• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

O kadına ciddi zaafı var belki ten uyumu sizinkinden fazla,çok seviyor diyosunuz ama bundan nasıl emin olabiliyorsunuz? gözü dalsa onu mu düşünüyor acaba? ya da yatakta sizinle birlikteyken o kadınla neler yaşadığı gelir aklıma midem bulanır açıkçası
Siz onu 3 kere aynı adamla aldatsanız neler olurdu nasıl tepki verirdi? Bunları bi düşünün derim erkektir yapar kafasından nefret geldi artık
Bazı düşünceleri anlamam imkansız gerçekten.benim yanımda başka kadını düşünüyorsa üzülürüm, kızarım deseniz anlarım da mide bulantısı ne alaka.😀 hani bir de derler ya başkasıyla birlikte oluo gelen adamı/kadını nasıl miden alıyor falan diye.ne alaka ya. Çatır çatır sevişiyorum tutkuyla.hiç de aklıma öule şeyler gelmez.haa sevişir sevişmez gelmekten bahsetmiyorum.genel bir ilişkin içinde olmaktan bahsediyorum.yaa bunun mideyle falan ne alakası var ? Aklıma bile gelmiyor benim.ben neden topluma bu kadar aykırı bir tipim acaba ? Bir düşüncem de topluma uymuyor ? Neden acaba ? Koca dünyada bir ben mi farklı yaratıldım anlamadım ki.benim biriyle sevişirken diğer partnerlerimle yaptiklarım aklıma gelmiuor ki adamin niye gelsin ? Herkesin yeri farklı.bir arkadaşınla birlikteyken, başka arkadaşınla yaptiklarin aklına geliyor mu ? Bir de gelse ne olacak ?

Bu ciddiyetle nasıl yaşıyorsunuz ya.ben denedim bir süre de stresten kafayı sıyırıyordum.acayip bir canlı oldum.o seni didik didik kontrol etsin, sen onu didik didik kontrol et.baskı, sıkıcılık, tutku yok, kıskançlık yok.öyle saksıda bitki gibi yaşa git.
Valla kimse kimseyi didik didik kontrol falan etmiyor. İkimiz de çok eşliliği savunmadığımız için birbirimize güvenip yaşayıp gidiyoruz. Hayatımda kontrol kıskançlık baskı yok. Başkasının koynundan çıkıp gelen adamın bana hissettirdiği şey ise tutku değil mide bulantısı olur. Sen anormalsin. Doğru diye dikte ettiğin şeyleri kabul edecek erkek de kadın da yok. Var da senin gibi numune.

Ferhans böyle tek esli olmadığını falan düşününce mutlu mu oluyorsun, tatmin mi ediyor aynı birkaç kişinin hayatında olduğunu hayal etmek?
Hayir daha önceki konularını bilmesek cidden adamların biri geliyor biri gidiyor sanırız. Birde olmayan şeylerle milletin sinirini bozuyorsun, gerçek olsa gam yemeyeceğim🙄
inan değil.hatta bu topluma, sizin gibilere uyum sağlayabilmek için ne mücadeleler ettim kendimle bir bilsen.yapamıyorum.ben sizin kadar ciddiye alamıyorum bu işleri.dünyanın sonu gelmiş gibi falan filan olmuyor bana.hatta daha da ilerisi adam gibi kıskanmıyorum bile.hayatıma sadık ve sizin gibi bu işleri çok ciddiye alan kişiler girdi.onlarla aylarca hatta yıllarca denedim.ama yaşama sevincim söndü, ben ben olmaktan çıktım.onlar bile beni bir süre sonra olduğum gibi kabul etmek zorunda kaldılar.çünkü bena bu şekilde aşık oldular.senelerce peşimden koştular.beni size benzetmeye çalıştılar.ama gördüler ki çok mutsuzum.kolum kanadım kırılıuor, sıkılıyorum, stres oluyorum.kontrol hissi beni çileden çılartıyor.olduğum gibi kabul ettiler.sonuçta neden herkes gibi birine aşık olmak yerine bana aşık oldular ? Ben olduğum için.zamanla bunu anladılar.

