• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak sadece fızıksel mıdır?

kirmizi_pantolon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
114
54
53
Kayseri
evet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...

Bence her erkek hayatında bir kere olsa da aldatır gibime geliyor.
Kadın da yapabilir bunu..
Karışık bu konular ama sadece cinsellikle olmaz, işin için de duygu da varsa off diyorum :KK17:

Kadınlar kulübünde erkek üyeler de var onlar cevaplasa bu soruyu keşke,zira ben de merak ediyorum bu sorunu:110:

bence sadece fiziksel bi aldatma pek de dert diğil yani ama sevdiğin insanın başka birini sevebileceğini düşününce aldatılmak bu bence ki hayat kadınlarına bile aşık olan erkekler var aldatılmak demekki sade fiziksel değil

Beni evliliğimde en çok hayal kırıklığına uğratacak şey aldatılmak olur heralde :KK35:
İnşallah kimse yaşamaz böyle bişeyi.
Sorularına gelecek olursak illa her erkek aldatacak diye bir şey yok, buna eminim. Ama aldatmayanların azınlıkta olduğuna da eminim.
İster fiziksel, ister duygusal olsun aldatma aldatmadır bence.

Erkegine ve kadinina gore degisir. Insanlari belirli bir kaliba sokamayiz, sadece genelleme yapabiliriz. O genellemeler de her zaman dogru cikmayabilir.:KK14:

evet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
bu aralar anket tarzı konular açmak mı moda(moda üstüne yakışanı giymektir bence yapma:KK14:)
arkadaşım mevzuyu anlat biz yorum yaparız :KK39:
bu arada kadın erkek ayırmam insan olan insan al-dat-maz

bende sadece cinsellik olmadıgını düşünüyorum. bana kalırsa eger dusuncelerım su yonde bırıne duygusal anlamda bıseyler hıssedınce onun uzerınden cınsellıkte kuruyosunuz. erkekler acısından boyle oldugunu dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum bılmıyorum. :D :*

kırmızı pantolona bayılırım :) neyse konu çok derin. erkekde kadında aldatmaya meyilli olabilir. ve varsa içinde bir kere yapan bir daha öutlaka yapar.erkeklerin daha çok gizli saklı yapdıkları için heyecan tutkuları var. birazda monotonluğu sevmiyrlar. kadın ise erkeğinden ilgi görmdiğinde arayışa başlıyr.her erkek aldatrmı bence hayır aldatmaz ama az bir yüzde bu :) rastlarsan şanslısın. ve son olarak aldatma sadece cinsel anlamda olmaz bence düşüncesi bile ilşkinin ölemye başladığını gösterir acil kan lazım taze kan yani. gözlede aldtan var düşünceyle tenlede.. konu dedim ya çok derim patlar bu konu bildirim silmeyle baş edemeyeceksin kolay gelsin:KK66:

İki türlü de olur. Sırf cinsellik içinde aldatılır, aşık da olunabilir. Kadın için de erkek için de geçerlidir bu.

Cinsellik için olan da ikiye ayrılır. Sırf heyecan için aldatanlar vardır, bir de evliliğinde cinsel problemler yaşayanlar vardır. Ha problemin varsa ayrıl ondan sonra gör işini diyenler olacaktır tabi ama bu çok net yorum yapılabilecek bir konu değil bence.

Her erkek mutlaka aldatmış mıdır bilemem. Ama erkek hayatına giren her kadını mutlaka aldatmıştır diyemeyiz. Çok çapkın olup evlendikten sonra durulan adamalar olduğu gibi, evlenene kadar eli kadın eline değmemiş ama sonradan sapıtmış adamalar da var. Bu konu pek kategorize edilemez bence.

bu arada sadece fıkırlerınızı merak edyrm.genelleme ve kategorıze yapmaya pek luzum yok.ha beyın fırtınası yapmaya deger bır konu mu desenız cok da degıl.ama merak edyrm herkesn gorusu,bakıs acısı kendıne gore farklı oluyor.

işin duygusal tarafı varsa zaten aşık olmuş yada hoşlanmış fln demektir...
o zaman aradan çekilme zamanı gelmiş olur...
yoook duygusallık katmadan gecelik ilişkiyse yaşadığı o zamanda sağlam bi tekmeyi hakeder adam kıçına....

aldatmanın hertürlüsü mümkün...
kk topiklerinde binlerce örnegi var.
karısına seni seviyorum insan olarak. ama sevgiligime aşıgım diyen nice arsız erkekler gördük.
yahut. kocası yakalıcagını bile bile sevgülüsüyle sinemaya giden kadın :KK69:
aldatma aldatmadır... içerigi fark etmez. :KK4:

Back
X