O nasıl eril bir dil? Karı kılıklı küçümseme söz öbeği olarak mı kullanıldı gerçekten?Küsen erkeğe yallah tazzik yapacaksın. Aşırı karı kılıklı geliyor bana bu tarz erkekler ya.
Küsseniz ve aranızı düzeltemiyorsanız zaten o evlilik bitmiş aldatmasını bulmanıza gerek yok aslında ama yinede merakınıza yenik düşüp biz ne desekte araştırıcaksınız gibime geliyorKızlar merhaba eşimle uzun zamandır küsüz ve beni aldattığından şüpheleniyorum ve çok inkarcı biri nasıl telefon kayıtlarına ulaşabilirim uzaktan nasıl öğrenebilirim
İnkarcı adamdam boşanKızlar merhaba eşimle uzun zamandır küsüz ve beni aldattığından şüpheleniyorum ve çok inkarcı biri nasıl telefon kayıtlarına ulaşabilirim uzaktan nasıl öğrenebilirim
3 günlük dünya ben uğraşamam vallaUmursamazlık seviyem
Umarım şu seviyeye gelebilirim3 günlük dünya ben uğraşamam valla
Karı kılıklı derken ?Küsen erkeğe yallah tazzik yapacaksın. Aşırı karı kılıklı geliyor bana bu tarz erkekler ya.
Aynı operatörü kullanıyorsanız uygulamaya onunda numarasını ekleyebilirsiniz. Hangi saat kimi aramış kaç dk görüşmüş görürsünüzKızlar merhaba eşimle uzun zamandır küsüz ve beni aldattığından şüpheleniyorum ve çok inkarcı biri nasıl telefon kayıtlarına ulaşabilirim uzaktan nasıl öğrenebilirim
Hiç yakıştı mı şu cinsiyetçi söylemKüsen erkeğe yallah tazzik yapacaksın. Aşırı karı kılıklı geliyor bana bu tarz erkekler ya.
Cinsiyetçi anlaşılmasın lütfen erkeklerdeki bu tarz dişil dişil hareketleri ima ettim amacım tabiki asla bizleri yermek değilHiç yakıştı mı şu cinsiyetçi söylem
Dişil hareketler . İlişki içerisinde kadının yapması gereken naz Niyazi yapan erkekler . Rollerin değiştiği ilişkilerKarı kılıklı derken ?
Kizlar her kelimeye mana bulmayalim lütfen ilişki içerisindeki nazlı erkekleri kast ediyorum . Yanlış anlaşılmasınO nasıl eril bir dil? Karı kılıklı küçümseme söz öbeği olarak mı kullanıldı gerçekten?
Her kelimenin var bir manası zaten biz bulmuyoruz. Türkçemizi doğru kullanalım.Kizlar her kelimeye mana bulmayalim lütfen ilişki içerisindeki nazlı erkekleri kast ediyorum . Yanlış anlaşılmasın
Türkçe de mecaz denilen bir kavram var her kelime notomort mana karşılığı değil. Ayrıca ne dediğim cümlenin gelişinden de bariz belli oluyor lakin farkedemeyenler için cinsiyetci ve sexist bir cümle değildi niyetim.Her kelimenin var bir manası zaten biz bulmuyoruz. Türkçemizi doğru kullanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?