anladığım kadarıyla,annenle baban ikinci bi kadın yüzünden ayrıldılar..babanın zayıf bi anında ona kancayı takan başka bi kadın yüzünden..çok bilindik bi durum canım bu..çok geçmiş olsun öncelikle..hayat devam ediyo yinede işte..burda suç sadece ikinci kadında değil ama..erkekde sağlam durmayı bilicek azıcık..o zaman olmasaymış başka bi zaman,başka biriyle bunu yapıcakmış demekki erkek..erkeklerin sorunların arkasına bi çocuk gibi saklanıp,kendi egoları ve zaafları yüzünden başka kadınlarla ilişkiye girmeleride çok akıl dışı..niye yaptın diyosun adama..oda sana..e boşluktaydım,bunalımdaydım,çok yanlızdım falan fişman diyo..bahane bunlar..çaldığı minareye kılıf bence..tamam diğer kadında ahlaki olarak çok bozuk ve yanlış ama sonuçta o el...ama karısı ve çocukları onun bi parçası..erkek bunlara değer vermiyosa,elinin tersiyle itiyosa başka biri yüzünden..elin kadını neler yapmazki...o kadın sizi düşünmez,umursamaz..ama erkek düşünmek zorunda..iki ucu pis değnek yani..
yani senin senin kurduğn cümlelere hayranın ciicim:teselli:
anla anlayabilirsen tarzında gizemli lafların var kaydirigubbakcemile3
şimdi konuya dönek anladım doğrumu yanlışsa düzelt beni evli erkeleri av olarak gören tehlikeli kadınlara olan kinindenmi bahsediyosun ???
kii ona göre bende düşüncelerimi yazayım
bakın erkekleri zaten baştan yok sayıyorum
baştan siliyorum
benim kızdığım ve oranında artış gördüğüm böyle şeyleri yapan kadınların fazlalaşıp bir halt ediyormuşcasına anlatmasssııııııııııııııııııı
süpersinVar ya çok haklısın. Bu akşam aynı şeyleri düşündüm. Kadınlar ilişkisi&evliliği olan erkekleri, yanındaki kadına göre değerlendiriyo bunu biliyo musun? Bunu bir çok erkek söylemiştir bana, tek başımayken kadınlar bana bakmaz bile ama yanımda güzel bir kadın varsa içime düşebilirler, herşeyi yapabilirler. Bu çok doğru, güzel,başarılı v.s kadınların ellerinden sevdikleri gidiyor malesef. Kadınlardaki rekabet ve elde etme arzusu sanırım. Haa burda para etkenini de yok saymamak lazım. Ikinci unsur paralı erkek, normalde yüzüne bakılmayacak erkek parası yüzünden çok değerli oluyor bu hemcinslerimiz tarafından.
Bu akşam sevgilim bensiz bir davete katıldı, içim içimi yedi (ki normalde hiç kıskanç biri değilimdir, sevgilim de öyle aman aman yakışıklı biri değildir, ama avcı hemcinslerimizin aradığı kriterleri fazlaca taşıyor.) Sevgilim beni aldatacak biri değil, kişilik yapısı buna müsait değil bir kere, aramızdaki bağ da çok büyük. Ama burada okuduklarım, çevremden duyduklarım falan etkilenmişim ben de. Yani ben şuna inanıyorum, erkek kadınını sevebilir ama karşısına kadınlar çıkıp ona kendisini dünyanın en mükemmel adamı gibi hissettirince ne olcak? Hangi erkek buna hayır diyebilir ki? Aşık olmayabilir o an iyi hissetmesi bile yeterli. Erkekler anlık düşünüyor böyle şeyler karşısında. Ben bu konuda erkekleri suçlayamıyorum malesef. Adam zamparalığı kafaya koysa kendisi kadın peşinde koşsa anlarım ama kışkırtan kadınlarsa, adamın bunda çok da suçu yok.
çook haklısınız....
ailesiyle ufak tefek sorun yaşıyor bir adamsonra çözmeyi düşünüyoor ama eşi fırsat vermiyor adamın boşlukta olduğunu farkeden bir avcı hemen yetişiyoor ''nen var kuzum'' edalarında o da zaten karaktersizz şekle giricek yer asrıyor hemen kadına yapışıyor kadının isteğiii para ve sex... bu kadar ucuzladılarki..
malesef bir bayanın bayana yaptığını kimse kimseye yapmıyor işte.. ve böyle insanları ne din ne iman ne toplum ne eğitim yola getiremez.. içlerinde var...
nesillerinin tükenmesini diliyorum.
Hepsine katiliyorumda bir isaretledigim kisma katilmiyorum ercacim, eskiden daha bu kadar toplum olarak perdemiz yirtilmadan genc bir kiz böyle bir halt yeyipte bunu ballandira ballandira ortalikta anlatmaktan cekinirdi, herkes ona yaptiginin yanlis oldugnu söylerdi, lakin simdi bir bak ve görki, yadirgayan oldugu zaman, birakin herkes istedigi gibi yasasin, karismaya hakkiniz yok, özgürlük özgürlük diye suclu geri kafali gibi sözlere maruz kaliyorsun...
Fakat yarin öbür gün savunduklari bu sacma özgürlük onlarinda kendilerinin kizlarinin torunlarinin yuvasina zarar verecek nerde ahlak nerde edep diye bas bas bagiracaklar...
Vurun abaliya yapmayalim tabiki ama yanlisi söylememiz gerek,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?