aldatmayan erkek varmı?

seheriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
86
8
1
30
Arkadaslar aldatma konusu denilince geniş oluyo her türlü aldatma mevcut bn düşünüyorum ikinci evliligimi yapıcam kismetse ama bi guvensizlik söz konusu sevgim evet çok büyük ama galiba kendimide rahatlatmak istiyorum biraz. eski eşimde aldatmaya kalkmisti ki hiç beklenilmicek bi insandı. smdi ki erkek arkadasim aldatıyo diyemiyorum yakalayamioyorum evine karşı sorumludur bna karşıda ole başı boş bırakmaz kiskanc tir sevgisini belli eder ama bazen çok utanir askm bile diyemez tek derdim benden köşe bucak kaçırdığı telefonu. çok bensiz gezmez ecde oturur gidicekse benle gider vs sizce bi erkek bole olduğunda evlenmeyi dusunmelimiyim

Son düzenleme:
Yazınızı Düzeltir misiniz? Yoksa size yardımcı olurken baş ağrısı bulacak insanlar.

Aldatmayan erkek var. (Eline firsat gecmeyip de aldatamayanlari saymıyorum, onlari cekilsin surdan)

Guvensizlik yoksa ikinci evlilige hayir diyorum. Hatta iliskiye falan da hayir diyorum. Guven asktan bile onemlidir.

İkinci evliliğinizmiş daha dikkatli kararlar vermelisiniz ki üzülmeyesiniz.
Ayrıca güven duymadığınız biriyle evlenmeyin.
Aşk vardır,sevgi vardır, ilgi de vardır belki ama güven olmayan ilişkiden hayır gelmez.

Bende öyle düşünüyorum yani bicok insan belki hem aldatır hemde bunları bile yapmaz
Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..
ben yollarda 60 ustu yasa sahip erkeklerin bakislarina bile maruz kaliyorken,erkeklerin cogunlukta oldugu bi yerde uzun yillar calistiktan ve yaptiklari yuzlerce konusmalara sahit olduktan sonra adimdan emin oldugum kadar soyluyorum ki aldatmayan erkek yoktur..
ya eline firsat gecmemistir ya da gercekten beceriksizdir ..nokta..

Yani artık banada öyle geliyor neden derseniz baktığım zaman sadece erkeklerede suç bulmuyorum yoldan çıkarmak için çabalayan çok fazla kafam çok karisik eminde değilim ama düşünüyorum başkası olsa hem bole yapsa hem insan olmasa ne eşler var öyle değilmi arkadaslar

Düzeltmeye çalıştım olmuşmu yeterli
Teşekkürler daha iyi...
Ben eline fırsat geçmediği için ve ya Eşinden ödü koptuğu için aldatmayan erkeği aldatmamış saymıyorum zira bu tipler gözleri ile bitiriyor işi...
Ancak sağlam bir karakteri varsa Eşinde sevgi, SAYGI, incelik, özveri herseyi buluyorsa o erkek aldatmıyor . Çok eşlilik olayına inanmıyorum. Iki tip insan aldatıyor bence. Bir aradığını bulamayanlar iki sütü bozuk olanlar..
Adayınızda ilgili sorguladığımız Şeyler var sanki buraya konu açtığınıza göre. Bence sorunuzun cevabı sizde.

Ben asıl asla yapmam etmem diyeninden korkuyorum bunların . En çok onlar yapıyor sanki.

Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor

Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor

Canım kusura bakma da adam kendini baştan ele veriyor gibi.. Yani olur da ilerde bir problem yaşanırsa aldatırsa ben sana demiştim demek için sanki.. İkinci evliliğim diyorsun ya ne bileyim iyice düşün derim.

seheriko, Az önce

Ne soğuk bi açıklama yapmış öyle. . .
Hiç güven vermedi şahsen.
Hele ki ikinci evlilikse daha derin düşünün derim

Bir de şöyle düşünmek lazım ne kadar kötü olursa olsun hiç kimse aldatılmayı haketmez bu değişmez bir gerçek bana göre.. İşine gelmeyen ayrılır ne halt ediyorsa ondan sonra etsin.

Aldatmanın erkeği kadını yok bence her ikiside aldatır ama bütün erkekler ve kadınlar aldatmaz sadece ( ar damarı çatlamış, saygısız ,haysiyetsiz ..) insanlar aldatır ama şöylede bir şey varki aldatan aldanir kendini düşürmüş kendini aldatmış olur o yüzden yapan kendine yapar .

hakedersen yaparım ne demek ya, hakederse o da aldatılmayı kabul edecek demek ki.
aldatmayan erkek var tabi ki, erkek adamsa aldatmaz zaten, aldatanlar erkek görünümlü öküzdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…