Aldatıltım.....

baştan hatalı davranmışsınız evlenince düzelir diye nasıl düşünürsünüz

inşallah çocuk olunca evliliğim düzelir diye de çocuk yapmazsınız bu adamdan

Zaten nasil kalb tasiyor bu insanlar ya, bir cocugu alet eden kendi gerizekaliliklarina? Cocuk uzerine yeminler, cocuk olunca duzeli diye dusunmeler...Insanin kendigine yaptigi kotuluklugu en buyuk dusmani bule yapamiyormus ki, bu konuda ne kadar dogru bir deyim...
Konu sahibi, ya ayrilacaksin ve kendine daha temiz ve guzel hayat kuracaksin, ya da susacaksin, hayatin boyunce, bu konu da yer alan diger kisilerin guzel ve rahat yasamasini sagliyacaksin.

Eşiniz öğrendiğinizi biliyosa eğer 2.si mutlaka olacaktır çünkü aldatan erkekler nasıl olsa yapsamda birşey demiyor psikolojisine girer :44:
5 yıldır kopamadığı kadınla eşinizin aşk oyunlarına kendinizi harcatmayın...Hırs yaparsanız kendinize yazık edersiniz..acı ama gerçek...:50:

AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun, yaşayan bilir, bizlere dışardan konuşmak daha kolay olabilir elbette. Ama umarım, bundan 10 yil sonra geriye dönüp baktığınızda, esinizden zamanindan ayrilmadiginiz icin tükenen hayatınıza keske demezsiniz. Allah yardımcınız olsun...

bu konuyla ilgili bende konu açtım geçen gün.bunu yapan benim kayınpederim.eşim daha küçükken aldatmış kv.ve şimdi yine aldatıyor.ama bu sefer kv bilmiyor ve sölemekte çok güç.yani arkadaşım huylu huyundan asla vazgeçmiyor.düzelecek die hiçbekleme ..sabredip kendini kandırma olan sana olur.

canım hazır çocuğun yokken dön bu çıkmazdan. hayatının 7 yılını vermiş olabilirsin bu adama ya kalan yılların ? bi daha güvensen için elvermez, sevsen yaptıklarını unutamazsın hastalıklı bi evlilik böyle sürerken bide çocugun olur. kendini düşünmüyorsan şunu düşün bu adamdan çocuk yaptıgın zaman cocuk bu aile ortamında sağlıksız büyüyecek ve sağlıksız ilişkiler kurucak oda çevresiyle.
çalışırsın paranı kazanırsın ilk zamanlar canın yanar ama üstünü örtüp yeni bir sayfaya yelken açabilirsin. öbür türlü giderek bozulan psikolojinle kocaman 2 kişilik bir yalnızlık seni bekliyor olucak. kendi sonunu düşün

AYRILMAYI İLK GÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM...bu adamı çok seviyorum ben...ama son bir hamlesini bekliyorum...arkama dönüp baktığımda keşke dememek için bekliyorum...

hayatım ayrılmak çözüm değilki ayrılman o kadının ekmeğine yağ sürmek olucak bende bir dönem yaşadım çok üzüldüm ağladım sonra düşündüm ben delimiyim diye niye ağlıyorum kendimi hasta ediyorum sonra kendime daha çok bakmaya gezip süslenmeye başladım sonra benimki çıldırdı neden bukadar süsleniyorsun diye bende senden ayrılırsam hemen yeni birini bulmam lazım dedim annemin evine dönmem diyince hepten sinir oldu şimdi kuzu kuzu oturuyor ama sürekli kontol halindeyim oda farkında bana güvenmiyormusun diyince hayır güvenmiyorum diyorum benimle yaşamak istersen bundan sonra böyle dedim çocuk yapma sakın biraz bekle gözetle

hayatım ayrılmak çözüm değilki ayrılman o kadının ekmeğine yağ sürmek olucak bende bir dönem yaşadım çok üzüldüm ağladım sonra düşündüm ben delimiyim diye niye ağlıyorum kendimi hasta ediyorum sonra kendime daha çok bakmaya gezip süslenmeye başladım sonra benimki çıldırdı neden bukadar süsleniyorsun diye bende senden ayrılırsam hemen yeni birini bulmam lazım dedim annemin evine dönmem diyince hepten sinir oldu şimdi kuzu kuzu oturuyor ama sürekli kontol halindeyim oda farkında bana güvenmiyormusun diyince hayır güvenmiyorum diyorum benimle yaşamak istersen bundan sonra böyle dedim çocuk yapma sakın biraz bekle gözetle

Dodilik verdiğiniz tavsiyeye istinaden siz böyle mutlumusunuz çok merak ediyorum??
Hayır yani böyle mutlu olunuyosa konu sahibi arkadaş kuma olarak kabul etsin mutlu mesut yaşasın...