Valla kimse kimseyi didik didik kontrol falan etmiyor. İkimiz de çok eşliliği savunmadığımız için birbirimize güvenip yaşayıp gidiyoruz. Hayatımda kontrol kıskançlık baskı yok. Başkasının koynundan çıkıp gelen adamın bana hissettirdiği şey ise tutku değil mide bulantısı olur. Sen anormalsin. Doğru diye dikte ettiğin şeyleri kabul edecek erkek de kadın da yok. Var da senin gibi numune.
Keşke olsa yok gerçekten.

inan değil.hatta bu topluma, sizin gibilere uyum sağlayabilmek için ne mücadeleler ettim kendimle bir bilsen.yapamıyorum.ben sizin kadar ciddiye alamıyorum bu işleri.dünyanın sonu gelmiş gibi falan filan olmuyor bana.hatta daha da ilerisi adam gibi kıskanmıyorum bile.hayatıma sadık ve sizin gibi bu işleri çok ciddiye alan kişiler girdi.onlarla aylarca hatta yıllarca denedim.ama yaşama sevincim söndü, ben ben olmaktan çıktım.onlar bile beni bir süre sonra olduğum gibi kabul etmek zorunda kaldılar.çünkü bena bu şekilde aşık oldular.senelerce peşimden koştular.beni size benzetmeye çalıştılar.ama gördüler ki çok mutsuzum.kolum kanadım kırılıuor, sıkılıyorum, stres oluyorum.kontrol hissi beni çileden çılartıyor.olduğum gibi kabul ettiler.sonuçta neden herkes gibi birine aşık olmak yerine bana aşık oldular ? Ben olduğum için.zamanla bunu anladılar.
Hı hı Ferhans senelerce peşinden koşup seni bu halinle kabul etmişlerdir, aynen. :KK51:

Hayatına giren adamlar seni sevmiyor çünkü. Sen onlar için sınırsız cinselliksin. Onlar işine bakıyor yani senin fikirlerin başkasıyla ne yaptığın umurlarında değil.

Bazı düşünceleri anlamam imkansız gerçekten.benim yanımda başka kadını düşünüyorsa üzülürüm, kızarım deseniz anlarım da mide bulantısı ne alaka.😀 hani bir de derler ya başkasıyla birlikte oluo gelen adamı/kadını nasıl miden alıyor falan diye.ne alaka ya. Çatır çatır sevişiyorum tutkuyla.hiç de aklıma öule şeyler gelmez.haa sevişir sevişmez gelmekten bahsetmiyorum.genel bir ilişkin içinde olmaktan bahsediyorum.yaa bunun mideyle falan ne alakası var ? Aklıma bile gelmiyor benim.ben neden topluma bu kadar aykırı bir tipim acaba ? Bir düşüncem de topluma uymuyor ? Neden acaba ? Koca dünyada bir ben mi farklı yaratıldım anlamadım ki.benim biriyle sevişirken diğer partnerlerimle yaptiklarım aklıma gelmiuor ki adamin niye gelsin ? Herkesin yeri farklı.bir arkadaşınla birlikteyken, başka arkadaşınla yaptiklarin aklına geliyor mu ? Bir de gelse ne olacak ?
Offf gerçekten tiksinç bir düşünce biçimi 🤢 tek eşlilikte tutku yokmuş, heyecan yokmuş.. Nasıl “çocuklarını” ayırmadan seviyorsan partnerlerini de 🤦🏻‍♀️ sevebilirmişsin. Umarım troldür 🤦🏻‍♀️38 yıllık hayatımda duyduğum en saçma söz olabilir bu. Benim için sadece benim olduğunu bilmek hissetmek tutku kaynağı. Başka kadınla sevistigini bildigim adama dokunmak bile içimden gelmez.

Bence o kadin adamın hep hayatındaydi siz sadece 3 kere yakalamışsıniz. Böyle sevgi olacaksa olmasın mümkünse. Erkeklerin seviyorum dediğine inanmayın yaa allah aşkına seviyorum ama başkasıyla birlikte oluyorum bu ne böyle.

Metres dediğimiz kişi kim? Adamın mahallesinden mi, işyerinden mi, ortak noktaları neresi? Bilmiyoruz. Dışardan biriyse yapabilir.

