Aldatma olayı kizlar yardım gerekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi IBED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

IBED

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
292
320
18
32
slm kızlar bugün beni ablam aradı eniştem den işkillenmiş aldatıyor diyor nasıl yakalarım diyor daha öncede yapmıştı inkar geliyor bir şekilde ört bas ediyor . Tlf hangi programı yüklemeliyiz yada böyle birşey varmı bilginiz varsa yazarmisiniz hepinize teşekkür ederim

Wp yedeklemeyi açsın yedeklediginden emin olup silip tekrar yüklesin mesajlar geri geliyor. Android için konusuyorum fotoğraflar uygulaması oluyor galeri fotoğraflarını yedekliyor. onda da izinleri versin email ini kendi telefonunda bilgisayarında onaylasın fortograflara baksin belki bisiler cikar

Valla bi uygulamadan bahsedenler vardı.
Yüklüyorsun telefona bütün konuşmaları vs hepsi kaydoluyor diye.
Hatta bulunduğu ortamı dinleyenler bile vardı ama nedir ismi bilmiyorum.

Keşke ilk yakaladiginda boşansaydi.
Proqramlarla ilgili hic bir bilgim yok malesef.

ıphone sa ıphone buldan takip edebilir

Ne diller döktüm nee ama işte herkesin düşündüğü farklı oluyor
ALLAH yardimciniz olsun, işi cok zor. Onu da anliyorum, sevdiyinden ayrilmak kolay degil.İnsan affetmek icin bir sebep ariyor.

slm kızlar bugün beni ablam aradı eniştem den işkillenmiş aldatıyor diyor nasıl yakalarım diyor daha öncede yapmıştı inkar geliyor bir şekilde ört bas ediyor . Tlf hangi programı yüklemeliyiz yada böyle birşey varmı bilginiz varsa yazarmisiniz hepinize teşekkür ederim
Enişten iphone kullaniyorsa iphone bul ozelliginden nereye gittigini bulabilirsin ama baska tlf kullaniyorsa bilmiyorum

Hiç bilmiyorum ama konunuz başa gelsin diye yazıyorum belki bilen varsa yazar

Arkadaşım sevgilisinin teline gps tarzı bir program yükletmişti ama adam anlamış,çok iş var mesaiye kalacağım yoğunum telefona bakamayacağım diye diye telefonunu iş yerinde bırakarak yiyormuş tüm haltları...

Hepinize teşekkür ederim cevaplar için

Program bilmiyorum ama eski erkek arkadaşım bir gün benden telefonumu istedi meğersem program indirmiş programıda başka bir sembolle kapatmıştı hiç belli olmuyordu. Hem ses gidiyormuş hemde görüntü. Sonradan itiraf edip silmişti telefonumdan ruh hastası m'nyak ya

Back
X