- 25 Temmuz 2024
- 13
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi bahar tavakoli
-
Sağlına duacıyız ablacım. Hal hatır faslını geçip konuya geçsen direkt? Ajsjjsmerhaba nasılsınız
Ve sizde bunun üzerine aldattığını mı düşündünüz? Başka belirti var mı?merhaba kızlar ? eşim şehir dişinda çalışıyor geneldi akşamlar bazen boşa boşuna benle tartışıp telefonunu kapatıoyor bu durum benı endişelendırıyor yani boşa boşuna yarın suprız olsun diye bilet aldım onun yanına gıtmek ıcın ilk başta gel hayatım dedi bi saat sonra canım niye acele ettin iki gun sonra için bilet alsaydın dedi keşke bende yok artık değiştıremem dedim kafama çök takıldı 2 sene evliyiz sizce bunuın altında başka bişey olabilir mı
Ve sizde bunun üzerine aldattığını mı düşündünüz? Başka belirti var mı?
ne iş yapıyor eşiniz?merhaba kızlar ? eşim şehir dişinda çalışıyor geneldi akşamlar bazen boşa boşuna benle tartışıp telefonunu kapatıoyor bu durum benı endişelendırıyor yani boşa boşuna yarın suprız olsun diye bilet aldım onun yanına gıtmek ıcın ilk başta gel hayatım dedi bi saat sonra canım niye acele ettin iki gun sonra için bilet alsaydın dedi keşke bende yok artık değiştıremem dedim kafama çök takıldı 2 sene evliyiz sizce bunuın altında başka bişey olabilir mı
Eşiniz ne iş yapıyor ve neden şehir dışında?gecen akşam aradım yazıyor cevap verıyor goruntulu aradım red verdı sonra aradı musaeıt değilim dedi normal konuşalım dedı sonra yıne tartışma
saat kaç sularında yaşandı bu durum?gecen akşam aradım yazıyor cevap verıyor goruntulu aradım red verdı sonra aradı musaeıt değilim dedi normal konuşalım dedı sonra yıne tartışma
cast derectoru dizi filmlerin buyuk projelerne iş yapıyor eşiniz?
o zaman geç saatlere kadar çalışıyor muhtemelen dimi?cast derectoru dizi filmlerin buyuk projeler
kıbrısta bazen her zaman değilo zaman geç saatlere kadar çalışıyor muhtemelen dimi?
akşam 12 falansaat kaç sularında yaşandı bu durum?
peki siz kaçta aradınız görüntülü de açmadı? mesai saatleri içerisinde miydi?kıbrısta bazen her zaman değil
yani gece. kötü bir durum bende olsam bende şüphelenirdim. en son eşimi görüntülü arayıp ulaşamadığımda boşanmaya karar vermiştim ve çok haklı çıktım :)akşam 12 falan
yok hazırlıkta erkek arkadaşimla dertleşiyoruz dedi ne var bunda dedim ustume kapattıpeki siz kaçta aradınız görüntülü de açmadı? mesai saatleri içerisinde miydi?
şimdi dun gece boş bi kavga sonra tlf kapattıo bende havalımanı gıttım anıden bilet bulamadım habersız gidicektım bugun için aldım o da ılk baş tmm gel dedi sonra 2 gun sonra keşke gelseydın dediyani gece. kötü bir durum bende olsam bende şüphelenirdim. en son eşimi görüntülü arayıp ulaşamadığımda boşanmaya karar vermiştim ve çok haklı çıktım :)
tamam madem erkek arkadaşıymış niye açmamış o zaman? gösterseymiş erkek arkadaşım var bak diyeyok hazırlıkta erkek arkadaşimla dertleşiyoruz dedi ne var bunda dedim ustume kapattı
şuan habersiz gitmiyorsanız birşey bulacağınızı zannetmiyorum.şimdi dun gece boş bi kavga sonra tlf kapattıo bende havalımanı gıttım anıden bilet bulamadım habersız gidicektım bugun için aldım o da ılk baş tmm gel dedi sonra 2 gun sonra keşke gelseydın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?