• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmayan erkek varmı?

Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor

Aldatmayı tehdit olarak kullanan bir adam.
Adam var da içi boş, karakter yok.
Ya da akıldan eksiği var, bilemedim.

Şu "her erkek aldatır"cılara da gıcık oluyorum he. Nasıl adamlar gördünüz hayatınızda, nasıl adamlarla birliktesiniz? Anlam veremiyorum.

Konu sahibi potansiyel bir aldatmanın bahanesi bile hazırlanmış şimdiden. Bence çok ciddi olarak bir daha düşün bu konuyu sen.

kaldı ki erkeklerde erkeklerle aldatmadığına göre :KK53: garip bir milletiz genellemenin ucunun dokunacağını tahmin edemiyoruz işte :KK53:
Bir de neden kadinlar aldatilmaktan bu kadar korkuyor? Kendimize guvenimiz az mi acaba? Yani aldatirsa sonucuna kendi katlanir ben neden simdiden bunu dusuneyim ki? Hayatta hicbir seyin garantisi yok yani olmamiş şeylere fazla kafa yormaya da gerek yok diye dusunuyorum.

Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..
ben yollarda 60 ustu yasa sahip erkeklerin bakislarina bile maruz kaliyorken,erkeklerin cogunlukta oldugu bi yerde uzun yillar calistiktan ve yaptiklari yuzlerce konusmalara sahit olduktan sonra adimdan emin oldugum kadar soyluyorum ki aldatmayan erkek yoktur..
ya eline firsat gecmemistir ya da gercekten beceriksizdir ..nokta..

Ne acı değil mii..
Bir de ben eşimin teline/pc'sine bakmam amanın çok ayıp,kişilik hakları/özel hayat cık cık vs vs derler.. Desinler bakalım!
Kontrol gerekli diye düşünürüm ben de. Aptal yerine konmamak için. Ya da daha kısa süre konmak için..

Bir de neden kadinlar aldatilmaktan bu kadar korkuyor? Kendimize guvenimiz az mi acaba? Yani aldatirsa sonucuna kendi katlanir ben neden simdiden bunu dusuneyim ki? Hayatta hicbir seyin garantisi yok yani olmamiş şeylere fazla kafa yormaya da gerek yok diye dusunuyorum.

aynen, mesela bir üst konuda aldatılsanız ne yaparsınız diye soruluyor.. yani deprem olsa ne yaparsınız, yangın çıksa ne yaparsınız gibi bir soru bu.. anlık tepki verilecek bir şey şimdiden neden tatbikatı yapılsın ki? erkekler biz kadınlar kadar düşünmüyordur bence..

aynen, mesela bir üst konuda aldatılsanız ne yaparsınız diye soruluyor.. yani deprem olsa ne yaparsınız, yangın çıksa ne yaparsınız gibi bir soru bu.. anlık tepki verilecek bir şey şimdiden neden tatbikatı yapılsın ki? erkekler biz kadınlar kadar düşünmüyordur bence..

Orası kesin.

Bence de erkekler bu kadar düşünmüyordur... Kendimize daha verimli faydali konular bulsak da onlara kafa yorsak aslinda boyle seyler dusunmeye zaman kalmaz. Tabi bir insanin icinde karsi tarafla ilgili şüpheler varsa, o zaman da o şüphelerle kendi kendini yiyecegine bu ilişkiye son vermesini öneririm.

