Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suçluluk psikolojisi işte. Suçunu kapatmaya çalışıyor.
Böyle biriyle devam etmek zorunda değilsin biliyorsun değil mi?
Kalbine, duygularına yazık be arkadaşım.![]()
erkek arkadaşım evet.....tabi rahat bi şekilde cevap vermedi....benim detaylı bi şekıilde okuduğumu bilmiyordu..kızlarla özel konuşmalarına rastlamadım....bu mesajda detaylı böyle bir konuşmaya rastladım..ve bana dediki...çok aşık olarak evlensemde aldatmayacağımın garantisi yok...şu durumda bişey yok......aldatmadım öylesine bir geyikti......ben seni seviyorum,,,,dedi....detaylı ğıyakaladığım tek konuşma buydu....öncesinde sadece kız profillerine baktıgına rastlamıştım...elimde herhangi bir yazı yoktu.......
Hala tekmeyi vurmadın mı...
Adam geniş, arayış içinde seni günde 10 sefer aldatıyor.. Nasılda normalleşmiş kızların profiline girmesi bakması..![]()
farklı arayışı varsa bir zahmet ayrılsın ondan sonra girsin profil profil gezsin.. İnanamıyorum...
zaten açıkça itiraf etmiş,en azından dürüst davranmış aldatırım demiş.. Yarın aldattığında kızamazsın,ben buyun sana bunu söyledim diyecek..
Kurtul şundan![]()
tabikide ayrıldım..ilk kez böyle birşeyini görmüştüm......kızların profiline bakması ben face geçmişinden görüyordum..ama elimde bir mesaj bir yazı yoktu...akşam kör kütük sarhoş....defalarca aradı beni....tabi açmadım
Aldatmamın garantisi yok ne demek ya! Arkadaşım bu adam seni aldatmıştır bile haberin yoktur senin kususra bakma. Bu adamdana yrılmaz da hatta daha büyük bir hata yapıp evlenirsen, aldattığını duyduğunda sana "ben demiştitm aldatmamamın garantisi yok" diyecek. Kız porfillerine neden bakıyor sorması ayıptır elektriği alsa vs ne yapacak? Yapacağı şey yoklayacak kız yanaşırsa alacağını alcak sonra yine gelip senin elini tutacak yada tutmayacak diyecek ki benim hayatımda başkası var.. Bunlara hazırladın mı sen kendini. Bırak yoluna gitsin öyle bir erkekten ne sevgili ne eş ne dost ne arkadaş olur. Sevdiğim dediği insana bunu diyenbirinden hiçbişe olmaz. tabiri caizse kaypak kişiliği var demektir. Ben senin yerinde olsam aşkımdan ölsem yine ayrılırdım, gece gündüz arasa sarhoşluktan alkol komasına girse dönüp bakmazdım. Ağzıyla bunu söyleyen adam başka yerleriyle ne yapıyordur bilinmez çünkü.....[/QUOTE
zaten aldatma beyinde başlar.....sevgili sandığım adam başka bayanların profillerine bakıyor,başka bayanlarla gizli gizli mesajlaşıyorsa aldatmıştır zaten....