• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmak veya aldatilmak...

feministelii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
36
16
13
30
Simdi bir filmin basindan kalktim " herkes aldatir mi?" Filmin adi ... izlerseni beni daha iyi anlayabileceginiz saniyorum ... izledikten sonra kizlarla derin dusuncelere daldik inanirmisiniz yaklasik 10 dakika kimse konusmadi sinra dokulduk .. sahi herkes aldatir mi ? Dini inancla alakasi var mi ? Ben mesela asla aldatmam diyorum yaparmiyim ??? Gece gece piskolojim alt ust oldu ... babamda annemi aldatti zamaninda .. aldatilan kadin cok goruyorum .. ilerde esim beni aldtirmi veya auanki erkek arkadasim aldatiyor mu ?? Sapittim .. paylasmak istedim ne dusunuyorsunuz merak ettim kim aldatir kim aldatmaz ??

siz kendi kendinizi aldatmadığınız sürece sorun yoktur.. saydığınız ihtimalleri hiç kimse bilemez o sebeple düşünüp durmanıza gerek yok..

sevgiler..

Aldatmak karakter bazlı bana göre aldatılan arkadaşlarımda oldu aldatan arkadaşlarım da dini inanç ile alakası yok insanın içinde var ise yapar.

Aldatmak beyinde bitiyo.kimi sevgisizlikten ilgisizliktn.kimi cinsellik icin.kimide zevk alir yasak olani yapmktn.bu hayatta asla asla demicen.allah hidayet versin.sasirtmasin.

Cinsellikse esleriylede yasiyor
ar ... ?? 4 4luk esleri olupta aldatanlarda varr

O ona bakmiyo hergun pilavmi yenir diyolar.en iyisi bekarlik .takilcan isine gucune.ugrasmicn bnlarla.erkeklerin bi cogu bunu yapiyo haberimiz bile olmuyo.bazilari yakalaniyo.aldatmynda cikarsa artik haramdan kacan allah korkusundan yapmayandir.babama bile guvenmem kadin konusnda

O ona bakmiyo hergun pilavmi yenir diyolar.en iyisi bekarlik .takilcan isine gucune.ugrasmicn bnlarla.erkeklerin bi cogu bunu yapiyo haberimiz bile olmuyo.bazilari yakalaniyo.aldatmynda cikarsa artik haramdan kacan allah korkusundan yapmayandir.babama bile guvenmem kadin konusnda
Aynen oyle ... allah aldatilmayi ve aldatmayi yasatmasin igrenc bi duygu

Peki aldatani aldatmak ? Bu sizce intikammidir yoksa igrenclik mi ?

aynı ayara düşmeyi kabul etmektir...

böyle bir durumda intikama hiç gerek yoktur çünkü sizin aldatmanızla canı acıyacak kişi zaten sizi aldatmazdı..

ve yine söylüyorum aldatan kendini aldatır ! o yüzden boşverin ;)

Rabbim sasirtmasin.
İnsan beşer şaşar birşey diyemem. Aslolan, yapilan hatalardan ders çıkarabilmektir.
Aldatma ise; bir karakterin nasıl karaktersizlige donusumunu fiili olarak gösterir. Bazen ortada bir sebep yoktur, hatta herşey dört dörtluktur ama karşıdaki insan vasfi aldatir, çünkü karaktersizdir..
Zamanında aldatildim, çok sevdiğim adam tarafından hem de iki uç kez, bunun bi nedeni yok tamamiyle karsindaki insanin karakteri ile ilgili.
Allah doğru insanlarla karşılaştırıp, doğru yolundan ayırmasın..

Simdi bir filmin basindan kalktim " herkes aldatir mi?" Filmin adi ... izlerseni beni daha iyi anlayabileceginiz saniyorum ... izledikten sonra kizlarla derin dusuncelere daldik inanirmisiniz yaklasik 10 dakika kimse konusmadi sinra dokulduk .. sahi herkes aldatir mi ? Dini inancla alakasi var mi ? Ben mesela asla aldatmam diyorum yaparmiyim ??? Gece gece piskolojim alt ust oldu ... babamda annemi aldatti zamaninda .. aldatilan kadin cok goruyorum .. ilerde esim beni aldtirmi veya auanki erkek arkadasim aldatiyor mu ?? Sapittim .. paylasmak istedim ne dusunuyorsunuz merak ettim kim aldatir kim aldatmaz ??

izledim o filmi hatta eşimle birlikte izledik. o filme bakarak herkes aldatır, diyemeyiz. herkes de aldatmaz

Back
X