• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatması mı, ölmesi mi?

Ölsünn..
Öleni gömüyorlar.. en azından ruhunaa el fatiha okurum temiz duygularımlaa

Bazen aklıma bu soru geliyor.. hayatınızdaki erkeğin sizi aldatıp ayrılıp sağ olmasını mı isterdiniz..Size son derece sadıkken ölmesini mi?

Hangi acı daha hafif gelir insana...soruyorum bayanlar..:uhm:

kesinlikle ölmesi daha acı rabbim korusun düşünmesi bilee kötü .....helede çok sadıkken ....
aldattıktan sonra bide terkederse artık o zmn bilemiyorum yanii:1::1:

yazan arkadaşlar genelde başına böyle birşey gelmeyen arkadaşlar ve tabiki bu durumda eşlerinin ölmesini istemiceklerdir.bende yaşamadım Allah yaşatmasında. ama işyerinden aynı odayı paylaştığım bayanın başında böyle bir olay var bayanın 2 çocuğu var kadıncağız çok acı çekiyor. adam boşanma davası açmış çocuklarını dahi görmek istemiyormuş ve bu bayanın söylediği şey "keşke ölseydi de bu günleri görmeseydim hiç olmazsa ona olan sevgiden dolayı acımı yaşardım" her fırsatta ölmesini tercih etttiğini söyler....

Terörist, katil, tecavüzcü olmadığı sürece kimsenin ölmesini isteyemem ben.

Son düzenleme:
Aylar,yıllar geçti bu dertle uğraşalı.Çok sevdim,o da sevdi...Onlarca kez koptuk,barıştık.Artık sevmediğini söylüyor O.Onca dediğinden sonra bu da bana ihanet gibi geliyor nedense...Ama her şeye rağmen,Allah korusun,bir gün öldüğü haberini alsam 1 dakika daha yaşamam ben...Milyonlarca acı çektirdi bana ama ölüm,en acısı her zaman.

Bazen aklıma bu soru geliyor.. hayatınızdaki erkeğin sizi aldatıp ayrılıp sağ olmasını mı isterdiniz..Size son derece sadıkken ölmesini mi?

Hangi acı daha hafif gelir insana...soruyorum bayanlar..:uhm:

ya allahım ikiside acı ama bune soru böyle bi canlının niye ölmesini düşünürki bi insan aldatırsa ayrılırsın gider sende oda hayatına devam eder

Bana sadıkken ölmesini tercih ederim,

en azından onu iyi hatırlarım...

Diğer türlü zaten nefret ederim,ahımı alır iflah olmaz

kimbilir gebermesi için beddua bile ederim.

Ayy yazarken kendime bile dürüst olamadım galiba ya.

Çok zor soru çook.

aldatmasını tercih ederim. çünkü bunu bir süre sonra atlatıp hayatıma devam edebilirim. hatta ondan nefret etmek için yeterli sebebim olur. ama sevdiğim adam ölürse onu unutmam o kadar kolay olmaz, yeni bir hayat kurmak çok çok daha zor olur...

çok gereksiz bir konu olmuş. aldatmasını mı istersiniz ölmesini mi.

kimse kimseyi aldatmasın mümkünse (bu eş olarak değil. hiç kimse kimseyi aldatmasın.)

ama herkes ölecek :))))

birde aldatan bizden değildir diye bir hadis var :)

Herkes elbet bir gün ölmeyecek mi?Aldatılırsam,gururum incinir ve sevgim nefrete dönüşür ama aldatmayıp ölürse böyle bir eşe sahip olduğum için gurur duyarım ve sevgim daha çok artar,ona bir an önce kavuşmayı beklerim.Bu kadar sevgi ve emek verdiğim birisinin ardından beddua etmek yerine dua etmeyi tercih ederim.İnsanların,kocası tarafından aldatılmış yazık kadıncağıza demelerindense,rahmetli ne çok severdi bushra84 hanımı demelerini yeğlerim:38:

Herkes elbet bir gün ölmeyecek mi?Aldatılırsam,gururum incinir ve sevgim nefrete dönüşür ama aldatmayıp ölürse böyle bir eşe sahip olduğum için gurur duyarım ve sevgim daha çok artar,ona bir an önce kavuşmayı beklerim.Bu kadar sevgi ve emek verdiğim birisinin ardından beddua etmek yerine dua etmeyi tercih ederim.İnsanların,kocası tarafından aldatılmış yazık kadıncağıza demelerindense,rahmetli ne çok severdi bushra84 hanımı demelerini yeğlerim:38:

Al benden de o kadar benim demek istediğim de bu zaten o yüzden ölmesi daha temizdir benim için

bence de ölmesi. en azından yaşadığım güzellikler için şükrederim. yıllarım boşa gitmiş demek daha kötü sanırım.

Çok saçma bir soru... Her ikiside makul bir cevap değil benim nazarımda.

Sırf egoma zarar gelmemesi adına onun aldatması yerine ölmesini isteyemem...

Onun ölümü beni sarsar; aldatması ise sadece üzer...

Her ikiside olmasın...

Aldattıktan sonra ölebilir zaten daha önce benim için ölmüş olacağından umrumda olmaz insan iki kere ölür mü :19:
Acımasızca gelebilir ama bende böyle.
Acımayana acımam.

Son düzenleme:
Back
X