Aldatma sizce

bilmiyorum silinen mesajlar maalesef geri gelmiyor
Bana 15 yil boyunca bir insanin evli biri icin yazip cizmesi pek mantikli gelmiyor -eger karsi taraf tepki vermiyorsa-

Esin bir sekilde iletisime geciyor olabilir, insallah yaniliyorumdur. Ama karsi taraf duvarsa, kimse bu kadar uzun sure devam etmez...

15 yillik evli hala eski sevgili derdinde mi? kadin coktan evlenmistir. 20 yasinda evlendiginizi farz etsek 35 yasinda olmus kadin. Bence meraktan bakmistir

Baştan niye demiyosun erkek olduğunu erkek! Ugrastiriyosun bizi gece gece

Ben konuyu sonuna kadar okumustum. Ozaman erkek oldugunu ve bu konuyu karisinin hesabini kullanarak actigini yazmamisti. Sonradan duzenleme yaparak eklemis.

Evet bir 10 dakika sonra düzenlemiş.

Bende gözlerim kapanmak üzere herhalde son satırı atladım dedim ama haklısın .

ohooo aradan 15 sene geçmiş eski sevgili karınızı unutmamışsa o onun sorunu..
karınızda meraktan bakmıştır .. sonuçta adam mesaj yazmış insan merak eder..

bu nişanlıyken sordum ettim olaylarını bırakın artık erkekler olarak .. eskiden ilişkisi olduğunu bilseniz ne olacaktı vaz mı geçecektiniz evlenmekten..

Esiniz eski sevgilisi oldugunu öğrenirseniz toplumda olan o namussuz kadın algısına kapılıp kendisi hakkında oyle düşünmenizden korkmustur.

Kadınlar meraklı varlıklardr. Girip bakması gayet normal. Benden hoslanan ve benim asla düşünmedigim kisilerin bile ara sıra girip bakarm ne yapıyorlar diye. Bi amaç yok sadece merak.

Belki de karınızın da egosu tatmin oluyordur. Kendisinin sevmedigi birisinin onu sevmesinden. Eşinizin aklında oldugunu zannetmiyorum o kişinin. Sadece gururu okşanıyordur o kadar. Sonucta esiniz bitirmis o adamı içinde, ama o adam unutamamş. Hangi kadın olsa bu durumda özgüveni artardı.

Siz de cok dert etmeyin kendinize.

K koraykey kadinlar biraz fazla merakli olur. Cok bos kaldigi donemler olduysa sadece can skintisindan bile bakmis olabilir. Hemen aldatma diye yaftalama. Evet, can skici bir durum ama sadece faceden sayfasina bakti diye aldatti demek haksizlik olur. Konus karinla, kkda fikir sormak cozum degil. Sakince kendisine sor, bagirmadan cagirmadan.

Arkadaslar bu konuyu acan erkek bende basta kadin diye okudum ama bunu yapan benim karim demis

Back
X