E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
.................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karı koca arasına girilmez şahsen birisi gelip bana eşimin beni aldattığını söylese sen de kim oluyorsun eşim yapmaz öyle şeyler diyebilirim böyle durumlarda en iyisi sessiz kalmaktır bence nasılsa zamanı gelince öğrenir
Bilinçaltın sana bile aynı oyunu oynuyor. Yani demek istediğim adamın ilişkisi uzun sürünce söylemeyi düşünmüşsün. İlişkinin süresi uzayınca cinsellik değil aşk alıyor aldatmadaki yerini, sana söylemeyi düşündürende budur belki.
Zaten araştırmalarda kadınların tek gecelik ilişkilerden değil eşlerinin aşk ilişkilerinden rahatsız oldukları yönünde. çünkü tek gecelik yada kısa süreli ilişkilere,
erkektir yapar, elinin kiri bahaneleri ile kendini rahatlarak tahammül edebiliyor.
ama söz konusu uzun ve dolayısı ile aşka dayanan bir aldatma olunca bunun elinin kiri olmakla kalmadığını onurunu kırdığını düşünüyor.
Öyle kadınlar varki aldatıldıklarını bilen ama kesinlikle boşanmayan. birkaç neden sayayım aklıma ilk gelenlerden;
kocası zengindir, rahat yaşamı tercih etmiştir...
kendiside aldatıyordur, maksat ailelere karşı yerimiz belli olsun...
alışkanlık olmuştur, herkes her istediğini yapar ama evliliği bitirmeye cesareti yoktur...
onlar gönülden ayrılmışlardır resmi olarak ayrılmaya gerek duymazlar...
çevre ne der diye düşünmekten kendileri için bir şey yapıp boşanamazlar...
bana göre adamın karısı bilmeli ona görede kadın önlemini alabilmeli zaman geçtikten sonra ne yapabilirki herkesin bildiği birşeyi bilmemek kadar kötü birşey yok bence kadın belkide eşim asla yapmaz diyenlerden olabilirCADIARZU zor bi durum senin açından bence
Ben size işyerımdeki bır serefsızın eşi için yaptıklarını anlatayımda bakın ne kadar pislik nekadar şerefsız ınsanlar var dunyada..Ben hayatımda bukadar kansız bu kadar namussuz bır ınsan gormedın ınanın..
bu pislik yaklasık 7 ay once evlendı evlendıkten birkaç ay sonra eşini bazı şikayetlerınden dolayı doktora götürdü..Ve ne yazıkkı Allahım korusun hepımızi(AMIN)kızın beyninde ur varmıs(kişkişkiş)Neyse doktorlar amelıyat dedıler .. kızın amelıyat olmasına gunler var ınanırmısınız ısyerındekı bu adi kansız insan demeye dılım varmıyor gazetelerde magazın sayfalarındakı acıksacık sayfalara bakarak ortalarda bagırıyordu yaa ne kızlar var bız gıttık hastalıklısını bulduk,su kıza bakın yaa afet,neguzel kız felan fılan..Ve bunları soylerken ınanırmısınız karısı hastanelerde acıdan kıvranıyordu,Amelıyatdan bırgun once bu pıslıkle tam bı pıslık arkadası daha var ortada alalade konusuyorlar tabı ..oburu diyorkı sen yarın ıse gelmeyecekmısın ?neden gelmeyeceksın ?buda dıyorkı yarın bısımkı amelıyat olacak,,şimdi ölür mölür başında olayım..lafı bakarmısınız kanımı donduruyor..kızın amelıyatından 1 gün sonra bile nelerneler soyluyordu pislik..Bizim burda başka bir departmana yenı gelen bır bayan var sımdıde ona taktı kızın arkasından bakıp bakıp nasıl olacak bu iş bırı yardım etsın felan dıyor,,kıza resmen asılıyor kızda kansız namussuz yüz verıyor gelıyor bunu yanına diyorkı ya burası cok sıcak bızım orası buz gıbı yoksa buranın ınsanlarımı sıcak dıyor oda adi...Facebookta takılıyor ancak eskı okul arkadaslarını bulmak için degıl kendıne kız arkadas arıyor ..bıgun sahıt oldum baska evlı bır arkadası var bunun ...facebooktan baktıgı bır bayanın nikini veriyordu arkadasına ve kızın hakkında yorum yapıyorlardı...Bazen karısı arıyor yazık kızcagız esını soruyor Seytan dıyor soyle su kıza herseyı yaaa kızda cok masum üzülüyorum kıyamam yaa..Bunlar benii artık çok sıkıyor daralıyorum bu işyerınde...Yanındada pislik bir kız arkadası var oda bızım departmanda ikisi bir oluyorlar herşeyden bahsediyorlar,,nefret ediyorum,nefrettt....