Anlayın şunu. Kocasını suçlayamıyor bile. Kadın boşanmak istemiyor, tek başına ve destek alacağı, fikir verebilecek dostu yok. Konfor alanından da çıkmak istemiyor. Çünkü yapayalnız kalacağını düşünüyor.

Benim işim var, biraz birikmişim var, ailemin bana destek olacağını biliyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. Ama bu kadının böyle bir gücü yok. Aldatsa hemen kocamı evden kovarım. (Allah korusun) Benim de evliliğim mükemmel değil. Biraz sallantıda ama ihanet başka bir şey.

Kadının forumda tek 1 mesajı var; o da konu açılış mesajı.

Nereden biliyorsunuz kadının ne yapıp ne yapamayacağını ? Konu sahibini tanıyor musunuz ?

Yahu tamam anladık inandık o....pusun. Daha ne uzatıyorsun

Hayatına giren adamlar seni sevmiyor çünkü. Sen onlar için sınırsız cinselliksin. Onlar işine bakıyor yani senin fikirlerin başkasıyla ne yaptığın umurlarında değil.
Yahu sırf sinir etmek için yazıyor girmeyin bunun dümen suyuna. Kim bilir belki ergendir belki erkektir

Çünkü aşık olmak evli olmak farklı birşey fuckbuddylik farklı birşey bunda umursamayabilirsin başkalarıyla olduğunu bilsende,ama evliyken sen ondan başkasını istememişken o gidip bi kadınla üç kez birlikte oluyorsa midesi kalkmak olayı oluyor ( o kadına nasıl dokundu neler yaptı acaba gibi düşünceler) sen farklı değilsin canım kendini bu kadar ayrıştırma.ya gerçekten hiç aşık olmadın ya da duygusuzsun hassas değilsin

Çünkü aşık olmak evli olmak farklı birşey fuckbuddylik farklı birşey bunda umursamayabilirsin başkalarıyla olduğunu bilsende,ama evliyken sen ondan başkasını istememişken o gidip bi kadınla üç kez birlikte oluyorsa midesi kalkmak olayı oluyor ( o kadına nasıl dokundu neler yaptı acaba gibi düşünceler) sen farklı değilsin canım kendini bu kadar ayrıştırma.ya gerçekten hiç aşık olmadın ya da duygusuzsun hassas değilsin
Yada trolldür

Çünkü bu kapasite var.her seferinde linçlensem de yazacağım.birden fazla kişi aynı anda çok güzel bir şekilde sevilebiliyor.o derece ki nasıl çocuklarını birbirinden ayıramadan seviyorsun.bazı erkekleri de bu şekilde sevebiliyorsun.bunu bir erkek de yapabiliyor.o dediklerin diğer kadın için de geçerli demekki bu günlere ladar birlikte olabilmişler.bu arada neden yapar eder dedin ya ona cevap veriyorum.yok benim için kabul edilemez bir durum diuorsan sen bilirsin.ama neden benimle ilişkisi çok iyiyken yaptı falan filan demek yerinde değil.eee güzel bir ilişki demek ki.kendi yaşadıklarıma hissettiklerime mi inanayım, burada seven yapmaz, insan bir kişiyi sever diyenlere mi inanayım? Yaa şurada bir sürü sevgili sayısıyla övünüp duran kadın var.kimse mi benim gibi değil ? Ya da linçlenmekten mi korkuyorlar anlayamadım

Ortamdaki en farklı insan olma çabanız, bakalım ilerleyen günlerde size hangi mesajları yazdıracak. :işsiz:

Bir kadının 9 ay karnında taşıdığı çocuklarına duyduğu sevgiyle; bir kadının, birden fazla erkeği aynı anda idare etme istek ve arzusunu kıyaslamak mantıklı geldi size yani.

Nasılsa sanal ortam diye: ortamdaki en farklı olma çabanız, yine size zarar veriyor ve farkına bile varmıyorsunuz.

