onu senden daha çok sevmiş, belkide o evli olduğu için seni paravan yapmış, zaten onu daha şiddetli sevmeseydi bırakırdı...sen arada kaynamışsın...hiç mi dokunmuyor?

sen affedersin sırf o kadını bırakıp senden af dilemesini bekliyorsun ama zor...

saygı duyulması çok zor bir durum

Allah gözündeki perdeyi kaldırır inşallah

Sen basında yanacagını bıle bıle atese yurumussun sonmesını sanmıssın ama senı yakmıs ve sen yenı farkına varıyorsun...

AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...

Son bir hamle mi ? Dayak yemeyi bekliyorsun herhalde ya da başka biriyle yine aldatılmayı.
Hem belki o zaman da hamile olursun da , bu seferde "hamileyim" diye boşanmazsın.
Aldatılmaktan sonra gelen bir SON HAMLE tanımıyorum ben üzgünüm.
Salak yerine konulmanın da dereceleri var. 5 yıl boyunca salak yerine konmayı siz nasıl hazmedebiliyorsunuz ?

evlendikten sonramı öğrendin aldatıldığını? öncesinde biliyormuydun ?aldatıldığını bildiğin halde evlendiysen evlenmekle hata etmişsin........... 5 yıl aldatılmak azbir zaman değil allah yardımcın olsun.

Bile bile lades denir buna... resmen ben ağlayayım , ben üzüleyim ,ben huzursuz bir evlilik yaşayayım diye evlenilmiş gibi bir şey....

Dikenler arasında güller yetişir

aldatılmak çok kötü birşey rüyamda görmüştüm tıpkı gerçek gibiydi yerimde kıvranıyordum devamlı ağlıyordum benimkisi rüya tabi biaz olsun ne acı çektiğini hissedebiliyorum dayanamayacaksan ve eşine güvenin yoksa yani bunu bir daha yapar diye korkun varsa bırak derim.......

ama şunuda unutma evlenip boşanmış olacaksın ve evleneceğin erkekde yine aynı şeyleri yaşama şansın yüksek mücadele gücün varsa mücadele etEvlenmeden evvel gözlerinizi dört açın. Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın.
PORTEKİZ ATA SÖZÜ

Son düzenleme:

aldatılmak çok kötü birşey rüyamda görmüştüm tıpkı gerçek gibiydi yerimde kıvranıyordum devamlı ağlıyordum benimkisi rüya tabi biaz olsun ne acı çektiğini hissedebiliyorum dayanamayacaksan ve eşine güvenin yoksa yani bunu bir daha yapar diye korkun varsa bırak derim.......

ama şunuda unutma evlenip boşanmış olacaksın ve evleneceğin erkekde yine aynı şeyleri yaşama şansın yüksek mücadele gücün varsa mücadele etEvlenmeden evvel gözlerinizi dört açın. Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın.
PORTEKİZ ATA SÖZÜ

adam kadını kuma yapmış farkındaysanız...

Eşimle 7 senedir birlikteyiz.8 aydırda evliyiz.5 yıldırda aldatıldığımı öğrendim.bundan 4 ay önce...aldattığı kadında evli ve boyu kadar çocuğu var...bir türlü affedemiyorum ama hala birlikteyiz.ben şüphelerimle evlendim.gelip geçecek sandım.yada aynı evi paylaşınca herşey düzelecek diye düşünürken hiçte öyle olmadığını gördüm.şuan bile ellerim titriyor.tarifi mümkün olmayan bir acı benimkisi.artık görüşmediklerini söylüyor.ama ben güvenemiyorum.ve hala takipteyim.hem gururum incindi hem haketmedim böyle birşeyi.hergün ağlama krizlerine giriyorum.canım çok yandı...eşimin tutumu düzeldi fakat bazen sanki yaptığını unutmuş gibi davranışlar sergiliyor.görüşmediklerinden emin değilim...bu şüpheyle ne kadar devam eder bu evlilik bilmiyorum...çok haksızlığa uğradım.o kadın yüzünden çok şeyler yaşattı bana.aşşalandım küfürler yedim,yalanlar dolanlar hep sabretmek istedim.sadece arkadaşlarmışşşş ne komik dimi...ne yapacağımı şaşırdım...ona baktıkça acım dahada artıyor...kurtulmak istiyorum yaşadıklarımdan...mutlu olmak huzur içinde yaşamak istiyorum....

Çok afedersin ama bile bile lades demişsin bacım sen. Gelip geçecek sanarak evlenilirmi. Çocuk oyuncağımı bu.

7 sene birliktelikten sonra evlendim ve şu an 6 aylık evliyim...bu kısım o kadar aynı ki içim titredi...allah kolaylık versin ama ben ASLA affetmezdim...

kocanın kadınla 5 yıldır mı ilişkisi var:26:çocuğun var mı çalışıyormusun bilmiyorum ama 5 senedir seni aldatan bir adamdan hayır gelmez bence.çocuğun yoksa boşanmak için hiç tereddüt etme canım:50:

kocanın kadınla 5 yıldır mı ilişkisi var:26:çocuğun var mı çalışıyormusun bilmiyorum ama 5 senedir seni aldatan bir adamdan hayır gelmez bence.çocuğun yoksa boşanmak için hiç tereddüt etme canım:50:

konu sahibi 8 aylık evli henüz..dolayısıyla çocuğu yok...

PORTEKİZ ATA SÖZÜ

Yanlış mantık . Bir sonraki de , önceki gibi olacaksa kesin , e biz ölelim o zaman ...
Yani bir sonrakinin yapmayacağı ne malum deyip , buna göz mü yummalı ?
Peki bir sonrakinin yapacağı ne malum ? Bu asla belli olmaz şans meselesi.
En azından, bir sonrakinde , bunda olduğu gibi gözü kapalı hareket etmez konu sahibi.
Neyle mücadele edecek hem bilmiyorum. Günü birlik değil, birkaç gün değil, birkaç aylık bile değil. Tam tamına 5 yıllık !

baştan hatalı davranmışsınız evlenince düzelir diye nasıl düşünürsünüz

inşallah çocuk olunca evliliğim düzelir diye de çocuk yapmazsınız bu adamdan

Back
X