Aldatmak Affedilebilir Bir Hata mı?

abi aldatmış bari adam akıllı aldatsın yaa faceden aldatmak mı olur:9:

şaka bi yana bence bu sosyal medya ne kadar hayatımızda olursa aldatılma riskimiz o kadar fazla olur.

ne ben ne sevgilim facebok kullanmayız mesela. ne zaman kullanmaya kalksak bi şekilde tartışıyoruz.

vee kimse yok efendim benim sevgilim aldatmaz demesin. her erkeğin içinde aldatmaya dair potansiyel vardır. önemli olan o potansiyeli olabildiğince küçültmek:34:

bu kadar açık ve herkesin görebileceği bir yerde çıkma teklifi ediyorsa -kusura bakma- ama senin erkek arkadaşın tam bir salak :44: bu nasıl bir cesaret anlamadım gitti. umarım affetmeyi düşünmüyorsundur :)

Asla..Büyük.konuşmak.gibi.olmasın.ama.benim.için.ölecek.olsa.affetmem..bu.arada.klavyem.bozuldu.ondan.yamuk.yumuk.yazıyorum

Son düzenleme:
Asla..Büyük.konuşmak.gibi.olmasın.ama.benim.için.ölecek.olsa.affetmem..bu.arada.klavyem.bozuldu.ondan.yamuk.yumuk.yazıyorum

evet haklısın büyük konuşmamak gerek başımıza ne gelecek bilemeyiz ama canım şunu unutma bir kere yüz bulursa eğer afedersen bu son olmaz :s
zamana bırak boşver düşünüp de tatlı canını sıkma derim ben :)

Ahhh çok kötü bir gün bugün doğum günü..Umarım beni hatırlar,kutlamadığımı farkeder..Çok üzgünüm ya..Nedenini de bilmiyorum..

affedilmez..............affedilirse tekrar yaşanır bu durum unutmayın ...herşeyi geçerim aşkı maşkı kendi gururuma yediremem ben bu durumu ya :6:

affedilmez..............affedilirse tekrar yaşanır bu durum unutmayın ...herşeyi geçerim aşkı maşkı kendi gururuma yediremem ben bu durumu ya :6:

Evet gelen mesajların çoğunda: "affetme,aynı hatayı tekrar yapar " ve "msj atarsa hiç cevap verme,daha çok önemsenirsin" yazıyor..Bende buna göre ayarlarım kendimi.Belkide artık hiç aramaz,sormaz..

Evet gelen mesajların çoğunda: "affetme,aynı hatayı tekrar yapar " ve "msj atarsa hiç cevap verme,daha çok önemsenirsin" yazıyor..Bende buna göre ayarlarım kendimi.Belkide artık hiç aramaz,sormaz..

canımm.daha önce konu açmştm belki okumuşsundur..ben 6 yıllık sevglm tarafndan aldatıldım..afettim..ve 10 gun önce beni terk etti..nedeni de şu: benden sıkılmış..ben onu affettm ve onu beni bırakıp gitti..sakın affetme..bunların hepsi aynı..içlerinde hep aynılar..sadece yansıtma biçimleri farklı oluo..Sakın affetme.ben cok pişman oldum..aglayan yalvaran dama karşıma gecti sıkldım senden dedi..Bu cok acı...Aldatan erkeği asla affetmemek gerekir...:47:

canımm.daha önce konu açmştm belki okumuşsundur..ben 6 yıllık sevglm tarafndan aldatıldım..afettim..ve 10 gun önce beni terk etti..nedeni de şu: benden sıkılmış..ben onu affettm ve onu beni bırakıp gitti..sakın affetme..bunların hepsi aynı..içlerinde hep aynılar..sadece yansıtma biçimleri farklı oluo..Sakın affetme.ben cok pişman oldum..aglayan yalvaran dama karşıma gecti sıkldım senden dedi..Bu cok acı...Aldatan erkeği asla affetmemek gerekir...:47:

Haklısın mesajlarınız sayesinde baya soğudum ondan.Artık sokakta gördüğüm erkekleri iyi tanıyorum masum dursa bile ne şeytanlıklar yapmıştır bu diye geçiriyorum içimden :D Şaka bir yana,gerçekten başta affedebilme ihtimalim %1 de olsa vardı.Belki değişir diye düşünürüm,biraz süründürürüm,sonra affedebilirim diyordum.Ama şimdi hiç öyle bir ihtimal yok.Çünkü ne kadar sürünsede akıllanmaz bunlar.Belki 1 ay değişim gösterir,sonra yine eski haline döner.Huylu huyundan vazgeçmez.İlişkide birden fazla affetmek çok büyük bir hata.Hiçbirimizin başına gelmesin böyle durumlar.Siz siz olun asla iyice tanımadan sevgili olmayın,birden fazla affetmeyin..Çünkü sonuçta siz üzülürsünüz.Erkek bu,acındırır ama asla acımaz,vurur arkanızdan..

