- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
- Konu Sahibi sirinler12
bana kalırsa bu biraz kişinin şartlarıyla da alakalı. Mesela öğrenciyken birçok arkadaşımız olur kız erkek..Sevgilin de olsa erkek arkadaşların olur. başbaşa buluşmak kıskançlığa yol açabilir ama arkadaşınız sevgilisinin bundan hoşlanmadığını bile bile ve gizli gizli mi yaptı, yoksa bunu hoş karşılamayacağını bilmiyor muydu? bu her ilişkinin kendi dinamiği içinde değerlendirilebilecek bir durum bana kalırsa. kimi erkek asla kabul etmez, kimisi için sorun teşkil etmez..
Eşim göre benim erkek arkadaşım olamaz mesela.. Eğer iş yerinden veya üni.den arkadaşlarımla görüşmek istersem de yalnız olmaz, ailecek görüşmeliyiz.. Ben de hak veriyorum çünkü eşimin kız arkadaşının olmasını başbaşa görüşmesini asla istemem.. Ben biraz geleneksel olabilirim..
Arkadaşınızın durumu ayrılmayı gerektirmez, eğer sevgilisi onu seviyorsa hata olarak değerlendirdiği bu davranışa kızar bir daha olmamasını ister. makul olan bence bu..
Eşim göre benim erkek arkadaşım olamaz mesela.. Eğer iş yerinden veya üni.den arkadaşlarımla görüşmek istersem de yalnız olmaz, ailecek görüşmeliyiz.. Ben de hak veriyorum çünkü eşimin kız arkadaşının olmasını başbaşa görüşmesini asla istemem.. Ben biraz geleneksel olabilirim..
Arkadaşınızın durumu ayrılmayı gerektirmez, eğer sevgilisi onu seviyorsa hata olarak değerlendirdiği bu davranışa kızar bir daha olmamasını ister. makul olan bence bu..