aldatma ?

kediii1506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
347
90
98
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür buradaki aldatma konularını takip ediyordum ve içime bir şüphe düştü dedim eşim uyurken telefonunu bi kurcalayayım ben de ne var bakalım diye. Mailleri mesajları whatsup falan bir sıkıntı yok. Ancak bir süre önce scope denilen bir uygulama yüklemiş. Son 2 ay içinde de 14 tane açık saçık canlı yayın kadın videosu izlemiş görünüyor. Yani kadınlar tam açık değil tabiki ama amaç belli sonuçta. Şimdi onun scope üyeliğini kendi telefonumda aktif ettim. Sanırım bekarlık zamanında vardı üyeliği şimdi tekrardan yükleyip aktif etmiş. Ama ona karşı nasıl normal davranacağım bilmiyorum. Çok üzüldüm inanın. Şu an kayınvalidemler de bizde misafir. Ne yapayım nasıl tepki vereyim bilemedim. Takip ettiği hiç kimse gözükmüyor ama neden izliyor yaa terbiyesizlik bu yaptığı. Yüzüne haykırıp hani yapmazdın demek geliyor içimden. Bağırmak çağırmak istiyorum ama yeri zamanı değil sanırım. Kayınvalidelerle de aram iyi değil. Allah ım sen yardım et bana.

Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür buradaki aldatma konularını takip ediyordum ve içime bir şüphe düştü dedim eşim uyurken telefonunu bi kurcalayayım ben de ne var bakalım diye. Mailleri mesajları whatsup falan bir sıkıntı yok. Ancak bir süre önce scope denilen bir uygulama yüklemiş. Son 2 ay içinde de 14 tane açık saçık canlı yayın kadın videosu izlemiş görünüyor. Yani kadınlar tam açık değil tabiki ama amaç belli sonuçta. Şimdi onun scope üyeliğini kendi telefonumda aktif ettim. Sanırım bekarlık zamanında vardı üyeliği şimdi tekrardan yükleyip aktif etmiş. Ama ona karşı nasıl normal davranacağım bilmiyorum. Çok üzüldüm inanın. Şu an kayınvalidemler de bizde misafir. Ne yapayım nasıl tepki vereyim bilemedim. Takip ettiği hiç kimse gözükmüyor ama neden izliyor yaa terbiyesizlik bu yaptığı. Yüzüne haykırıp hani yapmazdın demek geliyor içimden. Bağırmak çağırmak istiyorum ama yeri zamanı değil sanırım. Kayınvalidelerle de aram iyi değil. Allah ım sen yardım et bana.
Eşinize o uygulamayı yüklediğinizi bazen açık saçık erkek videoları izlediğinizi söyleyin ya da bir arkadaşınızın eşi yüklemiş ve yakalanmış, şimdi ayrılmışlar cinsinden ağzınıza gelen tüm hakaretleri de iliştirerek saydırın. Sonra bakın tipi ne hale gelecek.

Eşinize o uygulamayı yüklediğinizi bazen açık saçık erkek videoları izlediğinizi söyleyin ya da bir arkadaşınızın eşi yüklemiş ve yakalanmış, şimdi ayrılmışlar cinsinden ağzınıza gelen tüm hakaretleri de iliştirerek saydırın. Sonra bakın tipi ne hale gelecek.
+1000

Ben şimdi bu adama ne yapmalıyım bilmiyorum. 2 ay önce 1 haftalığına memlekete gitmiştim. Dönünce bilgisayarda kameralı sohbet programı indirdiğini ve birkaç saat sonra da sildiğini gördüm. Yani devam eden bir durum yok. Kendisine sorduğumda arkadaşının kendisine programı söylediğini, komik videoların olduğunu ve meraktan indirdiğini sonra da içi rahat etmediği için uygulamayı açmadan sildiğini söyledi. Çok büyük kavga ettik. Kavga esnasında ilk evlendiğimizde de bekarken internet geçmişinde bu tarz kadınlara baktığını, nişanlıyken sohbet programlarını kullandığını gördüğümü söyledim peki onu neden yaptın dedim. Bilmiyorum hatırlamıyorum dedi. Sonra geçmişi neden kurcalıyormuşum amacım huzursuzluk çıkarmakmış diye üste çıktı bu sefer. Birkaç gün küs kaldık sonrasında ben barıştım yine. Dediğim gibi programı yükleyip birkaç saat sonra sildiği görünüyor zaten. Ve benim eve dönmeme 4-5 gün varken olmuş yani istese ben gelene kadar sohbet programı kullanmaya devam edebilirdi. Gözümle de kesin olarak programı kullandığını görmediğim için boşanmayı düşünmedim.

