aldatma belirtileri nelerdir?

elfidatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
94
1
46
İstanbul
eşimle ayrılma noktasına geldik ben hep onun beni sevdiğini düşünürdüm sadece anlaşamadığımız için ayrılmak istediğini düşünürdüm ama bişeyleri birleştriince ortaya başka şeyler çıkıyo gibi benim eşim dindar biri ama daha önceden rus kızlarla konuşmuş sanal alemdende eğlenmek için gerçektede işi dolasıyla aşırı derecedede sarışın kadın düşkünlüğü var şimdi derdin ne derseniz biz anlaşamıyoruz epeydir ve o benden çok uzaklaşıyo önce laptobunda sarışın bi kadın resmi gördüm netten kaydedilmiş bi resimdi sanırım bi hayranlıktır dedim geçtim snra aylardır bana dokunmuyo özel anlamda yanıma bile yaklaşmak istemiyo önceden bana çok güzelsin şöylesin böylesin die iltifatlar eden adam şimdi uzaklaşıyo benden benimde aklıma aldatılıyomuyumdur die bi soru geldi ama bi belirtisi varmı açıkçası pek bişeyini görmedim ama eşim ketundur olsada anlamayabilirim

insan görmek istemeyince gözüne de sokulsa göremiyormuş demek

sen eşinin her yaptığına bi şey bulmuşsun

eğlenmek içindir işi gereğidir hayranlıktır

birde işi gereği sarışın düşkünlüğü nasıl oluyor orasını anlamadım

bunları eşine söylediğinde ne cevap verdi peki

seninle birlikte olmak istemeyen bir adam var....aldatmıyor olması neyi değiştirecek ....bu cevap biraz da benim için olsun

cnm bence virgül koymadığı için öyle anlaşılmış,sarışın kadından önce virgül koyarsak işi gereği ruslarla muhattab olduğu anlamı çıkıyor

Son düzenleme:

Hangi iş dolayısıyla bir erkeğin sarışın kadınlara aşırı derece düşkünlüğü olabilir?

Aklıma gelen tekşey var onuda yazamadım buraya.

atı alan üsküdarı geçmiş bence de siz daha kendinizi avutuyorsunuz gibi geldi bana...

Hangi iş dolayısıyla bir erkeğin sarışın kadınlara aşırı derece düşkünlüğü olabilir?

Aklıma gelen tekşey var onuda yazamadım buraya.

n rus kızlarla konuşmuş sanal alemdende eğlenmek için gerçektede işi dolasıyla, aşırı derecedede sarışın kadın düşkünlüğü var
şimdi oku cnm bence öyle dememiş virgül eksikliği

işi gereği sarışın düşkünlüğü deil normalde düşkün hata bana saçını sarıya boyat falan der asla gitmez die kabul etmem sanal alemdeki olaysa ruslarla yazışırdı önceden evlenmeden işi gereğide ruslarla arkadaştı yine mi dvm ediyo bu alışkanlığına sanaldan yazışıyomu acaba diyorum

sanal alemde konuştuysa işin kolay ne yapacağını biliyorsun ....üşenmeyip yazayım........bilgisayardan çıktısını al ...boşanma davası aç ...tazminat ....nafaka ...üstelik din adamı mı demiştin rezil olduğıyla kalır

yani yazım anlaşılmamış şöyle diyim dahada açıklayıcı olsun o önceden konuşurdu rus kızlarla derdiki beni çok iyi anlıyolar derdimi paylaşabiliyorum iyi insanlar falan filan bende çok tepki verirdim e bi yandanda önceki işi hep ruslarlaydı şu anda işini değişti ama sanal alemdekiler eğlenme amaçlı konuştuğu falandı bide merakı olunca acabamı diyorum

biraz daha anlaşılır yazarsanız yanlış anlaşılmaların da önüne geçebilirsiniz

o zaman şuan sorun size karşı ilgisiz olması mı

aranızın kötü olmasından bahsetmişsiniz size karşı bi soğukluk hissediyordur o yüzden öyle davranıyor olabilir

olmadı biraz takip edin ortada birşey varsa elbet açık verir

aklıma herşey geliyo zor bi dönem geçiriyorum zaten ayrılmanın eşiğindeyiz kafam allak bullak yazım için kusura bakmayın hızlı yazıyorum ondan böyle olabilir kafam karışık ya biri desinki eşin şunu şunu yapıyo anlamıyorum günahını da alamam bu kadar soğuk durması aklıma bi kadınmı var sorusunu getirdi her kadın beni anlar eşinin bi günahı olmasa bile uzak duruyosa bi kadınmı var dersiniz telefonunu devamlı takip ediyorum bişeye rastlamadım tek endişem bu net ortamı işte ayladır msn kullanmayan adam msn açmaya başladı bilmiyorum ya umarım bişey yoktur biri yoktur bu uzak durma meseleside neden oluyo anlamıyorum eşim önceden beni beğenirdi şimdi uzaklaşıyo benden

sizi kırmak istemem ama sarışın seviyorsa sizinle neden evlenmiş o zanman? bunu hiç anlayamıyorum ben.ayrıca aldatmasından önce zaten özel anlamda sorunlar yaşıyorsunuz.bunu çözmeniz gerekir.evlilik cinsellik olmayabilir ama o olmadan da mutlu evlilik zordur.belki aldatmıyordur,bunu buradan bilemeyiz ama bir sorun olduğu belli.aldatma belirtisi hamilelik belirtileri gibi maddelenemez ki...herkeste farklı olabilir.kimi hiç hissettirmeden yapar bunu kimi insanın gözüne sokar karşıdaki anlamak istemez!

bazı erkeklerin hevesleri hemen gelip geçer onunda öyle oldu işte bi hevesi vardı benden aldı ve geçti.benle neden evlendi inanın bende bilmiyorum aklıma gelen bu işte heves şimdide yeni arayışlar içinde sanırım gerçekten sevseydi zaten bana bunları hissettirmezdi ben artık bişeyleri göze aldım neyse herşey ortaya çıksın istiyorummson bi çare terapiste gidicez onu kabul etmiyodu ama etti bakalım aile terapisti ne dicek heralde oda anlar durum nedir ne değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…