Yazınızı Düzeltir misiniz? Yoksa size yardımcı olurken baş ağrısı bulacak insanlar.
Beceremeyen vardir da aldatmayan yoktur
Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..Bende öyle düşünüyorum yani bicok insan belki hem aldatır hemde bunları bile yapmaz
Teşekkürler daha iyi...Düzeltmeye çalıştım olmuşmu yeterli
Ben asıl asla yapmam etmem diyeninden korkuyorum bunların . En çok onlar yapıyor sanki.Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..
ben yollarda 60 ustu yasa sahip erkeklerin bakislarina bile maruz kaliyorken,erkeklerin cogunlukta oldugu bi yerde uzun yillar calistiktan ve yaptiklari yuzlerce konusmalara sahit olduktan sonra adimdan emin oldugum kadar soyluyorum ki aldatmayan erkek yoktur..
ya eline firsat gecmemistir ya da gercekten beceriksizdir ..nokta..
Teşekkürler daha iyi...
Ben eline fırsat geçmediği için ve ya Eşinden ödü koptuğu için aldatmayan erkeği aldatmamış saymıyorum zira bu tipler gözleri ile bitiriyor işi...
Ancak sağlam bir karakteri varsa Eşinde sevgi, SAYGI, incelik, özveri herseyi buluyorsa o erkek aldatmıyor . Çok eşlilik olayına inanmıyorum. Iki tip insan aldatıyor bence. Bir aradığını bulamayanlar iki sütü bozuk olanlar..
Adayınızda ilgili sorguladığımız Şeyler var sanki buraya konu açtığınıza göre. Bence sorunuzun cevabı sizde.
Ben asıl asla yapmam etmem diyeninden korkuyorum bunların . En çok onlar yapıyor sanki.
Ne soğuk bi açıklama yapmış öyle. . .Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?