• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatma

eski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce
sizlik bir şey yok

eski erkek arkadaşım şuanki sevgilisini aldatıyor 4 yıllık bir ilişkileri var kızla aileleri biliyor ciddiler ama kızı aldatmış cinsel yolla benim arkadaşımın arkadaşıyla aynı eve falan da girmişler benimde 2 yıllık ciddi ilişkim var ne yapmam gerekiyor sizce
Seni alakadar eden bir durum yok. Hic bisey yapma.

Hayattaki en önemli derslerden biri herkesi kurtaramayacağınızı kabul etmektir.Bunu söylerseniz "Bu kadınla bu adam yıllar önce ayrılmış,kadının da ilişkisi var." demezler.Ne kıskançlığınız ne saplantınız kalır.Üstelik kendi ilişkinizde de sorun yaşayabilirsiniz.Allah inşallah bir şekilde o kıza gerçeği gösterir.Ama siz karışmayın.

Arkadaşımın arkadaşı sen degilsen seni ilgilendiren bı durum yok, kendi hayatina bak.

arkadaşınızın arkadaşı olan
adamın yeni bulduğu cici kız
gitse de 4 yıllık olan eskiye "seninkiyle ben de beraberim şekerim, haberin olsun da idareli kullan" dese neyse
size ne ki?

sizi de aldatmış zamanında bu ilişkiler ağı içinde zamanında sizi aldattığını bu yeni (ama 4 yıllık) kızımız öğrenememiş mi yani? şimdikini de öğrenmediğinden emin misiniz?
siz maşallah cinsel seks yaptıklarına kadar biliyorsunuz...biliyordur, dokunmuyor ona demek ki.

Adamla ayrıldınız ama hâlâ nerede ne halt yiyor biliyorsunuz, unutamamışsınız. Bence 2 yıllık sevgilinize anlatın madem gayet normal bir durum ondan akıl isteyin.... Yemezler tabi adam pişman olsun, terk edilsin,köpek gibi gelsin kapınızda yatsın istiyorsunuz o kız umrunuzda falan değil...

Back
X