- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bence seninle derdi çok büyük derken?Hala normal değil diyorum canım. Nasıl bir erkek karısının seni aldatsam ne yaparsın sorusuna "evi terkederim kendimi sorgularım sonra çocuklar için aldatılmayı yutup geri dönerim" diye cevap verebilir? Bence seninle derdi çok büyük. Kusura bakma özel sorucam ama cinsel hayatınız var mı? Eve geri dönmelerinde sana nasıl davranır? Sarılır mı sıcak mıdır yoksa uzak mı durur?
Üzgünüm ama seni sevmiyor gibiBence seninle derdi çok büyük derken?
Gibisi sence de fazla olmamış mı ?Üzgünüm ama seni sevmiyor gibi
Nerden bu kanıya vardın sdce aldattıgı içinmi yoksa baska bir sebeptemi var bunu dusunduren sanaÜzgünüm ama seni sevmiyor gibi
Nerden bu kanıya vardın sdce aldattıgı içinmi yoksa baska bir sebeptemi var bunu dusunduren sana
Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçtiÜzgünüm ama seni sevmiyor gibi
Ben de dalga geçtigini düşünüyorum. Tepkiler tuhaf.Adam sizi üç Kere aldatmış üç!
Dalga mı geçiyorsunuz?
Seven adam aldatmaz.
Hadi aldattı pişman olur özür diler.
Affedildikten sonra pişkin gibi yine yapmaz.
Adam sizi kaybetmekten korkmuyor ki, seven insan kaybetmekten korkar!
Eşiniz sizi bir gıdım sevmiyor emin olabilirsiniz!
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık bir kadın bu kadar saf olamaz.
Adam seni sevmediğini, sevgilisi terk ettiği için sana döndüğünü binlerce kez demiş zaten. Nerden anladını mı var artık bu işin.Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Ve o benim bu hareketimi o ülkeden kaçmak olarak algıladı
Birde soyle bir durum var evi terketti ya en son kavgadan sonra. Bende buyuk birsey yaptım ama haberi olmadan cocuklarla turkiyeye ailemin yanına döndüm teknik olarak o anasının evine gitti bende anamın evine geldim ama bu ona haliyle ağır geldi bir sinirle öfkeyle cıkıp geldim aslında geri giderim oraya diye düşünerek ama olaylar bambaska boyuta geçti
Ve o benim bu hareketimi o ülkeden kaçmak olarak algıladı
Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terkettiAdam seni sevmediğini, sevgilisi terk ettiği için sana döndüğünü binlerce kez demiş zaten. Nerden anladını mı var artık bu işin.
vazgeçtiyse canı cehennemeAma birleşince onlardan hep vazgeçti iki seferindede
sen de sen şerefsizin teki olduğu için beni aldatıyorsun diyemedin aman deme çeker gider yine Allah muhafazaEvet
Çünkü aldattığı için senelerdir beni sucluyo hep aynı laflar yaptım ama niye yaptım hiç düşündünmü diyo
"Seni sevmiyorum, ona aşığım." demiş.Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
dedim de kabul etmiyo şerefsiz oldunu suçu hep bana yüklüyo favori lafı senin yüzündensen de sen şerefsizin teki olduğu için beni aldatıyorsun diyemedin aman deme çeker gider yine Allah muhafaza
Hiçbizaman sevgilim terketti diye sana döndüm demedi aksine o bnmle birleşirken hep onları terketti
Valla ben seven insan aldatmaz diye düşünmüyorum ama bu adam zaten istemiyor ki kadını nasıl seviyor dicez hey Allahım ya sinirim bozulduAdam sizi üç Kere aldatmış üç!
Dalga mı geçiyorsunuz?
Seven adam aldatmaz.
Hadi aldattı pişman olur özür diler.
Affedildikten sonra pişkin gibi yine yapmaz.
Adam sizi kaybetmekten korkmuyor ki, seven insan kaybetmekten korkar!
Eşiniz sizi bir gıdım sevmiyor emin olabilirsiniz!
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık bir kadın bu kadar saf olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?