Ben size işyerımdeki bır serefsızın eşi için yaptıklarını anlatayımda bakın ne kadar pislik nekadar şerefsız ınsanlar var dunyada..Ben hayatımda bukadar kansız bu kadar namussuz bır ınsan gormedın ınanın..
bu pislik yaklasık 7 ay once evlendı evlendıkten birkaç ay sonra eşini bazı şikayetlerınden dolayı doktora götürdü..Ve ne yazıkkı Allahım korusun hepımızi(AMIN)kızın beyninde ur varmıs(kişkişkiş)Neyse doktorlar amelıyat dedıler .. kızın amelıyat olmasına gunler var ınanırmısınız ısyerındekı bu adi kansız insan demeye dılım varmıyor gazetelerde magazın sayfalarındakı acıksacık sayfalara bakarak ortalarda bagırıyordu yaa ne kızlar var bız gıttık hastalıklısını bulduk,su kıza bakın yaa afet,neguzel kız felan fılan..Ve bunları soylerken ınanırmısınız karısı hastanelerde acıdan kıvranıyordu,Amelıyatdan bırgun once bu pıslıkle tam bı pıslık arkadası daha var ortada alalade konusuyorlar tabı ..oburu diyorkı sen yarın ıse gelmeyecekmısın ?neden gelmeyeceksın ?buda dıyorkı yarın bısımkı amelıyat olacak,,şimdi ölür mölür başında olayım..lafı bakarmısınız kanımı donduruyor..kızın amelıyatından 1 gün sonra bile nelerneler soyluyordu pislik..Bizim burda başka bir departmana yenı gelen bır bayan var sımdıde ona taktı kızın arkasından bakıp bakıp nasıl olacak bu iş bırı yardım etsın felan dıyor,,kıza resmen asılıyor kızda kansız namussuz yüz verıyor gelıyor bunu yanına diyorkı ya burası cok sıcak bızım orası buz gıbı yoksa buranın ınsanlarımı sıcak dıyor oda adi...Facebookta takılıyor ancak eskı okul arkadaslarını bulmak için degıl kendıne kız arkadas arıyor ..bıgun sahıt oldum baska evlı bır arkadası var bunun ...facebooktan baktıgı bır bayanın nikini veriyordu arkadasına ve kızın hakkında yorum yapıyorlardı...Bazen karısı arıyor yazık kızcagız esını soruyor Seytan dıyor soyle su kıza herseyı yaaa kızda cok masum üzülüyorum kıyamam yaa..Bunlar benii artık çok sıkıyor daralıyorum bu işyerınde...Yanındada pislik bir kız arkadası var oda bızım departmanda ikisi bir oluyorlar herşeyden bahsediyorlar,,nefret ediyorum,nefrettt....
bu pislik yaklasık 7 ay once evlendı evlendıkten birkaç ay sonra eşini bazı şikayetlerınden dolayı doktora götürdü..Ve ne yazıkkı Allahım korusun hepımızi(AMIN)kızın beyninde ur varmıs(kişkişkiş)Neyse doktorlar amelıyat dedıler .. kızın amelıyat olmasına gunler var ınanırmısınız ısyerındekı bu adi kansız insan demeye dılım varmıyor gazetelerde magazın sayfalarındakı acıksacık sayfalara bakarak ortalarda bagırıyordu yaa ne kızlar var bız gıttık hastalıklısını bulduk,su kıza bakın yaa afet,neguzel kız felan fılan..Ve bunları soylerken ınanırmısınız karısı hastanelerde acıdan kıvranıyordu,Amelıyatdan endinisi ayni durumda olsaydi böyle konusmalari kabul edermiydi?
böylebırgun once bu pıslıkle tam bı pıslık arkadası daha var ortada alalade konusuyorlar tabı ..oburu diyorkı sen yarın ıse gelmeyecekmısın ?neden gelmeyeceksın ?buda dıyorkı yarın bısımkı amelıyat olacak,,şimdi ölür mölür başında olayım..lafı bakarmısınız kanımı donduruyor..kızın amelıyatından 1 gün sonra bile nelerneler soyluyordu pislik..Bizim burda başka bir departmana yenı gelen bır bayan var sımdıde ona taktı kızın arkasından bakıp bakıp nasıl olacak bu iş bırı yardım etsın felan dıyor,,kıza resmen asılıyor kızda kansız namussuz yüz verıyor gelıyor bunu yanına diyorkı ya burası cok sıcak bızım orası buz gıbı yoksa buranın ınsanlarımı sıcak dıyor oda adi...Facebookta takılıyor ancak eskı okul arkadaslarını bulmak için degıl kendıne kız arkadas arıyor ..bıgun sahıt oldum baska evlı bır arkadası var bunun ...facebooktan baktıgı bır bayanın nikini veriyordu arkadasına ve kızın hakkında yorum yapıyorlardı...Bazen karısı arıyor yazık kızcagız esını soruyor Seytan dıyor soyle su kıza herseyı yaaa kızda cok masum üzülüyorum kıyamam yaa..Bunlar benii artık çok sıkıyor daralıyorum bu işyerınde...Yanındada pislik bir kız arkadası var oda bızım departmanda ikisi bir oluyorlar herşeyden bahsediyorlar,,nefret ediyorum,nefrettt....
evet gelecek malesef dogru canım..
Daha neler yapıyor bu pis adam ama suan aklıma gelmiyor..çok acı dimi..Ama samanyolundakı hıkayelerin sonunda insanlar pişmalık duyuyor ama burda bu pisligin pişmanlık duydugunu hiç sanmıyorum gayet rahat davranısları var cunku adinin..Çok üzgünüm çoook