Aldatıyor mu beni?

Erkek arkadaşım dün whatsap duruma bi resim attı.Altına da bi insan ne istedigini bilmiyorsa hem seni ziyan eder hem kendini yazmış.Yazıyı da faceden kopyalamış belli.Sordum begendım koydum dedi.Bugunde baktım whatsap profile bana yalan söyledıgıne üzülmedim birdaha sana inanmıycagıma üzüldüm gibi bir söz koymuş.İki gün önce buluştuk.Teli ortada sürekli interneti açık.Sürekli konusuyoruz.Bayram için tatil planımız var.Ona güveniyorum ama bu koydukları kafamda soru işaretine neden oldu.Sabah sizce sorayım mı ortada yalan mı var desem.Napayım sormazsam çatlarım zaten.Ne diyeyim profile resmimizi koy mu diyeyim? :KK43:
Sana psikloga git diyenlerede sasiriyorum ozaman cogu kadinin gitmesi lazim.haklisin o resim neyse konulabilirdi diger bana yalan soledigime.... resmi bildigin manali bende altinda bise arardim.illa aldatma dehil dost sandigi yakin bi arkdasida guvenini sarsms olabilir.ona bi arkdasin sana yanlismi yaptingivi sorarsan daha iyi olur

Yahu anlamiyorum bazen ben esimle sevgiliyken eger soru isareti olacak bi hareketi varsa tepesine biniyodum basinin etini yiyodum beni seviyosannn diye basliyodum gunlerce konuyu uzatiyodum boylece paylasimlarina da dikkt ediyordu herseyine cunku biliyordu asla susmayacaktimm!! :KK8:

Şüpheli bi durum.. o laflar kime desen dürüst mü davranacak sence.. dikkatli ve hazırlıklı ol bakalım.. benimki de sürekli çevrimiçi bu ara, sordum grupla konuşuyoruz dedi.. ne diyecekti ki zaten, gözüm üstünde ama :KK70:

Nasıl desem, malınızı biliyorsunuzdur. Adama zaten güvenmiyorsunuz, başka birine yazdığını düşünüyorsanız bu gerçek olabilir. Bu ilişkinin yürümeyeceğinin ve mutsuz olduğunuzun farkına varın lütfen. Kendinize yazık ediyorsunuz.
Aynı durumu yaşadım, tıpkı sizin gibi ayrılamıyordum hemen geri barışıyordum, zehirli bir ilişkinin içindeydim, üstüne terkedildim. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum hem o insandan, hem o mızmız karakterimden, takıntılarımdan kurtuldum. Konularınızı okudukça o ilişkim bitmeseydi şimdi bu haldeydim diyip şükrediyorum. Biraz cesaret, biraz mantık, bu insanla yollarınızı ayırın kendinizi sıfırdan oluşturmaya başlayın.

her koyduğumuz söz birine hitaben olsa yanmistik :)
bende çok şey paylaşırım koyarım profile ama çoğu hosuma gittiği için oluyor kimseye hitaben koymuyorum yani .
ve koymuşta olsa bu sözlerden seni aldattığı kanısına varamadım nedense
ayricaaaa belki ona söylediğin bir yalanı yakalamış olabilir varmı öyle bişey ??

Valla bana hic begendigi bir sozu kopyalayip, koymuş gibi gelmedi..
Aldatma olarak dusunmek yanlis olur fakat hadi birincisinde manali bir sey koydun eyvallah, ikinciside cok manali be kardesim..
Paylasmis oldugu yazilar bir yerlere gidiyor gibi geldi bana..

Sizi bilmem ama ben takintiliyimdir bu konularda..
Telefonunu surekli ortaya koymasi veya internetinin surekli acik olmasi bir sey ifade etmez ki..
Konusmadigi ve yazismadigi birine sitemkar mesaj iletilerinde bulunmus olabilir..

Tamam insanlar gordugu,begendigi şeyleri anlam yuklemeden veya birilerine gonderme yapmadan etmedende paylasabilir..
Ama akside olabilir, ben birileri gorsun etsin okusun diye cok anlamli cuk diye oturan sözler paylasan insanlarda taniyorum..

Biraz bekleyin bakalim , hala buna benzer mesajlara devam ederse sorun..

Ay ne alakası var yahu Allah aşkına beğenmiş koymuş herşeye de bir anlam yüklemeyin yani. Adam sizinle tatil planları bilr yapıyormuş başkası olsa bu kadar rahat olur mu ya da aldatsa öyle gözüne sokar mı hiç saklamak için gayret eder aman her görüştüğünüzde telefonunu karıştırın da didikleyin olur mu

Bende bir zamanlar iki yıllık sevgilimin beni aldattığını whatsapp yazdığı tuhaf yazılardan anlamıştım, şüphelendim doğruymuş, arama dökümünü çıkarmıştım şifresini biliyordum hep bi numara ile konuşmuş kayıt edip whatsapp baktım o da ona ithafen bi şeyler yazmış :) yani kızla sevgili olmuş 1 ay falan olmuş ve kavga etmişler ayrılmak üzere gibilerken laf sokmaya çalışmalar sırasında anladım :) sonra ise ayrıldım eşimle tanıştım bi süre sonra evlendim :)

Bir hemen celallenme, sakinliğini koru ama hep gözlemle. İçine şüphe düştüyse gidermeden rahatlayamazsın. Ona da sorma "evet hayatım seni aldatıyorum çatır çatır." diye bir cevap almayacağın kesin; üstelik sen anlayışsız ve suçlu olursun. Gözlemle sürekli biraz sabret.

Erkek arkadaşım dün whatsap duruma bi resim attı.Altına da bi insan ne istedigini bilmiyorsa hem seni ziyan eder hem kendini yazmış.Yazıyı da faceden kopyalamış belli.Sordum begendım koydum dedi.Bugunde baktım whatsap profile bana yalan söyledıgıne üzülmedim birdaha sana inanmıycagıma üzüldüm gibi bir söz koymuş.İki gün önce buluştuk.Teli ortada sürekli interneti açık.Sürekli konusuyoruz.Bayram için tatil planımız var.Ona güveniyorum ama bu koydukları kafamda soru işaretine neden oldu.Sabah sizce sorayım mı ortada yalan mı var desem.Napayım sormazsam çatlarım zaten.Ne diyeyim profile resmimizi koy mu diyeyim? :KK43:
Sozler imali bir bayana laf sokar gibi. Bu siz degilseniz kim o zaman..

Adam her anının tepkisini oraya yazarak belli ediyorsa vardır bir bit yeniği. Sen daha iyi tanıyorsun.
(Atarlı giderli sözlerle laf sokan insanlar da ne garip, kimlerde derdin ona söyle gitsin, millet görmek zorunda mı) tasvip etmediğim insan şekli

Arkadaşınızın kullandığı sözlerin, aldatmayla bir bağlantısı kuramadım, üstelik telefonu sürekli ortada diyorsunuz ona karşı böyle bir suçlama yaparsanız ilişkiniz asıl o zaman zedelenir

Back
X