Aldatmak m sayilir bu ?

bana kalırsa bu biraz kişinin şartlarıyla da alakalı. Mesela öğrenciyken birçok arkadaşımız olur kız erkek..Sevgilin de olsa erkek arkadaşların olur. başbaşa buluşmak kıskançlığa yol açabilir ama arkadaşınız sevgilisinin bundan hoşlanmadığını bile bile ve gizli gizli mi yaptı, yoksa bunu hoş karşılamayacağını bilmiyor muydu? bu her ilişkinin kendi dinamiği içinde değerlendirilebilecek bir durum bana kalırsa. kimi erkek asla kabul etmez, kimisi için sorun teşkil etmez..

Eşim göre benim erkek arkadaşım olamaz mesela.. Eğer iş yerinden veya üni.den arkadaşlarımla görüşmek istersem de yalnız olmaz, ailecek görüşmeliyiz.. Ben de hak veriyorum çünkü eşimin kız arkadaşının olmasını başbaşa görüşmesini asla istemem.. Ben biraz geleneksel olabilirim..

Arkadaşınızın durumu ayrılmayı gerektirmez, eğer sevgilisi onu seviyorsa hata olarak değerlendirdiği bu davranışa kızar bir daha olmamasını ister. makul olan bence bu..

bu cok celişkili.... eğer sevgilisi yemeğe cıktığı erkeği sevgilimde gözü var diye düşünyorsa tepkisi normaldir... eger arkadasınız yemege cıkacagı erkeğe hoşlantı hissetmıyorsa ve bunu dile getırıp ya da bir şekilde sevgilisine iletmişse erkeğin tepkisi cok fazladır. benım eşim iş nedenıyle bazen yemek de ıyor bana soylemıyor bende gerek duymyrm soylemesıne cunku esıme guvenyrm... bazen bende de olur kıskanclık esımde de ama buyutmeyız... uzun bır sure yemek yemedıkten sora bı sakıncası olmaz dıe dusunuyorum...

Kizlar sevgiliniz varken normal bir erkek akadasinizlanyemege cikmak sevgilinizi aldatmak mi olur ? Yemege cikmak derken ozellikle bulusmak degil okul cikisi mesela yemege gitmek filan.bir kiz arkadasimdan sevgilisi bu sebeple ayrildida sizce bahane mi yoksa cpcuk hakli mi ? Baskasi icin konu acmayi sevmem ama cok dert edindi kendine :)

bence çocuğun ayrılası varmış bahane etmiş.
bana göre gayet normal okul çıkışı insanın sınıf arkadaşları ile yemeğe çıkması cinsiyet gözetmeksizin.
arkadaşının sevgilisine göre normal olmayabilir ama o zaman da verilecek tepki kızmak olabilir.
dersin sevgiline ben hoşlanmıyorum bir daha tekrarlamazsan sevinirim , o zaman arkadaşın da durumu tartar kendi karar verirdi benim arkadasımla yemege cıkmama dahi karısan bir adamla
ben yapar mıyım yapamaz mıyım.

tabiki bu aldatmak sayılmaz sonuçta başbaşa romantik bir akşam yemeği yememişler ki ama kimi erkekler bu konuda hassastır.eğer kız arkadaşın sevgilisinin bu hassasiyetini bilip böyle birşey yapmışsa sevgilisi bundan çok köpürmüş olabilir.yinede sonu ayrılık olmamalıydı kız arkadaşına kızıp uyarabilirdi.

Back
X