Erkekler sosyal medyada yaptıklarını aldatmaktan saymıyor sorun bu. Oysa bizim bir gururumuz var
Evet hani sorsam ne diyebilecek ne cevap verecek herşey ortadayken bilmiyorum. Ne zamandan beri uygulamayı kullandığını da bilmiyorum. İzlenen videoların da 1-2 si hariç son 10 gün içinde izlenmiş yani evimizde misafir varken. Misafir varken dolaylı olarak rahat değiliz birbirimize. Acaba bu boşluktan dolayı mı izledi diye düşünüyorum ama haklı hiçbir yanı yok bence. Bütün erkekler böyle mi acaba yaa ben mi çok safım da bunu anormal buluyorum? Misafirler gittikten sonra evden bir haftalığına uzaklaşsam çok mu fazla tepki vermiş olurum ?

Bu rahatlığının normal olmadığını bilmesi gerek :KK43: çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca..
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor. Ben bir yandan nelerle uğraşıyorum kendisi ne işler peşinde. Yazık verdiğim emeklere. İş sebebiyle erkeklerle konuştuktan sonra bazen fazla mı tebessüm ettim acaba diye düşünüp kendini yiyen bi insanım. Onun ise yaptığına bak. Ayıp yaa büyük terbiyesizlik ve seviyesizlik.

Evet kesinlikle ben de bu tarz şeyler düşünüyorum. Erkek videosu izlediğimi söylemeyi mesela, o an parçalar beni muhtemelen. Çok kıskançtır kendisi de. Benim de onu parçalayasım var zaten. Şu an nasıl davranacağımı bilemiyorum. Evde kayınvalidemler var şu an, 3 gün sonra gidecek onlar. Kayınvalidemlerle aram iyi değil o yüzden onların yanında eşimle tartışmak da istemiyorum. Ama şu an çok üzgünüm. Eşimin gözünün içine bakamıyorum. Moralimin bozuk olduğunu anlamasın diye odada yalnızken yanına da gitmiyorum. Kafasını kırmak istiyorum onun. Verdiğim emeklere yazık. Daha 1 ay önce bu tarz bir konu sebebiyle tartıştık. Ben yapmam etmem sana sadığım, bu kadar üstüme gelirsen yapmadığım şeyi yaptırırsın bak bana diyor bir de yüzsüz. Daha çok sinirleniyorum düşündükçe tüm bunları bir kaşık suda boğmak istiyorum onu.

Sende telehonuna jigola sitesi yükleyeceğini söyle çok ciddiyim anlasın durumun ciddiyetini .
Insanlarda ar namus kalmamış :(

Bu tarz erkeklere internetin sadece cinsel amaçlı kullanılmadığını öğretmek lazım.
Diğer arkadaşların söylediği gibi "Boyle bir uygulama varmış. Ben de kullanmaya başlayacağım, sen de kullanıyorsun bi anlat" diyin bakalım neler yumurtlayacak.

Kim ne derse desin ben yapar yapmaz demiyorum eşim ama allah korusun öyle bişey görürsem ayrılırım
Eskisinde gördüm ayrıldım sapık
Benim düşüncem bu
Kimse değiştiremez

Arkadaşlar bunlar her erkeğin yaptığı şeyler mi yoksa benim eşim mi anormal? Çekip gidip boşanmak mı bu durumda yapılması gerekendir ? Yoksa bir süreliğine evden uzaklaşmak veya daha farklı birşeyle eşimi süründürmeye çalışmak mı? Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Kayınvalidemler gidene kadar susacağım sadece. Sonrasında onların gidecekleri gün benim de il merkezinde eğitimim olacak oraya gidip bir süreliğine bir yerde mi kalsam acaba?

Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor. Ben bir yandan nelerle uğraşıyorum kendisi ne işler peşinde. Yazık verdiğim emeklere. İş sebebiyle erkeklerle konuştuktan sonra bazen fazla mı tebessüm ettim acaba diye düşünüp kendini yiyen bi insanım. Onun ise yaptığına bak. Ayıp yaa büyük terbiyesizlik ve seviyesizlik.

Bizler işte ettiğimiz tebessüme bile hayâ ediyoruz böyle.. Allah görüyor kimseyi böyle bişeyle sınamasn inşallah geçer düzelir bu durum..

Evli degilim o yüzden tam olarak anlayamayabilirim ne hissettiginizi ama böyle bi durumda ben bosanmazdım diye düşünüyorum. Bunun icin boşanmayı düşünmek biraz abartı geliyo. Ama şöyle de bişey var bi kac açık saçık kadın fotoğrafına bakmış olması da beni cok rahatsız etmezdi. Tabiki cok hos karsılamam. Ama kimseyle konusmadıysa cok buyutmezdim ben. Bu konuda birazcık rahat bi insanm sanrm

Evet hani sorsam ne diyebilecek ne cevap verecek herşey ortadayken bilmiyorum. Ne zamandan beri uygulamayı kullandığını da bilmiyorum. İzlenen videoların da 1-2 si hariç son 10 gün içinde izlenmiş yani evimizde misafir varken. Misafir varken dolaylı olarak rahat değiliz birbirimize. Acaba bu boşluktan dolayı mı izledi diye düşünüyorum ama haklı hiçbir yanı yok bence. Bütün erkekler böyle mi acaba yaa ben mi çok safım da bunu anormal buluyorum? Misafirler gittikten sonra evden bir haftalığına uzaklaşsam çok mu fazla tepki vermiş olurum ?
Böyle şeylerde hep diyorum ben de aynısıyla tehtid ederim veya yaparım en büyük ceza. Siz öyle videolar izleseniz ne tepki verir?

Böyle şeylerde hep diyorum ben de aynısıyla tehtid ederim veya yaparım en büyük ceza. Siz öyle videolar izleseniz ne tepki verir?
Kesinlikle deliye döner sonunu kestiremiyorum bile. Daha 1 ay önce benzer bir sebeple kavga ettik. Çeşitli bahaneler üretti ikna etti beni tabi. O zamanki bu kadar bariz yapmış olduğu birşey olmadığı için inandım ben de ona. Bu sefer inkar edecek hiçbir yanı yok diye düşünüyorum. Bakalım bizim sadık rolü yapan erkeğimiz bu sefer nasıl çıkacak işin içinden?

Bu tarz erkeklere internetin sadece cinsel amaçlı kullanılmadığını öğretmek lazım.
Diğer arkadaşların söylediği gibi "Boyle bir uygulama varmış. Ben de kullanmaya başlayacağım, sen de kullanıyorsun bi anlat" diyin bakalım neler yumurtlayacak.
En iyisi öyle olacak galiba. Bakalım kendisini nasıl savunacak bu sefer. Korkum şu ki günün birinde eskort vb bir ilişki yaşamaya kalkar mı. Bu tarz Videolar izliyorsa kendisi bana söylediği gibi biri değildir belki ve o tarz ilişkilere de sıcak bakıyor olabilir. Şu an çocuğum yok ama 5-6 ay sonra düşünüyoruz. Çocuk olduktan sonra bu şekilde aldatılıp da çocuğun vebaline girmek hiç istemiyorum. Bu tarz belirtiler varken boşanmak doğrusu mu olur yoksa çok mu abartıyorum bilmiyorum :(

Back
X