aldatmama garantim yok dedi......

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
erkek arkadaşım ara ara birileriyle boş beleş mesajlaşıyor..facede kız ftolarına çok bakıor...en son telinde face mesajına rastladım....sanırım bir arkadaşı izmirden birini önermiş.....havadan sudan konuşmuşlar....ertesi günl erkek arkadaşım bu kıza kusura bakma seni arkadaşım mertin zorlamasıyla ekledim.zamanını çalmak istemem.....ben aradığım kişide görüntüye, alacağım enerjiye ve heyecana önem veririm...kusura bakma bunların hiçbiri sende yok herşey gönlünce olsun yazmış....ve engellemiş.....ben bu mesajı gördüm..

erkek arkada$in baya renkli biri olmali , gokku$agi gibi maa$allah
açik olmasini sevdim ama mert çocukmu$
sen bizden hangi konuda yardim istiyorsun onu anlamadim

erkek arkadaşım ara ara birileriyle boş beleş mesajlaşıyor..facede kız ftolarına çok bakıor...en son telinde face mesajına rastladım....sanırım bir arkadaşı izmirden birini önermiş.....havadan sudan konuşmuşlar....ertesi günl erkek arkadaşım bu kıza kusura bakma seni arkadaşım mertin zorlamasıyla ekledim.zamanını çalmak istemem.....ben aradığım kişide görüntüye, alacağım enerjiye ve heyecana önem veririm...kusura bakma bunların hiçbiri sende yok herşey gönlünce olsun yazmış....ve engellemiş.....ben bu mesajı gördüm..

"Erkek arkadaşım"dan kastınız cinsiyet sanırım, sevgili anlamında değildir herhalde... :ssz:

Erkek arkadaşınız çok rahatmış

Sevgiliniz olduğundan eminmisiniz ? bana sizi pek seviyor gibi gelmedi de:26:

erkek arkadaşım evet.....tabi rahat bi şekilde cevap vermedi....benim detaylı bi şekıilde okuduğumu bilmiyordu..kızlarla özel konuşmalarına rastlamadım....bu mesajda detaylı böyle bir konuşmaya rastladım..ve bana dediki...çok aşık olarak evlensemde aldatmayacağımın garantisi yok...şu durumda bişey yok......aldatmadım öylesine bir geyikti......ben seni seviyorum,,,,dedi....detaylı ğıyakaladığım tek konuşma buydu....öncesinde sadece kız profillerine baktıgına rastlamıştım...elimde herhangi bir yazı yoktu.......

Nasıl yani? Aldatmayacağımın garantisi yok dedi sizde devam mı ediyorsunuz bu ilişkiye hala? :53:

İlla gözünüzle mi görmek istiyorsunuz. Çok severek evlense de garantisi yokmuş.

Siz bu kişiyle gelecek mi düşünüyorsunuz bide.

erkek arkadaşım evet.....tabi rahat bi şekilde cevap vermedi....benim detaylı bi şekıilde okuduğumu bilmiyordu..kızlarla özel konuşmalarına rastlamadım....bu mesajda detaylı böyle bir konuşmaya rastladım..ve bana dediki...çok aşık olarak evlensemde aldatmayacağımın garantisi yok...şu durumda bişey yok......aldatmadım öylesine bir geyikti......ben seni seviyorum,,,,dedi....detaylı ğıyakaladığım tek konuşma buydu....öncesinde sadece kız profillerine baktıgına rastlamıştım...elimde herhangi bir yazı yoktu.......

Açık sözlülüğüne hayran kaldım doğrusu erkek arkadaşının..

Ama bence bi evlilikte ya da bi ilişkide en önemli şeylerden biridir ''güven''

Aldatmayacağımın bir garantisi yok diyen bir erkeğe ben güvenemem. Onunla bir yuva da kurmam.

Biraz açık kapı bırakmış gibi olabilirde olmayabilirde..

Daha şimdiden böyle diyosa bilemedim :26:

Sana sadık olcam diceğine böyle laf söylemesi tuhafıma gitti açıkçası :44:

Nasıl yani? Aldatmayacağımın garantisi yok dedi sizde devam mı ediyorsunuz bu ilişkiye hala? :53:

İlla gözünüzle mi görmek istiyorsunuz. Çok severek evlense de garantisi yokmuş.

Siz bu kişiyle gelecek mi düşünüyorsunuz bide.

ve bana ne dedi....çok ayıp benim telefonumu neden benden habersiz karıştırdın....çok ayıp ettin dedi...bir saat önce gezelim dediğimde hayır diyen kişi...bu olaydan sonra tekrar tekrar seni gezdireyim dedi....

ve bana ne dedi....çok ayıp benim telefonumu neden benden habersiz karıştırdın....çok ayıp ettin dedi...bir saat önce gezelim dediğimde hayır diyen kişi...bu olaydan sonra tekrar tekrar seni gezdireyim dedi....

Suçluluk psikolojisi işte. Suçunu kapatmaya çalışıyor.
Böyle biriyle devam etmek zorunda değilsin biliyorsun değil mi?
Kalbine, duygularına yazık be arkadaşım. :19:

sende ona deki benimde aldatmama garantim yok e$itlenmi$ olduk takma dee :27:

aldatma garantim yok ne ya??????????????:47::47::47::47::47::47:

bir ilişkiye zaten dürüstçe sadık kalarak başlanır ve devam ettirilir.

senin sevgilinse bu; bil ki senden daha iyisini bulunca hiç acımayıp bırakıcak seni.:50:

dikkat et, gözü dışarıda sadece elinde ki şu an ona yettiği için diğer kızı naşlamış.

ada görünmüş daha ne bekliyorsun?

at gemiden fareyi.:37:

bu KİŞİDEN ne umuyorsun?

hala erkek arkadaşım (sevgilim) diyebıldığıne göre sende pek sorun etmıyorsun normal geliyor ama düşünceleride merak edıyorsun bu normalliğin anormal bı tarafı olduğunun farkındasın

allah dağına göre kar verıyor

şu erkeleri anlamak ne kadar zor.ama şu varki erkek arkadaşın şu kızda bulamadığı görüntü,enerji ve heycanı başka kızda bulursa bil ki seni aldatıcak o yüzden sen ondan önce davran.

iki ihtimal var 1. si çocuk açık sözlü, kazanova, sevgiden yoksun bir odun ve seni kesinlikle sevmiyo. 2. si de bu çocuk senden ayrılmak istiyo ve bunu bu şekilde davranarak yapmaya çalışıyo. böyle birisiyle birlikte olursan çok üzülürsün.

Yaslar kac?
ilk iliskin mi?
iliski boyle birsey degildir.. Sana bu gibi cirkin seyleri normallestirmesine izin verme..

merak etme benımde hiçbir şeye garantım yok
deseydin.
mesela; k....tekmeyi vurmaya :ssz:
demek ki kimsenin bir şeylere garantısı yok.

Back
X