• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmayan erkek varmı?

Ben ce korkan erkek (Allah'tan,esinden veya duzenini kaybetmekten veya ailesinin tepkisinden) ALDATMAZ...
Esim hep der, "senden veya ondan bundan degil, Allah'tan korkuyorum. Yoksa bir erkek ortamını bulup yine aldatir..."
İnşallah beni yaniltmaz... beşer şaşar derler ya...Zira etraftan dindar görünüp de esini aldatan da duymadim degil...

Aldatmaya erkek yoktur.dindarida aldatir .kiyar bir imam nikahi isi cozer.ha ben aldatildim mi ? Tabiki aldatildim.

Kisaca her kadin bir gun aldatilmayi tadacaktir (bence)

Evet aldatmayan erkek var. Her erkek aynı değil. Ama telefonunu sizden niye saklıyor onu anlamadım ben? Gizlediği bir şey mi var ki?

Ihanetle tehdit eden adama güvenmemekte haklısınız da 2. Evliliğe bu karakterdeki kişiyle kalkışmanız bir garip bence.

Var benim askm :) kendini hic germene uzmene skntiya sokmana gerek yok bence.onceki tecrubenden boyle korkun tabi ama hayati akisina birakmazsan hep uzulen sen olursun. :)

Aldatmak kişilik bozukluğudur kadını erkeği yoktur aldatmayan erkek de vardır neden olmasın ? En son arkadaşım sevgilisini yani erkek arkadaşını aldattı safım çok sonradan jeton düştü anladı ayrıldılar.

Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..
ben yollarda 60 ustu yasa sahip erkeklerin bakislarina bile maruz kaliyorken,erkeklerin cogunlukta oldugu bi yerde uzun yillar calistiktan ve yaptiklari yuzlerce konusmalara sahit olduktan sonra adimdan emin oldugum kadar soyluyorum ki aldatmayan erkek yoktur..
ya eline firsat gecmemistir ya da gercekten beceriksizdir ..nokta..
Yada çirkindir karılar yüz vermiyodur.ama çirkin ve zenginse para çirkini bile güzel gösterir::))

aldatmayan erkek illaki vardir genelleme yapmak dogru degil ama erkeklerin icinde bu potansiyel malesef ki mevcut..cevremde bu tip seylere tanil oldugum icin boyle dusunuyrm..suana kadar esimin herhangi bseyini gormedim ama bu asla yapmayacagi anlamina gelmiyo..konu sahibi ssenn duruma gelince azmis kudurmustan beterdir..bu adam alismis aldatmaya kendine guveni yokki yine yapacagink biliyo yolunu yapiyo..bide ikinci evliligin olucakmis iyi dusun kendini atese atma..

başınıza gelen kötü şeyler yüzünden insanları genellemeyin.
tabi ki aldatmayan erkek vardır.
eşini severse alldatmaz bu kadar.
bahsettiğim sevgi romantik komedi filmlerindeki allı pullu sevgi değil.
çamura düşse bile parıl parıl parlayan bir altın gibi saf sevgi

Aldatmayan yoktur diyen neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyor merak ediyorum. Bütün erkekleri takip mi ettiniz? Aldatmayan kadın varsa pekala aldatmayan erkek de vardır. Aldatmak olağan bir şey değil. Ayrıca Allah korkusu yok kaybetme korkusu, seven aldatmaz vs. Aldatmamak için nedene mi ihtiyaç var? Sanki herkes aldatmak istiyor da kendini zor tutuyormuş gibi. Hayret. Karakter, kişilik sahibi insan sevse de sevmese de Allahtan korksa da korkmasa da aldatmaz.

Back
X