- 17 Mayıs 2023
- 15
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi hulyaezgin
-
Mahkemeye gidince zaten eşinizin sağlık kayıtları ortaya çıkar siz aldatmayı delillendirinEskortla mesajları var eskiden uyusturucu kuşlandıgına dair hastane kayıtları var ama onlar elimde değil
Biraz daha acıklık getirsen mesela ufak bebekle ne iş yapılır evden yapılam incik bncuk işleri hep dolandırıcı cıkıyor ve getirisi cok az başka ne olabilir
Kreşi olan fabrikalarda işçilik yapabilirsiniz. Boşandıktan sonra şehir değiştirirsiniz eğer şehrinizde böyle bir yer yoksa.Eskortla mesajları var eskiden uyusturucu kuşlandıgına dair hastane kayıtları var ama onlar elimde değil
Biraz daha acıklık getirsen mesela ufak bebekle ne iş yapılır evden yapılam incik bncuk işleri hep dolandırıcı cıkıyor ve getirisi cok az başka ne olabilir
Neredeyse ayni şeyleri yaşadım ama aldatma olmamıştı bizde
Bende kızım 2 yaşındayken ayrıldım eski eşimden.
Evet kolay olmuyor maddi manevi çok zorlandım ama ben ailemin destegini aldım tek başına gerçekten zor.
Size yaşamış biri olarak tavsiyem ailenizden destek alın şuan çocuğunuz okula gitmiyor sizde calismiyorsunuz değil mi o yüzden ailenize gidin davanizi açın.
Nafaka talep edin yaklaşık 2-3 bin civarı alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ailenizin yanında maddi anlamda toparlanma daha kolay .
Kreşi olan fabrikalarda işçilik yapabilirsiniz. Boşandıktan sonra şehir değiştirirsiniz eğer şehrinizde böyle bir yer yoksa.
Veya ailenizin yanına gidersiniz,anneniz çocuğa bakar,maaşınızın yarısını verirsiniz karşılığında. Hiç değilse gereksiz kocanızın gereksiz ekmeğini yemek zorunda kalmazsınız
Ailem köy gibi ufak bi şehirde yasıyor2 tane kira gelirleri var birini almayı düşünüyorum cokta cimrilerdir ama almam lazım tabi beni asıl yoran bu pialiğin zorbalıkları cocugumu alır kaçırırı diye cok korkuyorumNeredeyse ayni şeyleri yaşadım ama aldatma olmamıştı bizde
Bende kızım 2 yaşındayken ayrıldım eski eşimden.
Evet kolay olmuyor maddi manevi çok zorlandım ama ben ailemin destegini aldım tek başına gerçekten zor.
Size yaşamış biri olarak tavsiyem ailenizden destek alın şuan çocuğunuz okula gitmiyor sizde calismiyorsunuz değil mi o yüzden ailenize gidin davanizi açın.
Nafaka talep edin yaklaşık 2-3 bin civarı alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ailenizin yanında maddi anlamda toparlanma daha kolay .
Madde kullanan kişiden herşey beklenir ama tedbir almak şart.Ailem köy gibi ufak bi şehirde yasıyor2 tane kira gelirleri var birini almayı düşünüyorum cokta cimrilerdir ama almam lazım tabi beni asıl yoran bu pialiğin zorbalıkları cocugumu alır kaçırırı diye cok korkuyorum
Uzaklaştırma alacaksınız hemen. Ortak mal mülk varsa satılamaz koyduracaksınız.Ailem köy gibi ufak bi şehirde yasıyor2 tane kira gelirleri var birini almayı düşünüyorum cokta cimrilerdir ama almam lazım tabi beni asıl yoran bu pialiğin zorbalıkları cocugumu alır kaçırırı diye cok korkuyorum
AKreş var. 2 yaşındaymış çocuk.
Evet var ama oğlum cok asosyal birliltr oyun geubuna gittik ben varlen bile durmadı herkesten korkuyor biz yaptık onu böyleKreş var. 2 yaşındaymış çocuk.
Öylemi bunu bilmiyordum peki eskortla mesajları aldatma sayılmazmı bi ara yoktun nerdesin falan yazmış kadın cebap vermemişİncik boncuk düşünmeden aldatma delilini bulmaya bakın. 6 ayı geçerse affetmiş sayılıyosunuz davada acamazsınız.
Çok haklısın ama uzun süre kullanmamıştı sürekli artık bitti sandım inandım cok yazık ettimbir şey demiyeyim diyorum ama sahiden....yazık, o bebeğe yazık.
kendi cehenneminize niye bir çocuğu da mahkum ettiniz?
adamın ne olduğu belliyken neden çocuk yaptınız?
kazaydı vs demeyin, gerekirse tüplerinizi bağlatıp hamile kalmamanız gerekirdi.
Ayrılmamak bosanmamak icin her yola basvuruyosunuz pes :) adam siz uyuduğunuzda çekinmeden yanınıza hatun atacak haberiniz yok.Öylemi bunu bilmiyordum peki eskortla mesajları aldatma sayılmazmı bi ara yoktun nerdesin falan yazmış kadın cebap vermemiş
Biran once bosanin.A
Evet var ama oğlum cok asosyal birliltr oyun geubuna gittik ben varlen bile durmadı herkesten korkuyor biz yaptık onu böyle
Ne alaka ya soruyorum bu delil olmazmı bu mesaj yani bahane arasam buraya yazmazdım bu durumu yaşayıpta işin içinden nasıl cıkılır yaşan bilir diye yazıyorumAyrılmamak bosanmamak icin her yola basvuruyosunuz pes :) adam siz uyuduğunuzda çekinmeden yanına hatun atacak haberiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?