Aldatır mı...

Hic belli olmaz o isler, ikizlerin bile karakterleri ve yasam tarzlari o kadar farkli oluyor ki, ayni aileden cikan iki kardesten biri durustluk abidesiyken digeri %100 palavraci olabiliyor.

Böyle bi örnek gördünüz mü peki babası annesini aleni şekilde aldattığı, çocuklarını ailesini hiçe saydığı ve bu hayatı ısrarla yaşamayı seçtiği halde kendisi bu yaşadıklarından ders çıkarıp böyle şeylerden uzak duran?

Ya yaşadıklarının normali bu diye düşünüp aynısını yapacak (mesela annesi dayak yiyen erkek çocuğun büyüyünce karısını dövmesi)
Ya da mantığını çalıştırıp bu yanlıştan kaçacak
Ortası zor

Babasının yaptıklarını görüp annesinin üzülmesinden dolayı yapmayabilir yada tam tersi bu karakter meseli bunu böyle cozemezsin mesela benim eşim babasından hiç babalık gormemiş hep ben babam gibi baba olmayacagim derdi ve değil cok iyi bir baba kendisi

Bir erkek ailesinde babasının annesini aldattığını görmüşse yıllarca, bu ileride onu örnek alacak demek midir?
Eğerki yürekli biriyse, anneciğim çekti, karım çekmesin der. Ki bunun malesef bitanecik örneğini biliyorum. Çoğunluk zaten hep aldatma... Günlerdir açılan konular bile aldatma.

Normalde tersı oluyo gıbı geldı bana..Mesela ,babası annesını sureklı döven cogu erkek arkadasım esıne asla el kaldırmamaya dıkkat ederdı..Oyle de olabılır.

Büyükler genelde şöyle der. "Asli hu nesli hu" Aslı ne ise nesli de odur.
Erkek arkadaşım babasından çoğu zaman nefretle bahseder. Bu durum onu duygusal olarak çok etkiliyor. Ailesinin bir arada olmasını istiyor aile kavramına gerçekten çok önem veren biri ve bana çok düşkün bir an önce evlenip kendi ailesini kurup huzurlu olmak istiyor. Çok çekti babasından. Babası onları hiç umursamaz diğer kadına koşar gider. Annesinin halini ve babası tarafından tanımadıkları bir kadına tercih edildiklerini gördükçe ne kadar acı çektiğini biliyorum. Bu açıdan bakınca ileride bu insan eşine ailesine çok bağlı olur izlenimi veriyor ama babasından etkilenmiş midir diye de düşünmüyor değilim...

Erkek arkadaşım babasından çoğu zaman nefretle bahseder. Bu durum onu duygusal olarak çok etkiliyor. Ailesinin bir arada olmasını istiyor aile kavramına gerçekten çok önem veren biri ve bana çok düşkün bir an önce evlenip kendi ailesini kurup huzurlu olmak istiyor. Çok çekti babasından. Babası onları hiç umursamaz diğer kadına koşar gider. Annesinin halini ve babası tarafından tanımadıkları bir kadına tercih edildiklerini gördükçe ne kadar acı çektiğini biliyorum. Bu açıdan bakınca ileride bu insan eşine ailesine çok bağlı olur izlenimi veriyor ama babasından etkilenmiş midir diye de düşünmüyor değilim...

Babasına göre daha dindar ise belki aldatma yöne daha basık kalabilir. Elbette bu adamlık meselesi karakter meselesi.

Back
X