- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ay millet neleri takıyor kafaya yaa... Bi şeye canı sıkılmış olamaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay utandım şimdi kendimi karar mercii gibi hissettim.. tatlım benim yaBen seni ye-rim! Ablam katılıyorsa tespitim doğrudur evet![]()
Sana psikloga git diyenlerede sasiriyorum ozaman cogu kadinin gitmesi lazim.haklisin o resim neyse konulabilirdi diger bana yalan soledigime.... resmi bildigin manali bende altinda bise arardim.illa aldatma dehil dost sandigi yakin bi arkdasida guvenini sarsms olabilir.ona bi arkdasin sana yanlismi yaptingivi sorarsan daha iyi olurErkek arkadaşım dün whatsap duruma bi resim attı.Altına da bi insan ne istedigini bilmiyorsa hem seni ziyan eder hem kendini yazmış.Yazıyı da faceden kopyalamış belli.Sordum begendım koydum dedi.Bugunde baktım whatsap profile bana yalan söyledıgıne üzülmedim birdaha sana inanmıycagıma üzüldüm gibi bir söz koymuş.İki gün önce buluştuk.Teli ortada sürekli interneti açık.Sürekli konusuyoruz.Bayram için tatil planımız var.Ona güveniyorum ama bu koydukları kafamda soru işaretine neden oldu.Sabah sizce sorayım mı ortada yalan mı var desem.Napayım sormazsam çatlarım zaten.Ne diyeyim profile resmimizi koy mu diyeyim?![]()
Guvenmiyorsun, guvenmedigin biriyle nasil "cok mutlu"sun?Cidden kaç aydır mutluyuz biz.Yarın rahatsızım resimden deyip kaldırmasını söyliycem.Resimde birinin yalan söyledıgı yazıyo.Birine gönderme mi yaptı acaba
Sozler imali bir bayana laf sokar gibi. Bu siz degilseniz kim o zaman..Erkek arkadaşım dün whatsap duruma bi resim attı.Altına da bi insan ne istedigini bilmiyorsa hem seni ziyan eder hem kendini yazmış.Yazıyı da faceden kopyalamış belli.Sordum begendım koydum dedi.Bugunde baktım whatsap profile bana yalan söyledıgıne üzülmedim birdaha sana inanmıycagıma üzüldüm gibi bir söz koymuş.İki gün önce buluştuk.Teli ortada sürekli interneti açık.Sürekli konusuyoruz.Bayram için tatil planımız var.Ona güveniyorum ama bu koydukları kafamda soru işaretine neden oldu.Sabah sizce sorayım mı ortada yalan mı var desem.Napayım sormazsam çatlarım zaten.Ne diyeyim profile resmimizi koy mu diyeyim?![]()
Arkadaşınızın kullandığı sözlerin, aldatmayla bir bağlantısı kuramadım, üstelik telefonu sürekli ortada diyorsunuz ona karşı böyle bir suçlama yaparsanız ilişkiniz asıl o zaman zedelenirErkek arkadaşım dün whatsap duruma bi resim attı.Altına da bi insan ne istedigini bilmiyorsa hem seni ziyan eder hem kendini yazmış.Yazıyı da faceden kopyalamış belli.Sordum begendım koydum dedi.Bugunde baktım whatsap profile bana yalan söyledıgıne üzülmedim birdaha sana inanmıycagıma üzüldüm gibi bir söz koymuş.İki gün önce buluştuk.Teli ortada sürekli interneti açık.Sürekli konusuyoruz.Bayram için tatil planımız var.Ona güveniyorum ama bu koydukları kafamda soru işaretine neden oldu.Sabah sizce sorayım mı ortada yalan mı var desem.Napayım sormazsam çatlarım zaten.Ne diyeyim profile resmimizi koy mu diyeyim?![]()