Daha neyin keşkesini bekliyorsun ?
Bir darbe daha vursun biraz daha canım yansın öyle giderimmi diyorsun.
Mazoşistlik bu kusura bakma.
Karşıyımdır aile konularında boşan ayrıl demeye direk.
Ama bu durumda yapabileceğin tek şey hemen ayrılmak.
Yol yakınken çocuk yokken ve en çok canın yanarken ordan uzaklaş.
Çünkü ona yeniden asla güvenmeyeceksin.Yaptıklarını hiç bir zaman unutamayacaksın.Acı ama gerçek.Allah sabır versin.

Uzmanlar diyor ki ;
"Eğer aldatılıyorsanız anladıysanız ya eşinize bunu öğrendiğinizi söyleyip evi terkedeceksiniz yada bilmiyormuş gibi yapıp eşinizi geri kazanacaksınız" diyorlar
Gerçi ben ilk maddeden yanayım :ssz:

O an onurunla gururunla çekip gidicektin bana kalırsa..
Bu şüpheyle güvensizlikle bi ömür geçmez.. İhanet bir ruh hali değil, asıl karekterin ortaya çıktığı an'dır.
Aldatanı affedersen seni yine kullanır unutma.. Ne gururunu düşünür ne de o an ne hissettiğini..
Kabul etmiş ve ona göre açık kapı bırakmış olucaksın.. üzgünüm ama bir kere yapmaya cesaret eden
bi kere yapan bi daha yapar kendini kandırmayı bırak artık canım zaten bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmaz istesende olamaz.
Bi birliktelikte en önemli olan güvenin yok artık :50:
Şunuda söyliyim çocuk olursa belki bana daha çok bağlanır belki düzelir diye düşünerekten sakın bi çocuk yapma bu adamdan.
Evlenmeden önce de hissetmişsin böyle olucağını bile bile lades demişsin.
Evlenince değişir diye kendini avutmuşsun şimdi de çocuk olunca değişir diye kendini avutupta bi hata daha yapma derim.
Ayrıca erkekler evlendikten sonra değişirse eğer bu olumsuz yönde olur.. Ya da hiç değişmezler (istisnalar)
Olumlu yönde evlendikten sonra değişen erkeğe bildiğim kadarıyla henüz rastlanmadı malesef.. :ssz:

Katılıyorum tatlım. Duygularını ve ilişkinizin seyrini takip ederek sağlıklı karar vermekte yarar var.
Dilerim her şey istediğin gibi şekillenir.

O güven bir kere sarsıldıgı zaman malesef bir daha yerine gelmiyor, hic birsey eskisi gibi olmuyor. Sen 5 sene boyunca aldatılmıssın, süphelerine ragmen belki degisir umuduyla evlenmissin yani bile bile lades demissin, ben üzgünüm ama esinizin böyle birseyi bir daha yapmayacagından emin olamadım.. Kendinizi düsünün, zararın neresinden dönerseniz, kar' dır diye düsünüyorum.. :ssz:

O güven bir kere sarsıldıgı zaman malesef bir daha yerine gelmiyor, hic birsey eskisi gibi olmuyor. Sen 5 sene boyunca aldatılmıssın, süphelerine ragmen belki degisir umuduyla evlenmissin yani bile bile lades demissin, ben üzgünüm ama esinizin böyle birseyi bir daha yapmayacagından emin olamadım.. Kendinizi düsünün, zararın neresinden dönerseniz, kar' dır diye düsünüyorum.. :ssz:

Evet ben de her ne kadar bu konudaki en iyi kararı kişinin kendisinin vereceğini düşünüyor olsam da ne yazık ki sizin yazdıklarınızla aynı fikirdeyim. Ve zaten buradaki en büyük sorun ne yapacağını bilememekten ziyade eşini çok sevdiği için herşeye rağmen bu sevgiye karşı duramayan bir kadın var ortada. Sevgi böyle birşey işte. İnsan bile bile lades diyebiliyor. Ve diğer tarafta da sevgi vardır veya yoktur bilemiyorum ama, çok uzun zaman devam etmiş bir ilişki olduğu için belki de sadece alışkanlığından dolayı tekrarlanabilecek başka bir birliktelik var. Gerçekten ne yapacağını bilememekte çok haklı diyorum foruma yazan arkadaş için. Allah yardımcısı olsun. Geleceği hiçbirimiz bilemeyiz. Umuyorum ve diliyorum ki inşallah kendi hakkında en iyi, en doğru, hayatını en mutlu şekilde sürdürebileceği ve en hayırlı kararı versin inşallah demekten başka bir şey diyemiyorum açıkçası.

