Aldatma sonrası eş

Daha boşanma gerçekleşmemiş sanırım. Bu durumda hala zina sayılıyor diye biliyorum ben. Ama metro örneğinde haklısınız iki yüzlü bir toplumuz maalesef. 😞

zina değilde aldatma sayılıyor galiba bende tam bilmiyorum. zinanın suç olmaktan çıkması diğer kadına dava açılamayacağı anlamına geliyor.

Merhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Bütün delilleri topla maddi manevi süründür demeye geldim ki sürünmeye başlamış zaten. Sen çocuğunu gül gibi tertemiz büyütürsün. Hicbir hakkından vazgeçme gerekirse ağzına s..c bırak. Böylesi müstahak. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba hanımlar, eşimi aldattığı için mayıs ayı başında evi terk etmiştim tüm eşyalarımı alarak..ve öğrendim ki daha çekişmeli boşanma davamız devam ediyorken ..eve beni aldattığı kadını ve ailesini almış uzun bi süredir beraber yaşıyorlarmış bana bunu da oradaki bir komşum söyledi.Bu arada ev kira..Bir evladım var hiç arayıp sormuyor bir aydır..ama o evde çocuk sesleri duyduğunu ve eşimin o çocuklarla ilgilendiğini anlattı .Gece gündüz sesin eksik olmadığını bu durumdan tüm apartman sakinlerinin rahatsız olduğu için dilekçe toplayıp eşimden şikayet edeceklerini anlattı.Bu durumda olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Terbiyesiz kadın utanmadan birde eve mi geliyor😡 kocanızda tam bir karaktersizmiş utanmaz adam kurtulmuşsun böyle pislikten inşallah karşına daha güzel insanlar çıkar sen doğru ol kem belasını bulur demişler başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz Allah verir elbet cezalarını🙏

Bu açtığın davada dayanamazsın artık boşanma davasından sonra gerçekleşen olaylar kusur izafesinde dikkate alınmaz. Bu konuda tanık dinletsen bile bir anlamı olmaz ilk açtığın davada

Ya bu erkekler de cidden akıl mantık yok bit beyinli gül gibi karın çocuğun var elalemin bakmadığı çocuklara bak sen.

Back
X