Eşime dedim hemen kkdaki hatunlar diyorki bütün erkekler aldatır :27: sırıtarak evet dedi bende dedimki ozaman bütün kadınlarda aldatır gel boynuzlarımızı törpüleyelim dedim sırıtması kesildi :KK45:
Ayrıca aldatılan arkadaşlar neden birgün aldatılırsan gibi genellemeler yapıyor :KK14: bende 9 yıldır birlikteyim eşimle birbirimizden hiç bişey saklamayız ne şifre ne telefon e ben doğal olarak aldatmıyacağını düşünürüm dimi ama :63:

Bosanmis bir bayan olarak, en buyuk korkularimdan bir tanesi ikinci evliliktir ! erkeklerin cogu aldatir oyle soyliyim bu karsinizdaki insanin boyle bir insan oldugu anlaminada gelmez ! bilemiyizki

Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
Bu adam resmen seni rahat rahat aldatabilecegini söylemis yok üstüme gelirsen felan ne kadar sacma sebep ariyor yani eline firsat gectimi bi sebep bulur sende bi hata bulur ve yapar daha öncede yapmis zaten
Belliki aslinda sense yapacagini düsünüyorsun ama sevdigin icin konduramiyorsun

Valla hakedersen aldatırım demek, aldatmaktır.
Yani ne demek oluyor söyleyeyim; en ufak sorun çıkartsanız, ayrı yatsanız, ilgisiz olsanız tavırlı olarak "haketmiş" olursunuz. Mayın tarlası gibi evlilik mi olur?

Benim eşim beni tam bu nedenlerden aldatmıştı. Oyle birine nasıl güvenip yola çıkıyorsun ki?

Her an tetikte bekleyeceksin. Hep aklında acaba ona istemediği bir şeyi soylersem beni aldatır mi diceksin. Aklını o adamdan başka bir şeye vermiceksin. Dedektif gibi arkasını kollayacaksin. Başka işin mi yok senin arkadaşım.

Böyle bir konuya nispet yapar gibi "aldatmayanlar da var aha benimki" diye girmek istemiyorum ama gerçekten dürüst ve adaletli adamlar var. O kişi sizin beraber olduğunuz kişi değil ama bu insanlarla belki hergün aynı otobüse biniyorsunuz.

Bir kere zor bir deneyim yaşamışsınız, şimdi daha dikkatli olun. Bu kişi sizi aldatır "ama ben demiştim" der. Sonra da siz adam gibi adam kalmadı mı dünyada diye üzülürsünüz.

Ben eşime bu konuda çok güveniyorum sebebini bilmiyorum ama kesinlikle yapmaz gibi geliyor çünkü daha önce farklı bi konu üzerinden bu konuşmaya hafifçe değindik sen beni diğer erkeklerle karıştırıyosun galiba bn aklı fikri iki bacak arasında olan adamlardan değilim dedi flört döneminde ayrılmıştık biz ki o zaman bile başkasıyla görüşmek aklımdan dahi geçmedi dedi ki çok kızgın kırgındım sana ama yapmadım yapmam ben aciz bi erkek değilim dedi belki kurduğu bu cümleler benim böyle düşünmemde etkili olmuş olabilir.. Ama şu bi gerçek ki 4 yıla yakın flört dönemi geçirdik asla ama asla bana dokunmadı Allah korusun bişey olur ölüm kalım evlenemezsek ben sana bu kötülüğü yapamam dedi hep şimdi evliyiz ve bide minik oğlumuz var.. Rabbime binlerce şükür..

Valla ben eşimi çok seviyorum, hiç yapacak bir adam değil güveniyorumda çok şükür hiç problemimiz yok.ama benim masum, harika asla yapmaz diyeceğim babam 30yıllık karısını aldatabildiyse ben artık aldatma konusunda babama bile güvenmiyorum:KK12:

İnsanoğlundan her şey beklenir. Her şeyi yapmayada meyillidir. Ama şartların oluşması lazım. Düşününki tanıdığınız kimse hırsız değil ama gerekli şartlar sağlandığında olabiliyorlar. Aşdatmak içinde aynı şey geçerli. İş insanın kendisinde bitiyor. İnsanın önünde iki seçenek var ya iyi olacak yada kötü. Hangisini seçeceği tamamen kendisine bağlı. Yani mevzu erkekler aldatır aldatmaz mevzusuz değil insanlar aldatır aldatmaz mevzusu. Bu insanın karakteri seçimleri inancı eğitimi şartları her şeye bağlı.

Back
X