Evet ben de her ne kadar bu konudaki en iyi kararı kişinin kendisinin vereceğini düşünüyor olsam da ne yazık ki sizin yazdıklarınızla aynı fikirdeyim. Ve zaten buradaki en büyük sorun ne yapacağını bilememekten ziyade eşini çok sevdiği için herşeye rağmen bu sevgiye karşı duramayan bir kadın var ortada. Sevgi böyle birşey işte. İnsan bile bile lades diyebiliyor. Ve diğer tarafta da sevgi vardır veya yoktur bilemiyorum ama, çok uzun zaman devam etmiş bir ilişki olduğu için belki de sadece alışkanlığından dolayı tekrarlanabilecek başka bir birliktelik var. Gerçekten ne yapacağını bilememekte çok haklı diyorum foruma yazan arkadaş için. Allah yardımcısı olsun. Geleceği hiçbirimiz bilemeyiz. Umuyorum ve diliyorum ki inşallah kendi hakkında en iyi, en doğru, hayatını en mutlu şekilde sürdürebileceği ve en hayırlı kararı versin inşallah demekten başka bir şey diyemiyorum açıkçası.

Tabiki hayatın neler getirecegini bilemeyiz, neredeyse 2 ay önce hayatım güllük gülistanlıktı, hayat, yasamak ne güzel seydi? Bilebilir miydim ki, annemin vefat edecegini, bir daha yanımızda olamayacagını? bilemezdim elbet. :ssz:

Sevgi, ask cok güzel duygular, ama karsılıklı bir baglılık varsa? 5 yıl boyunca sevdigini aldatmıs bir erkegin sevgisinden ister istemez süphe ederim. Tek gecelik bir iliski olsa veya ne bileyim biraz daha kısa olup hatasını anlasa, birseyleri düzeltmek icin cabalasa olayı daha farklı degerlendirebilirdim belki, ama konuyu acan arkadasın esi bana pek ders almıs gibi gelmedi, söylenen hakaretler, küfürler arkadasın unutamaması, süpheleri, ki dedigim gibi güven bir kere sarsılmaya görsün, tekrar kazanılması imkansız gibi birsey. Bu nereye kadar sürebilir ki? Suan esini seviyor ama sevgi yetiyor mu ki herseye? Herseyi unutmaya yetiyor mu? Malesef tek taraflı bir sevgiyle evlilik yürümüyor herseyden önce saygı ve sadakat gerekli! Hem az uz bir zaman degil 5 sene bu, ben söyle düsünüyorum beni aldatmıs bir erkek, gercekten beni sevemez, bana deger vermez ve ben o adama her baktıgım da, o kisiyle yasadıgı seyleri düsünecegimden ondan sogurum zaten, bir daha mutlu olamam ki, tabii bu benim suan ki düsüncelerim, büyük konusmak degil asla ve büyük konusunca basa gelecegini en iyi bilenlerdenim ama suan ki düsüncelerim bundan ibaret.

Konu sahibi insallah kendi icin en dogru kararı verir, hayırlısı ne ise o olur İnsallah.

Son düzenleme:
Tabiki hayatın neler getirecegini bilemeyiz, neredeyse 2 ay önce hayatım güllük gülistanlıktı, hayat, yasamak ne güzel seydi? Bilebilir miydim ki, annemin vefat edecegini, bir daha yanımızda olamayacagını? bilemezdim elbet. :ssz:

Sevgi, ask cok güzel duygular, ama karsılıklı bir baglılık varsa? 5 yıl boyunca sevdigini aldatmıs bir erkegin sevgisinden ister istemez süphe ederim. Tek gecelik bir iliski olsa veya ne bileyim biraz daha kısa olup hatasını anlasa, birseyleri düzeltmek icin cabalasa olayı daha farklı degerlendirebilirdim belki, ama konuyu acan arkadasın esi bana pek ders almıs gibi gelmedi, söylenen hakaretler, küfürler arkadasın unutamaması, süpheleri, ki dedigim gibi güven bir kere sarsılmaya görsün, tekrar kazanılması imkansız gibi birsey. Bu nereye kadar sürebilir ki? Suan esini seviyor ama sevgi yetiyor mu ki herseye? Herseyi unutmaya yetiyor mu? Malesef tek taraflı bir sevgiyle evlilik yürümüyor herseyden önce saygı ve sadakat gerekli! Hem az uz bir zaman degil 5 sene bu, ben söyle düsünüyorum beni aldatmıs bir erkek, gercekten beni sevemez, bana deger vermez ve ben o adama her baktıgım da, o kisiyle yasadıgı seyleri düsünecegimden ondan sogurum zaten, bir daha mutlu olamam ki, tabii bu benim suan ki düsüncelerim, büyük konusmak degil asla ve büyük konusunca basa gelecegini en iyi bilenlerdenim ama suan ki düsüncelerim bundan ibaret.