İnsan aldatıldığını öğrenince hırsını bir şekilde çıkarmak istiyor. Ben de yakın zamanda aldatıldım. Ve ayrıldıktan sonra arayıp saydırıyordum sürekli. Ama bunun da bir sonu olmayacağını gördüm. İnsan hıncını bir türlü alamıyor. Bence erkekler aldatmaya meyilli ve hepsi fırsatını bulsa yapar. Bazısı pişman olur bazısı olmaz ama genlerinde var aldatmak.

Ya hıncını çıkar eğer içinde kaldıysa bence ama sonrasında bi daha da muhatap olma derim.

Aynen öyle yaptım.Şimdi mutluyum,artık unutuyorum..İnsan bir süre muhattap olmayınca unutuyor.Ayrılığın ilk günlerinde her an her dakika onu düşünürdüm vallahi.Ama şimdi günlerce aklıma bile gelmiyor.Bu iyi bir gelişme.Ama o hala mesaj atmadı.İşte ne kadar sevdiği ortada..

zaman herşeyin ilacı gerçekten canım, eğme başını sakın geçip gidiyor... karşına seni hakedecek ve gerçekten sevip mutlu edecek birileri çıkacaktır mutlaka... tecrübyle sabittir:)) ben de 5 yıllık sevgilim tarafından terkedildim sundan yaklaşık 4 yıl evvel ve 1 tek mesaj dahi atmadm, aradan zaman geçti şimdiki sevgilimle tanıştım 3 yıl oldu rabbim ayırmasın... şimdi sürünüyor, inliyor seviyorum yapma etme diye ama nafile... geçti borun pazarııı... sende diceksn bunları bigün, sakın üzülme....:64:

Bu erkekler safcık...
Sana yana yakıla döncek ,geceler geçmicek,başka kızlar deniyerek unutmaya çalışcak 5 misli acı çekcek..
sen saf kal iyi kal önüne bak allah elbet kalbine göre verir

ihanet eden affedilirse tekrar aldatır diye düşünenlerdenim.çünkü aldatmak karakter haline gelmiş bir karaktersizliktir.seni aldatan iki gün sonra başkası tarafından aldatılacak ve seni arayacak.ama sen yolundan şaşma ve asla affetme..

zaman herşeyin ilacı gerçekten canım, eğme başını sakın geçip gidiyor... karşına seni hakedecek ve gerçekten sevip mutlu edecek birileri çıkacaktır mutlaka... tecrübyle sabittir:)) ben de 5 yıllık sevgilim tarafından terkedildim sundan yaklaşık 4 yıl evvel ve 1 tek mesaj dahi atmadm, aradan zaman geçti şimdiki sevgilimle tanıştım 3 yıl oldu rabbim ayırmasın... şimdi sürünüyor, inliyor seviyorum yapma etme diye ama nafile... geçti borun pazarııı... sende diceksn bunları bigün, sakın üzülme....:64:

: - belki güzel bir örnek ama ALDATILMAK afedileme böyle bir aptallık olablirmi..?
Sen aldat ben affdeim.. bu şeyebeniyo iLişkimie bi süre ara verelim.. bu ne şimdi bira başkalarıyla takılayım sonra öleynce döncem sana..?
_ yok böyle bişey ben gidersem hayatınıda alır götürürüm. Bitti..
KAdın dedeğin böyle olur..:66::32:

4 yıl sonra mı döndü sana? Ben bitireli 1 ay anca olmuştur..Yaramı sardım artık.Acımı unutmak için başka bir erkek aramadım tabiiki.Aynı seni bulduğu gibi,beni de bir gün gerçekten sevecek birisi bulur dedim.Sadece düşündüm,nerde hata yaptım,bunu hakedecek ne yaptım dedim..Güvendim,sevdim,alttan aldım..Çok yüz verdim.Şimdi çook pişmanım..Biraz daha sert olsaydım keşke.Bu bana büyük ders oldu.Bir dahaki ililşkilerimde 1 kez affederim,2 kez affetmem!Bazen aklıma geliyor geçirdiğimiz zamanlar,duygulanıyorum ama anlamsız anılar bunlar..Çabuk geçer gider..1 ay olmadan acımı hafifletebildiysem,bu ilişkide zaten bir hayır yokmuş demektir.Allah hayırlısını çıkarsın karşımıza..

Back
X