• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecindeyim fikirlerinize ihtiyacım var

Bi davul almadığınız kalmıştı çünkü elinize, her şeyi duyurdunuz ne bekliyordunuz, evde tırnaklarını mı yiyecekti?
Ben başından beri konu sahibinin şiddet gördüğü eşine hamileliği söylemesinden, engellenmek istediğini çıkardım zaten. Bu hastalık durumu da olmadan, özelde bir şekilde kürtaj işini halledebilirdi. Çabası bu yönde olmadığı için günü geçecek, artık çok geçmiş olacak falan.

Boşandıktan sonra yaşadığım şehiri terk edeceğim. Sosyal medya vs kullanmıyorum zaten numaramıda değiştiricem ailemle bu şekilde konuştuk. Kendisininde bu tarz şeyler yapabilme potansiyeli var bizde bundan korkuyoruz zaten
Allah yardımcınız olsun. Geri kalan ömrünüzde mutlu olursunuz inşallah. O süreçten geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Şansınız varmış ki tavrını erkenden belli etmiş

Ben başından beri konu sahibinin şiddet gördüğü eşine hamileliği söylemesinden, engellenmek istediğini çıkardım zaten. Bu hastalık durumu da olmadan, özelde bir şekilde kürtaj işini halledebilirdi. Çabası bu yönde olmadığı için günü geçecek, artık çok geçmiş olacak falan.
Size uzun uzun anlatacak değilim engellenmeye ihtiyacım olduğunuda sanmıyorum doğurmak istiyorum der geçerim yada istemiyorumdur bunu dile getiririm. Hakikaten iyi yada kötü bi insan dahi olsa eşinizden bir bebeği saklamayı vicdanınıza nasıl yediriyosunuz boşanırsınız yada devam edersiniz ama boşanma durumunda bunu onunda bilmesi gerekiyordu diye düşünen biri yok mu aranızda? Evlendiğim günden beri sma olayı olmasa, korunmadan direkt çocuk sahibi olmak isteyen bir anne olsam ve hamilelik sürecim boyunca acaba bebeğim sağlıklı doğacak mı düşünmeyeceğimi bilsem bende bu çocuğu elbette doğurur bir cana kıymazdım. Tek başına çocuk yetiştiren bu dünyadaki tek insanda olmazdım zaten. Ki elim ekmek kazanıyor aslanlar gibi de bakardım evladıma babasını da uzak tutmasını bilirdim. Herşey o taraftan göründüğü gibi olmuyor arkadaşlar kalkıp vazgeçtim aldırmıyorum boşanma davasınıda geri çektim vs desem bi yere kadar hak veririmde şu aşamada bilip bilmeden bunları söylemek hoş değil.

Devlette imzasız özelde imzalı kısmına inanmadım. Özelde para geçiyor, para var sorun yok, para yok sorun var, hayatımız hastanede geçmese..

Devlette imzasız özelde imzalı kısmına inanmadım. Özelde para geçiyor, para var sorun yok, para yok sorun var, hayatımız hastanede geçmese..
Tamam sizi inandırmaya uğraşmayacağım. Özel hastanelerin hepsi bugün imza istiyor ki zaten iki tane hastane var yaşadığım yerde de başkada bi alternatifim yok olsa heralde bu kadar uğraşmam

Tamam sizi inandırmaya uğraşmayacağım. Özel hastanelerin hepsi bugün imza istiyor ki zaten iki tane hastane var yaşadığım yerde de başkada bi alternatifim yok olsa heralde bu kadar uğraşmam
Bi sonraki güncellemenin, "Adam hastanede taşkınlık çıkardı imza vermedi, yine kürtaj olamadım" olmayacağına kim garanti verebilir?

Bi sonraki güncellemenin, "Adam hastanede taşkınlık çıkardı imza vermedi, yine kürtaj olamadım" olmayacağına kim garanti verebilir?
Ben verebilirim. Çünkü boşanma davasını öne çektim her ihtimale karşı. Olurda imza atmaya gelmezse boşanma davasının gerekçeli kararını gösteririm yine kürtaj olurum. Her yönden garantiye aldım kendimi

Back
X