- Emoji Skoru
- 2.088
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Bu kadar hoş görüyü hakedecek ne yapmış bu konu sahibi bana bir anlatır mısınız?Yoo neden pispislayalimsadece olabiliyor yani oluyor işte neler görüyoruz. Aldatılan adamı da tanımıyoruz. Belki adam daha beteri ama bunu gizli yapan milyonlar var kimse öyle sütten çıkma değil.
yav ben de en çok buna takılmıştım, bu yorumu arıyordum hiç de umudum yoktu biri şuna değinsin
Evettttt konunun silinmesi gibi olsa keşke aldatmalarda...
Ben de ben de....yav ben de en çok buna takılmıştım, bu yorumu arıyordum hiç de umudum yoktu biri şuna değinsin
Yaşınız ve ilişki durumunuz ne acaba hayatta hiç yaş tahtaya basmadiniz sanirim ya da hiç hata yapmadınız?Bu kadar hoş görüyü hakedecek ne yapmış bu konu sahibi bana bir anlatır mısınız?
İnsanda öldürülebiliyor, atom bombası da atılabiliyor, yangın da çıkarılabiliyor……..olabiliyor yani.
Aldatılan adamı tanımanıza gerek varmı, adamına göre mi sadakat göstereceksiniz? Adam şöyle şöyleyse aldatılabilir yani size göre
Adamın gizli-açık aldatıp aldatmaması neyi değiştirir, konu sahibi aldattı mı, evet, daha ne?
Ben sütten çıkma ak kaşığım, kimseyi aldatmadım
Ama bu dediginiz deyim erkekleri masumlaştirir. Sanki kadınlar erkekleri baştan cikarmazsa erkekler akilli durur gibi olur.
Hatta bence bu deyim insan olarak bizi çok aşağılayan bir şey. Erkekler de sanki aklı ve etik anlayışı yok gibi her kuyruk sallayana salyalari akarak gidiyor gibi .
Aldatma aslında kişinin kendiyle alakalı bir durum bence. İnsan partnerini aldatmiyor . Hamurunda bir sıkıntı varsa bu tipler birbirini çok rahat buluyor . De