• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak sadece fızıksel mıdır?

Bi makalede okumustum erkek dogasi geregi cok eslidir kadin da 4 yilda bir es degistirir yaziyordu. Cok mantikli geldi cunku 4 yildan sonra insan bayiyo ya :KK53:

bu baskasını dusununce aldatma bnm kafamda soyle;eger baska bır kadını ya da erkegı hayranlık kadar basıt ve normal bır cızgıden alıp da o kısıyle beraber olma,bir iliski yasamyı cıddı anlamda aklından gecırme cızgısıne getrme durumu gerceklesmısse kafada aldatılma olayı olmustur.hanı bakılır,edılır,ne hos ınsan denılır bunda bsy yok ama ıs cıddı boyutlarda dusunmeye varmıssa bana gore gerısı de gelır..

Hahahaha, erkekler ne kadar da düz mantık yaa :-) Benim eski sevgilim de biz ayrıldıktan 2 saat sonra bi kızla barda fotoğrafını koymuştu. Altındaki yorumlardan olayın bi gece önce olduğunu, kızı evine bıraktığını anlamıştım. Ama o da ona göre aldatma değildi kesinlikle. :KK53:
Haha senin öküz de ayniymis desene :KK31:aldatmak dokunmakla gözle bile olur illa seviscen mi ama onlarda hep düz mantık:KK69: sektiresim geldi cok pis bak hatirladimda :KK59:

evet sevgılı kk uyeleri;sızce aldatmak salt cınsellık mı ıcerır yoksa karsıdakı ınsana duygusal br bag da gelısır mı?ozellkle erkekler acısından aldatma olayı eslerınden cınsel anlamda sogukluk gorduklerınde baslıyorsa eger,eslerını sevseler de cınsel ıhtıyclarnı dısarda gıderme yoluna gıderler mı?ve evet son olarak da,her erkek bırgun mutlaka bır kadını aldatır mı?yoksa gorunenın aksıne aslında arayısları dısarı yonelen genelde kadın mıdır?fıkırlernzı merak edyrm...
bence
aldatmak sadece cinsellik içermez bağ da içerir tabi ki
seven insan başkasıyla birlkte olmaz diye düşünüyorum
her erkeğin aldattığını düşünmüyorum

Her erkek aldatmaz, bir tane cürük yumurta var diye tüm koli telef edilmez...

-Aldatmak sadece fiziksel olmaz, senin sevgilin varsa tutup nette orada burada erkeklerle ''duygusal, sevgililige yakın ama adı sevgili olmayan'' konusmalar yapıyorsan evet aldatıyorsun.

-TV'de yakısıklı bir adam gördün, asagılar hareketlendi ise, evet aldatıyorsun. Kendini o adamın yanında hayal ediyor isen, evet aldatıyorsun.

-Sevgilin varken, erkek arkadaslarınla konusurken bir anlık kafanda o erkek arkadasına yakınlık hissediyorsan sevgililik anlamında, evet aldatıyorsun.

Bunların tersi erkekler icin de gecerli...

Aldatma sadece fiziksel degildir, önemli olan kafada aldatmamaktır cünkü dısarıya dürüst görünmeyi herkes yapabilir, ama gercekten aldatmayan her sekilde aldatmayan insandır. İnsanlar bilmiyor, oh ne güzel, ben aldatmıyorum demek marifet degildir, vicdan rahatlatmaktır.

Back
X