Konu sahibi insallah kendi icin en dogru kararı verir, hayırlısı ne ise o olur İnsallah.

Öncelikle başınız sağolsun. Annenizi daha çok yeni kaybetmişsiniz ve acınız da çok taze. Gerçi ne kadar zaman geçerse geçsin özlem artarak devam edecektir mutlaka o da bir başka mesele ancak bir şekilde hiçbirimiz bu dünyada baki kalmayacağımız için ve her ne olursa olsun vaktimiz doluncaya kadar yaşayacağımız için hayatın gerekliliklerini yerine getirebilmek için güçlü olmalıyız. Allah sabır versin. Hiç bir kayıp beklendik bir şey ve kolay değildir ancak anladığım kadarıyla annenizin kayıbı ani olmuş sanırım. Kaç yaşındasınız?

Eşimle 7 senedir birlikteyiz.8 aydırda evliyiz.5 yıldırda aldatıldığımı öğrendim.bundan 4 ay önce...aldattığı kadında evli ve boyu kadar çocuğu var...bir türlü affedemiyorum ama hala birlikteyiz.ben şüphelerimle evlendim.gelip geçecek sandım.yada aynı evi paylaşınca herşey düzelecek diye düşünürken hiçte öyle olmadığını gördüm.şuan bile ellerim titriyor.tarifi mümkün olmayan bir acı benimkisi.artık görüşmediklerini söylüyor.ama ben güvenemiyorum.ve hala takipteyim.hem gururum incindi hem haketmedim böyle birşeyi.hergün ağlama krizlerine giriyorum.canım çok yandı...eşimin tutumu düzeldi fakat bazen sanki yaptığını unutmuş gibi davranışlar sergiliyor.görüşmediklerinden emin değilim...bu şüpheyle ne kadar devam eder bu evlilik bilmiyorum...çok haksızlığa uğradım.o kadın yüzünden çok şeyler yaşattı bana.aşşalandım küfürler yedim,yalanlar dolanlar hep sabretmek istedim.sadece arkadaşlarmışşşş ne komik dimi...ne yapacağımı şaşırdım...ona baktıkça acım dahada artıyor...kurtulmak istiyorum yaşadıklarımdan...mutlu olmak huzur içinde yaşamak istiyorum....

Bastan hatalara başlayıp sonunun iyi olduğu nerede görülmüşki.....olayların rengi zaten belliymiş...sizin bu olayı bile bile kabullenmeniz eşinizi dahada cesaretlendirmiş bence....bu duruma psikologlar sessiz anlaşma derler...sen bu sessiz anlaşmayı imzalamışsin...kabul etmişsin...hem neden evlendiniz bu adamla bile bilee albenisi neydiki...gerçi bunları konuşmanın híçbir getirisi yokk ama benden sana tavsiye mutlu ve huzurlu olmak istiyorum demişsin bu eşinizde olmayacağı kesin....siz bir kadınsiniz ve bence bir kadın gururlu olmalı...daha fazla gururunuzu ayaklar altına almayın...tabi biraz kaygılarınız olabilir boşanmala alakalı fakat zorla da güzellik olmaz...bence siz hemen bir avukatla irtibata geçin...belki eşinizin de kafasına dank eder senin ayaklarına kapanır... Ama bu girişimde bulunmak zorundasınız...gerçi bir sene dolmadan boşamıyorlar diye biliyorum ama olsun esınız sizin tavrınızı görsün...hakkınızda hayırlısı olsun arkadasım....insallah mutlu olursun...erdirme kendini üç kuruşluk insanlara Allah aşkına...........:54:

o adamla aynı evde olduğun,yüzünü gördüğün sürece ne huzur bulabilirsin ne mutluluk.bu öyle unutulacak affedilecek bir şey değil ki.5 senelik aldatma olmaz o başlı başına bir ilişkiymiş.

Son düzenleme:
Back
X