- 10 Ocak 2015
- 36
- 16
- 13
- 30
- Konu Sahibi feministelii
-
Insan kendini nasil aldatir ?siz kendi kendinizi aldatmadığınız sürece sorun yoktur.. saydığınız ihtimalleri hiç kimse bilemez o sebeple düşünüp durmanıza gerek yok..
sevgiler..
Cinsellikse esleriylede yasiyorAldatmak beyinde bitiyo.kimi sevgisizlikten ilgisizliktn.kimi cinsellik icin.kimide zevk alir yasak olani yapmktn.bu hayatta asla asla demicen.allah hidayet versin.sasirtmasin.
Cinsellikse esleriylede yasiyor
ar ... ?? 4 4luk esleri olupta aldatanlarda varr
Insan kendini nasil aldatir ?
Peki aldatani aldatmak ? Bu sizce intikammidir yoksa igrenclik mi ?bir başkasını aldatarak !
Aynen oyle ... allah aldatilmayi ve aldatmayi yasatmasin igrenc bi duyguO ona bakmiyo hergun pilavmi yenir diyolar.en iyisi bekarlik .takilcan isine gucune.ugrasmicn bnlarla.erkeklerin bi cogu bunu yapiyo haberimiz bile olmuyo.bazilari yakalaniyo.aldatmynda cikarsa artik haramdan kacan allah korkusundan yapmayandir.babama bile guvenmem kadin konusnda
Peki aldatani aldatmak ? Bu sizce intikammidir yoksa igrenclik mi ?
Simdi bir filmin basindan kalktim " herkes aldatir mi?" Filmin adi ... izlerseni beni daha iyi anlayabileceginiz saniyorum ... izledikten sonra kizlarla derin dusuncelere daldik inanirmisiniz yaklasik 10 dakika kimse konusmadi sinra dokulduk .. sahi herkes aldatir mi ? Dini inancla alakasi var mi ? Ben mesela asla aldatmam diyorum yaparmiyim ??? Gece gece piskolojim alt ust oldu ... babamda annemi aldatti zamaninda .. aldatilan kadin cok goruyorum .. ilerde esim beni aldtirmi veya auanki erkek arkadasim aldatiyor mu ?? Sapittim .. paylasmak istedim ne dusunuyorsunuz merak ettim kim aldatir kim aldatmaz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?