Ben de seviyorum ama başkasıyla görüşüyoyum.tek eşli olmayı çok denedim topluma bu düşüncelere ayak uydurabilmek için ama hayvanat bahçesinde tutsak edilmiş, yaşama sevinci sönmüş hayvanlara döndüm.içim öylesine daraliyordu ki.tatsız tuzsuz, tekdüze bir hayat.üstelik ömür boyu sürecek.hak verin diye demiyorum ama sevgilimi sevip sevmeyeceğimi anlayabilecek yaştayım.kendimi de tanıyabilecek yaştayım.bizim gibi insanlara hak vermeniz mümkün değil ama ucundan empati yaabilirsiniz belki diye yazıyorum.biz de seve seve bu kadar tepki çeken ve linçlenmene neden olan duruma düşmeye çok meraklı değiliz.ha evlenmeseydi deseniz tamam ama bi şekil bir ilişkiyi kabul eden biri bulamazsiniz.ne yapalım.ilişki yaşamayalım mı ?.eee senin ilişkini etkilemiyorsa bunu kabul etmek bu kadar zor bu ?.seven kişi üzülür diye korkar aldatmaz diyorsunuz.eee bu kadar büyük tepki sizin kararınız onun değil ki.bekarken annemizi de çok seviyorduk ama gizli saklı ilişki yaşamamıza engel olabildi mi? Gözünüze bu kadar korkunç gelen şeyi anlayamıyorum.heralde ben de sizinle empati yapamayacağım hiçbir zaman.adam seviyesiz serseriler gibi yok eskortmuş yok saçma sapan kısa ilişkiler de yaşamiyormuş ki.yine de ısrarla yazacağım belki bu yorum da birilerine ufuk açar.
İğrençsiniz tek kelime ile. Bide tutmuş alıntılamış uzun uzun kendinizi haklı çıkarmaya çalışmışsınız. Tek eşli yapamıyormuş da kendini hayvanat bahçesindeki hayvan gibi kafese konulmuş hissetmiş de ay canım ya kıyamam sana ne çok acı çekmişsin derdini seviyim. Masum gibi yok empati yapın bık bık zırvalamışsın. Senin insanların ufkunu açma çaban milleti ahlaksızlığa sadakatsizliğe sürüklemek isteği. Ne saçmalıyosun ya? Yok annemizi de seviyomuşuz da gizli ilişki yaşamışız gençken, yok çocuklarımızı ayırabiliyomuymuşuz. Senin gibi edepsiz ahlaksız insanlar evlerden ırak. En kısa zamanda bi ruh sağlığı merkezine git sen, evlat sevgisiyle erkek sevdasını ayırt edebilmene yardımcı olur belki psikiyatrist.

Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Cinsellik üzerine diyip durumu neden hafifletiyorsunuz anlamış değilim bir erkek bırak bir kadınla birlikte olmayı bırakın bir kadınla istekli bir mesaj bile aldatmadir yaa bu durumu basite indirgemeyin lütfen yapacağınız şey basit BOŞANMAK

Sadakat sorumluluğunu neden yüklüyoruz.bu kadar keskin çizgilerle neden bunu yüklemek zorundayız.ben bunu sorguluyorum zaten.neden bu kadar şiddetli rahatsız olunması gerekiyor ? mevcut durumu hepimiz biliyoruz zaten.seviyesizce herkese atlayanlardan bahsetmiyorum bu arada.aynı kadınla bu kadar uzun süreler, alınan riske, kaybedilecek şeylere rağmen iki taraf da vazgeçmeden bu ilişkiyi sürdürüyorsa demek ki öyle seviyesizce bir ilişki değil bu.bu şekilde ilişkiler neden bu kadar acımasızca eleştiriliyor.bu kadarına göz yumulamaz mı ? Bunları sorguluyorum.hergün saçma sapan insanlarla kısa kısa takılan zaten kalitesiz serserinin tekidir.o kadar da değil.neden illaki bir dürtüyü baskılayıp kendimize eziyet etmeliyiz.doğamı neden inkar etmekle övünmeliyim? Gönül, nefis istedikten sonra bastırmak başarı mı oluyor şimdi ? Ha istemişsizn ha yazmışsın.

bu şekilde ilişkiler neden bu kadar acımasızca eleştiriliyor.bu kadarına göz yumulamaz mı ?

Ne istiyorsunuz tam olarak; evelemeden gevelemeden yazın, hepimiz öğrenelim.

Back
X