Aldatmak Affedilebilir Bir Hata mı?

SevimliUye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
70
0
0
Antalya
Yarın çıkmaya başlayalı tam 1 yıl olacaktı..Fakat dün ayrıldık.Beni aldattığını öğrendim.

Dün sevgilimin Facebooktaki fotoğraflarına bakmaya girdim.Yorumları okurken bir de ne göreyim!başka bir kıza çıkma teklifi etmiş!Şok oldum..Kıza "bana sevgilin olan kız ne kadar şanslı diyordun gel sende o şanslı kız olmak istemezmisin" demiş.Sonra kıza "bana mesaj at burda konuşamayız bu konuyu"demiş.beni her zaman sevdiğini,kaybetmek istemediğini söylüyordu.Hatta bana evlenme teklif etmişti..Kavga ettiğimizde hep alttan alıyordu..Hatta kendisi diyorduki seni hiçbir zaman bırakmicam,hadi bir şey oldu çok kötü kavga ettik,en fazla 1 hafta ayrı kalırız.Geri dönerim diyordu..Ama noldu,ne değişti,benden sıkıldımı anlamadım..Neden böyle bir şey yapmış,neden aldatmış beni..Çok şaşırdım..

Neyse sonuçta onu terkettim "bitti bi daha beni arama mesaj filan atma numaramı sil" dedim..Geri cevap yazmadı ve aramadı.Zaten sevseydi arardı.

Sizin yorumunuzu almak istiyorum beni neden aldatmış olabilir?Bu affedile bilir bir şey mi?Bence değil ya sizce?

ben de cumartesi akşamı aldatıldığımı öğrendim,biz de ayrıldık. ilişkimiz boyunca çok sık kavga ederdik ama kopamazdık bi türlü. 3 seneyi geçmişti.çıldırdım o yazışmaları okuyunca ayrıldık. ben ona huzur vermediğim için böyle birşey yapmış.onu deli gibi seviyordum. 3 gün oldu ne arıyor ne soruyor,çok kötüyüm şu anda. sen ne yapmayı düşünüyorsun?

anlaşılan bir erkek hayatına 2. kadını soktuğunda ya çok sinirli,herşeye sinirlenen-herşeye trip atan biri oluyor ya da kuzu kesiliyor. Arası yok. Bu da tecrübe olsun bize. Bazen kızıyor bazen sevecen oluyorsa birşeyler dengede oluyor sanırım :S

Benim önceki sevdiğim kişi de (insan bile değil !) aldattığı dönemlerde kuzu gibiydi,alttan alıyordu çok fazla..Birara da hiç olmadığı kadar öfkeliydi. Canı cehenneme..

Bu arada aldatan affedilmez asla-affedilemez.

Gün gelip aynısını yapacağına emin olabilirsiniz,%100 garanti veriyorum.Aldatmak anlık bir şey değil,karakter haline gelmiş bir karaktersizliktir! Sabredin,bir gün gelecek kapınıza dayanacak yalvararak, fakat o süreçte de zaten siz kalbinizden çıkarmış olacaksınız.

başlıkta yazdığın kadarıyla affetmeye meyilli gibisin..
o sevgilinde çok rahat bi tipmiş ki yorumlardan çıkma teklifi edebiliyor ve devamını burdan konuşmayalım falan diyor. herşeye ikinci bi şans verilir ama aldatma olayına sanmıyorum. devam etsen içinde bi şüpheyle yaşıcaksın. bitirirsen üzülceksin ama hiç olmazsa kafan rahat olcak. :kkk:

ben de cumartesi akşamı aldatıldığımı öğrendim,biz de ayrıldık. ilişkimiz boyunca çok sık kavga ederdik ama kopamazdık bi türlü. 3 seneyi geçmişti.çıldırdım o yazışmaları okuyunca ayrıldık. ben ona huzur vermediğim için böyle birşey yapmış.onu deli gibi seviyordum. 3 gün oldu ne arıyor ne soruyor,çok kötüyüm şu anda. sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Aynı durumdayız galiba.Bende yazışmaları görünce direk telefona sarıldım tutamadım kendimi.Ama aldatan erkeği kesinlikle affetmemek lazım.Aynı şeyi inan bidaha yapar,yemin etsede yapar.Huylu huyundan vazgeçmez.Hele affedersen hiç vazgeçmez.Süründürmek gerek bunları.Bunun için de susmak gerek.Sen ne kadar susarsan o üstüne gelir.Seninle konuşmak ister.Günlerce seni konuşturmak için arar,bir sürü mesaj atar.Gerçekten hep böyle oluyor sanırım.Yani susan kazanıyor.Çünkü ona vereceğin bir cevap senin onu hala önemsediğin anlamına gelir.Böyle erkeklerde hemen suçsuz gibi üste çıkmaya başlar.Bu yüzden bende susucam.O konuştukça aklıma hep o kızla konuşmaları gelecek.Ömrüm boyunca onunla ne zaman konuşsam o yazışmalar geçecek gözümün önünden..Bu ne kadar acı bir şey..Bu acıyı ömür boyu çekmektense onu siler atarım.En azından ömür boyu acı çekmem.Bi süre sonra unuturum.

Kesinlikle affetmicem onu.Bence sende affetme.Karşına sana daha çok değer verecek birisi mutlaka çıkar zaten.

Bu arada aldatan affedilmez asla-affedilemez.

Gün gelip aynısını yapacağına emin olabilirsiniz,%100 garanti veriyorum.Aldatmak anlık bir şey değil,karakter haline gelmiş bir karaktersizliktir! Sabredin,bir gün gelecek kapınıza dayanacak yalvararak, fakat o süreçte de zaten siz kalbinizden çıkarmış olacaksınız.

