slm kızlar bugün beni ablam aradı eniştem den işkillenmiş aldatıyor diyor nasıl yakalarım diyor daha öncede yapmıştı inkar geliyor bir şekilde ört bas ediyor . Tlf hangi programı yüklemeliyiz yada böyle birşey varmı bilginiz varsa yazarmisiniz hepinize teşekkür ederim
Wp yedeklemeyi açsın yedeklediginden emin olup silip tekrar yüklesin mesajlar geri geliyor. Android için konusuyorum fotoğraflar uygulaması oluyor galeri fotoğraflarını yedekliyor. onda da izinleri versin email ini kendi telefonunda bilgisayarında onaylasın fortograflara baksin belki bisiler cikar
iphone için yazıyorum..
ayarlar-gizlilik-konum servisleri-sistem servisleri-önemli konumlar a giriş yaptığında sık gittiği konumları görebilir.
ya da
bul uygulamasından eşini ekleyecek öyle takip edecek
Valla bi uygulamadan bahsedenler vardı.
Yüklüyorsun telefona bütün konuşmaları vs hepsi kaydoluyor diye.
Hatta bulunduğu ortamı dinleyenler bile vardı ama nedir ismi bilmiyorum.
slm kızlar bugün beni ablam aradı eniştem den işkillenmiş aldatıyor diyor nasıl yakalarım diyor daha öncede yapmıştı inkar geliyor bir şekilde ört bas ediyor . Tlf hangi programı yüklemeliyiz yada böyle birşey varmı bilginiz varsa yazarmisiniz hepinize teşekkür ederim
Arkadaşım sevgilisinin teline gps tarzı bir program yükletmişti ama adam anlamış,çok iş var mesaiye kalacağım yoğunum telefona bakamayacağım diye diye telefonunu iş yerinde bırakarak yiyormuş tüm haltları...
Program bilmiyorum ama eski erkek arkadaşım bir gün benden telefonumu istedi meğersem program indirmiş programıda başka bir sembolle kapatmıştı hiç belli olmuyordu. Hem ses gidiyormuş hemde görüntü. Sonradan itiraf edip silmişti telefonumdan ruh hastası m'nyak ya