Aldatldn renmeli mi yoksa hi renmemeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Ben bir kadının aldatıldığını biliyorum, kesin olarak biliyorum. Adamı tanıyorum ama karısını tanımıyorum. Bu kadın bilmiyor, karısını saf enayi yerine koyuyor adam. 1,5 yıldır biliyorum bu durumu ama ilk ogrendigimde soylemeyi hic dusunmedim ama bayadir surunce ogrenmeli mi diye dusunmeye basladim. Kadını hic tanimadigim icin de cekindim, hic cesaret edemedim soylemeye. Bilmiyorum ne yapmam lazım sizce? Aldatma devam ediyor hala bitmedi...

Ben bir kadının aldatıldığını biliyorum, kesin olarak biliyorum. Adamı tanıyorum ama karısını tanımıyorum. Bu kadın bilmiyor, karısını saf enayi yerine koyuyor adam. 1,5 yıldır biliyorum bu durumu ama ilk ogrendigimde soylemeyi hic dusunmedim ama bayadir surunce ogrenmeli mi diye dusunmeye basladim. Kadını hic tanimadigim icin de cekindim, hic cesaret edemedim soylemeye. Bilmiyorum ne yapmam lazım sizce? Aldatma devam ediyor hala bitmedi...

hayaıtım adam 1.5 yıldır ldattığına göre yalanda prof. olmuştur sen söylersin adam karısının altından girer üstünden çıkar seni bile yalancı çıkarır sen kötüü olursun karşıma dierim kadınlada pek aran yokmuşyerimseniben

aslında adamın cok bi yalan soylemesine gerek yok, cunku bu adamla diger kız ayni isyerindeler ve disarida gorusmuyorlar galiba pek yani yalan soylecek te bisi olmuyor anladigim kadarıyla, daha cok duygusal aldatma bunlarin ki, kizi taniyorum bana herseyini anlatir ama esinin bilmeden yasamasi bana haksizlik gibi geliyor bilmiyorum...

eden kurtulurda diyen kurtulmaz derler...
ama burdaki hemcinsimize yapılan ihaneti de ben hiç tanımadığım halde bile hazmedemedim açıkcası.. adi adam:oklava:

adamın yaptıgını hazmedemiyorum, evdeki kadın bihaber yasiyor, cocuklari var, ailesi var, herseyi var ama yetmemis...Arkadasimi da uzuyor, o da hep umut besliyor, asik ustelik yani haketmiyor aslinda bunlari....Adam hayatından memnun ama bu bozulmali, adamin huzuru bozulmali yaa

bu adamın bu kadar rahat olması beni deli ediyor
soylemeye yaklastim gibi offf sinir bozucu boylelerinin gununu gun etmesi ya

............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
anladığım kadarıyla karısı hep takipte....................................

...................................................................

burada sasırdıgım nokta kız nıye evlı oldugunu bıldıgı bır erkegı tercıh edıyor

Karısı biliyorsa zaten yapılacak birşey yok.Belki de kabullenmiştir.

bilmiyor ama hep takip altinda adam buna ragmen ogrenemiyor cunku isyerinde olup bitiyor hersey, kız da is disinda hic aramiyor adamı
tam adamın istedigi gibi yani

...........................................................................

erkege yesıl ısık yakan kızla gorusulmesı gereklı derım

acip soyliycem bi gun o olucak, boyle erkekler kaybetmeli ellerine verilenleri ya, oh ne ala ailesi herseyiyle aile babasi imajina devam, yaziklar olsun

ha bu arada, birileri ogrenmis bu durumu isyerinden sorgulamaya baslamislar, kizin ustune gelmeye calismislar sinsice, adam da kıza zarar gelmesin diye soyle demis , onlar bilsin ki birgun yeniden aile kurarsam o kız benim esim olacak..

........................................................................

ya adam su son yazdigim lafi soyleyebiliyorsa ortaya o zaman ya kıza yalan soyledi oyle dedim diye ya da korkmuyor ailesini felan kaybetmeye...ama sanırım dogru cunku o isi ortaya cikarmaya calisan adamlarin sesi sedasi kesilmis

............................................................................................

Öbürüyle evlilikten bahsettiğine göre baya ciddi.Belki de karısına söylemek istiyor ama söyleyemiyor.Bunu onun yerine siz yaparsanız onun ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

ya evleneceginden degil de ogrenenlerin cenesini kapatmak icin bence...evlenecegi falan yok gerizekalının

Back
X