• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma darp boşanma aşamasındayım numaram onun üstüne acil yardım benim hattımı kapatıp şuan kendi çıkarmış kullaniyor herkesi arıyormuş

sorumacevap

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
18
Aldatma ve darp var kadeslere basip polsiler esliginde cocugumu alip çıktım suan bosanma asamasindayim ailesi de evime girmis ben ailemin evine gelmek uzere yola ciktigimda evimi matkapla acip girmisler savciliga yazdim ceza vericeklermis suan bana kinlendi tehditler etti numaram onun uzerineydi hattim birden kapandi kendine hat cikarmis o kullaniyormus numarami acik aramaya çalışıyor hesaplarimi calmaya uğraşıyor kisi kendindeki pisligi bana aticak mahkemede kurtulmak icin allaha şükür hicbirdey bulamaz o karaktersizligi yapacak insan degilim o yaptigi an durmak istemedim zaten siddet uyguladi darp raporu aldim polislerle uzatmak iatemiyorum tek sorunum hattimi suan o kullaniyor kendine cikarmis konustugum herkesi ariyormus avukatimla konustum ona kadar aramis ben esiyim siz kimsiniz diyormus herkese uzaklastirmam var diye polis memurlari hep arayip soruyordu polis memurlarini aramis akranalarimin helsini aramis ben bu konudan sikayetviyim ve o hatti nasil kapattira bilirim

Kapattıramazsınız ki eşinizin üstüne kendinize yeni hat alıp herkeze msj gönderiliyor yeni numaram bu diye bu şekilde bildirin akrabalarınızada durumu açıklayan msjla engellettirin bence

Diğer konularınızı da okudum sizin için çok üzgünüm ne durumdasınız

Ay bilemedim nerdesiniz durumunuz nasıl ? Güvenli bir yere gidin dicem ama nereye nasıl gidilir hiç bilmiyorum gerekirse Polisin önünden ayrılma en azından göz önünde olursun.. allah kimseyi böyle bişeyle sinamasın 🙏🏼 inşallah hepsi birden ceza alırlarda akılları başlarına gelir. Birde Kades uygulaması vardı ve ayretten panik butonu diye bileklik var basıyosun anında polis yanında oluyor. Böyle şeyleri mutlaka kullan.

Sosyal medya hesaplarındaki kişilerin hepsini sil ,resimleri de herşeyi boşalt profile kadar ve dondur veya silebiliyosan sil mutlka. Ozaman bişey yapamaz ne yapcaksa hesaplarını artık. Millete saçma sapan yazıcak muhtemelen oralardan rahatsız edicek. Dediğimi yap lütfen. Gerekirse de telefonunu komple değştir. İnşallah çocukta iyidir onun psikolojisi de önemli çocuğun kafası çorba olmuştur😢..

Çok olmuş siz yazali... Nasıl görmedim ben bu konuyu? Son durumunuz nedir?

Back
X