• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmaya girer mi

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar bir çocukla çıkmaya başladım. Çocuk baya sahiplenici kıskanç bir çocuk. İste facwmin şifresini falan aldı. Diğer yandan bir çocuk vardı biz bunla baya bir konuştuk çocuk ona olan ilgimi biliyordu. Ne sevgiliyiz ne arkada Siz. Biz bu çocukla hep suruncemde kaldık. Hani bir turlu buluşamadık. Ne zmaan ayrılsak birlestik. Bir turlu kopamadık. Mesajlasiyorduk simdi beb bu çocukla çıkmaya başladım ya hala konuşmaya başlasam ayıp mi olur çocuk mesaj yazdı yazamadım soru işareti attı hayırdır gibisine ben ne yapayım

Çocukla sevgili olamam ama bır arkadaş bir dost olarak konuşmak isterim. Ama yinede aldatmaya giriyor mu merak ediyorum

anlamadım şimdi neden ona böyle bir açıklama yapacaksın ki?
ya su bir sevgili bır arkadaş olduğum çocuğa açık açık bis artık arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu çünkü boa yere her şey öyle kalmasın çocuk mesajına niye cevap vermedin dedi ben ne yapayim

ya su bir sevgili bır arkadaş olduğum çocuğa açık açık bis artık arkadaş olarak mi devam edelim desem olur mu çünkü boa yere her şey öyle kalmasın çocuk mesajına niye cevap vermedin dedi ben ne yapayim
ya ne bileyim öyle bi konumdasınız ki en doğrusu muhabbeti kesmek gibi.sen ona arkadaş kalalım, desen ee zaten arkadaş değil miyiz, diye seni bozabilir.

Yeni cikmaya basladigin cocuk "arkadas olarak görüyorum" dedigi ama ona bariz ilgisi olan bir kiz arkadasiyla muhabbet ettiginde rahatsiz olmayacaksan konus

Flört ediyorsan o çocukla, aldatmaya girer.

Aldatmaya girmese de ileride çocuk ama ben senden hoşlanmıştım dese koşa koşa gidecek gibisin,
Sevgilin yapmış olsaydı ne düşünürdün?

İlla ki adının konmasına gerek yok ki. Bu soruyu sorduğuna göre için rahat değil, için rahat değilse de aldatmaya giriyor demektir. Sana yapılmasını ister miydin öyle düşün bir de.

Neden yeni çıkmaya başladığın birisine face şifreni veriyorsun :stop:
Birincisi, ona ne kadar güveniyosun da sifre veriyorsun..
Ikincisi, bu denli güvensizlikle başlayan bir ilişki ne kadar sağlıklı ilerler.
Ayrıca evet, ilişkin varken yakın zamanda flörtleştigin birisiyle konuşmaya devam etmen doğru değil. Bence senin kafan baya karışık :KK16:

Back
X