Gerçekten doğru söylemişsin.Bir gün yalvaracak.Ama ben onu çoktan kalbimden çıkarmış olcam.Ama ona asla acımam köpek gibi yalvarsa bile..O hep gözümde "YALANCI" olarak kalacak..O yazışmalar hiç aklımdan çıkmayacak.

Daha aramamış bile ama sen affetmeyi aklından geçiriyorsun. İşte bizim zayıf noktamız. Bir kere yapan bir daha yapar o kadar değerli değilmişsin demek ki gözünde...

Daha aramamış bile ama sen affetmeyi aklından geçiriyorsun. İşte bizim zayıf noktamız. Bir kere yapan bir daha yapar o kadar değerli değilmişsin demek ki gözünde...

Affetmeyi düşünmüyorum tabiki canım..Artık kendime geldim,toparlandım asla affetmem.

Son düzenleme:
sevgilim bana böyle bişi yapsa buraya yazıp uzun uzun anlatmaya bile değer dörmezdim.çocuk ne kadar basitki faceden mesajla çıkma teklifinde bulunuyor (bu çıkma teklifinide anlamam zaten,nereye çıkılıyorsa...çok itici bir ifade geliyor bana) neyse salla gitsin bir süre sonra zaten bu hallerine gülüceksin.büyümek böyle birşey yani.:75:

Genelde her suçlu erkek karşi taraf susunca gerçekten geri dönüo bunu çok gördm bencede
yorumlardada dendigi gibi hiç bi şekilde artk siz adim atmayn o bi gün bi şekilde geri dönecektr ama o zmn inş sizin için o bir ezikten baska birşey olmazz ve bir güzel süründürürsnzz

Genelde her suçlu erkek karşi taraf susunca gerçekten geri dönüo bunu çok gördm bencede
yorumlardada dendigi gibi hiç bi şekilde artk siz adim atmayn o bi gün bi şekilde geri dönecektr ama o zmn inş sizin için o bir ezikten baska birşey olmazz ve bir güzel süründürürsnzz

Evet çok tuhaf oldum ben böyle biriylemi çıkmışım 1 yıl boyunca :( Ama olan oldu bundan sonrasına bakmak lazım..

psikoloji açısından bakarsak aslında hiçde yadırganmayacak bir durum... aldatmanın neden sebebi hakkında en ufak bir fikrim yok...:51:hıı neden aldattığını neden aldatıldığını öğrenipde mutlu olan aradığını bulduğuna sevinen hiç görmedim...:68:bunun yanı sıra evet psikilojik olarak bakarsak eğer ki bir erkek karısını sevgilisini aldatıyor fakat eğer suçluluk hissediyor karşısındakine haksızlık edip kısaca vicdan yapıyorsa ki yapabiliyorsa elinden ona iyi davranıp kısaca kuzu olması kaçınılmaz...:82: yine suçluluk duyduğundan kendine kızıp vicanını karşısındakini düşünerek suçlunun yine kendisi olduğu bilincinden dolayı aslında o agresifliği o hırçınlığı kızgınlığı karşısındakine değil kendine olduğu için bu da bu davranışı doğurur...:57: sebep neden ne bilmem yineliyorum her ne olursa olsun emin ol öğrendiğinde için rahatlamıycak kendini iyi filan da hissetmiyceksin:51: yine sebep neden ne olursa olsun yapılanı ALDATMAYI hafifletmez affettirmez değilmi?o yüzdenbırak ne olduysa niye olduysa olmuş bitmiş sen en iyisini yapmışsın yoluna devam etmeni önerebilirim sadece hepsi bu...:70:

hayır hayır kesinlikle affetmemelisin kendine saygısızlık, haksızlık etmiş olursun. kafandan sil at kolay olmayacak belki ama zaman her şeyin ilacıdır. Sabret biraz zamana ihtiyacın olacak.

keşkee şu internet faceee denen lanet site olmasaydı aldatmalar iş çevirmeler ne kadar çook oldu hele faceden yaaaa allahım deli olucam.inanki değmiyorr bak bende neler yaiyorum dun geceden berii.karakter yoksaaa bırakcaksın kendi pisliğinde bogulsun ben allaha havale etttimmm sende ölee yap veee güçlü oldugunaa inan çünkü senin vicdanın rahat sende sevdim inandın güvendin.allah bizeee dogru insanı eminim çıkarcak arkadaşım

affedersen büyüklük etmiş değil EZİLMİŞ olursun..ayrıca facebook'un falan bi suçu yok olmasaydı içinde olan yine aldatırdı sadece sen duymazdın bu dahada kötü

affetmemek en dogrusu

aldatma meselesi bir karakter meselesi daha dogrusu bir karaktersizlik meselesi. bir insan eger vicdan azabi nedir bilmiyorsa, karsisindakine saygi göstermiyorsa bir kere aldattiysa yine yapar. ben yasadim bunlari. defalarca saf bir sekilde inandim, degisecegine inandim, askimizin gücünün onu degisttirmeye yetecegine inandim. ama yanildim. hep ben mutsuz oldum. :5:
umarim bu son aldatilisin olur canim, seni cok ama cok seven ve de cok sadik bir insanla karsilasirsin insallah.:34:

Ahhh keşke bunların hiçbiri başıma gelmeseydi..Aldatmak niye ? Ben olsam açıkça derdim ben başkasını seviyorum diye..Aldatmazdım..

Back
X