Aldatma

Oceansss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
321
140
103
Kızlar merhaba eşimle uzun zamandır küsüz ve beni aldattığından şüpheleniyorum ve çok inkarcı biri nasıl telefon kayıtlarına ulaşabilirim uzaktan nasıl öğrenebilirim

Kızlar merhaba eşimle uzun zamandır küsüz ve beni aldattığından şüpheleniyorum ve çok inkarcı biri nasıl telefon kayıtlarına ulaşabilirim uzaktan nasıl öğrenebilirim
Küsseniz ve aranızı düzeltemiyorsanız zaten o evlilik bitmiş aldatmasını bulmanıza gerek yok aslında ama yinede merakınıza yenik düşüp biz ne desekte araştırıcaksınız gibime geliyor

Adamın dişil enerji arşa çıkmış erkek gibi gelmemeli bir yerden sonra nazlı prenses mod
Hiç gerek yok kanıta boşayın gitsin

Uzun zaman küs olduğunuz biriyle aynı evde yaşamaya nasıl devam ediyorsunuz ya?

Aynı operatörü kullanıyorsanız uygulamaya onunda numarasını ekleyebilirsiniz. Hangi saat kimi aramış kaç dk görüşmüş görürsünüz

Türk telekomda var ama diğerlerinde varmı bilmiyorum.

O nasıl eril bir dil? Karı kılıklı küçümseme söz öbeği olarak mı kullanıldı gerçekten?
Kizlar her kelimeye mana bulmayalim lütfen ilişki içerisindeki nazlı erkekleri kast ediyorum . Yanlış anlaşılmasın

Kizlar her kelimeye mana bulmayalim lütfen ilişki içerisindeki nazlı erkekleri kast ediyorum . Yanlış anlaşılmasın
Her kelimenin var bir manası zaten biz bulmuyoruz. Türkçemizi doğru kullanalım.

Her kelimenin var bir manası zaten biz bulmuyoruz. Türkçemizi doğru kullanalım.
Türkçe de mecaz denilen bir kavram var her kelime notomort mana karşılığı değil. Ayrıca ne dediğim cümlenin gelişinden de bariz belli oluyor lakin farkedemeyenler için cinsiyetci ve sexist bir cümle değildi niyetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…