eşimle ayrılma noktasına geldik ben hep onun beni sevdiğini düşünürdüm sadece anlaşamadığımız için ayrılmak istediğini düşünürdüm ama bişeyleri birleştriince ortaya başka şeyler çıkıyo gibi benim eşim dindar biri ama daha önceden rus kızlarla konuşmuş sanal alemdende eğlenmek için gerçektede işi dolasıyla aşırı derecedede sarışın kadın düşkünlüğü var şimdi derdin ne derseniz biz anlaşamıyoruz epeydir ve o benden çok uzaklaşıyo önce laptobunda sarışın bi kadın resmi gördüm netten kaydedilmiş bi resimdi sanırım bi hayranlıktır dedim geçtim snra aylardır bana dokunmuyo özel anlamda yanıma bile yaklaşmak istemiyo önceden bana çok güzelsin şöylesin böylesin die iltifatlar eden adam şimdi uzaklaşıyo benden benimde aklıma aldatılıyomuyumdur die bi soru geldi ama bi belirtisi varmı açıkçası pek bişeyini görmedim ama eşim ketundur olsada anlamayabilirim
insan görmek istemeyince gözüne de sokulsa göremiyormuş demek
sen eşinin her yaptığına bi şey bulmuşsun
eğlenmek içindir işi gereğidir hayranlıktır
birde işi gereği sarışın düşkünlüğü nasıl oluyor orasını anlamadım
bunları eşine söylediğinde ne cevap verdi peki
eşimle ayrılma noktasına geldik ben hep onun beni sevdiğini düşünürdüm sadece anlaşamadığımız için ayrılmak istediğini düşünürdüm ama bişeyleri birleştriince ortaya başka şeyler çıkıyo gibi benim eşim dindar biri ama daha önceden rus kızlarla konuşmuş sanal alemdende eğlenmek için gerçektede işi dolasıyla aşırı derecedede sarışın kadın düşkünlüğü var şimdi derdin ne derseniz biz anlaşamıyoruz epeydir ve o benden çok uzaklaşıyo önce laptobunda sarışın bi kadın resmi gördüm netten kaydedilmiş bi resimdi sanırım bi hayranlıktır dedim geçtim snra aylardır bana dokunmuyo özel anlamda yanıma bile yaklaşmak istemiyo önceden bana çok güzelsin şöylesin böylesin die iltifatlar eden adam şimdi uzaklaşıyo benden benimde aklıma aldatılıyomuyumdur die bi soru geldi ama bi belirtisi varmı açıkçası pek bişeyini görmedim ama eşim ketundur olsada anlamayabilirim
Hangi iş dolayısıyla bir erkeğin sarışın kadınlara aşırı derece düşkünlüğü olabilir?
Aklıma gelen tekşey var onuda yazamadım buraya.
cnm bence virgül koymadığı için öyle anlaşılmış,sarışın kadından önce virgül koyarsak işi gereği ruslarla muhattab olduğu anlamı çıkıyor
insan görmek istemeyince gözüne de sokulsa göremiyormuş demek
sen eşinin her yaptığına bi şey bulmuşsun
eğlenmek içindir işi gereğidir hayranlıktır
birde işi gereği sarışın düşkünlüğü nasıl oluyor orasını anlamadım
bunları eşine söylediğinde ne cevap verdi peki
işi gereği sarışın düşkünlüğü deil normalde düşkün hata bana saçını sarıya boyat falan der asla gitmez die kabul etmem sanal alemdeki olaysa ruslarla yazışırdı önceden evlenmeden işi gereğide ruslarla arkadaştı yine mi dvm ediyo bu alışkanlığına sanaldan yazışıyomu acaba diyorum
eşinin ayrılmak istediğini yazmışsın
büyük bir probleminiz yoksa belkide başkası vardır
takip et bence [/QU bazı problerimiz var yok deil çok büyükmü derseniz büyük deil ama eşim çözmek için hiçbişey yapmıyo hatta burayada yazmıştım sorunları arklar demiştiki öyle bi adamı çekme falan demişlerdi ben bu konuyu yakın bi arklmla paylaştım bu uzak durma meselesini arkım dediki herşeyi bi kenara bırak bu çok önemli bi konu diyince dank etti bana yoksa ben bunu çok önemsemiyodum düşününce gerçekten önemli bi erkeğin eşinden uzaklaşması acaba btün bu olayların sebebi başka mı die düşünmeye başladım takip edicem
sizi kırmak istemem ama sarışın seviyorsa sizinle neden evlenmiş o zanman? bunu hiç anlayamıyorum ben.ayrıca aldatmasından önce zaten özel anlamda sorunlar yaşıyorsunuz.bunu çözmeniz gerekir.evlilik cinsellik olmayabilir ama o olmadan da mutlu evlilik zordur.belki aldatmıyordur,bunu buradan bilemeyiz ama bir sorun olduğu belli.aldatma belirtisi hamilelik belirtileri gibi maddelenemez ki...herkeste farklı olabilir.kimi hiç hissettirmeden yapar bunu kimi insanın gözüne sokar karşıdaki anlamak istemez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?