Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
Bir de neden kadinlar aldatilmaktan bu kadar korkuyor? Kendimize guvenimiz az mi acaba? Yani aldatirsa sonucuna kendi katlanir ben neden simdiden bunu dusuneyim ki? Hayatta hicbir seyin garantisi yok yani olmamiş şeylere fazla kafa yormaya da gerek yok diye dusunuyorum.kaldı ki erkeklerde erkeklerle aldatmadığına göregarip bir milletiz genellemenin ucunun dokunacağını tahmin edemiyoruz işte
![]()
Ben asla sana yanlis yapmam diyen ex esim ,benden asla boyle bir sey bekleme ,ben senin basini yere egdirecek bir sey yapmam diye yeminler etmisti ama fos cikti..
ben yollarda 60 ustu yasa sahip erkeklerin bakislarina bile maruz kaliyorken,erkeklerin cogunlukta oldugu bi yerde uzun yillar calistiktan ve yaptiklari yuzlerce konusmalara sahit olduktan sonra adimdan emin oldugum kadar soyluyorum ki aldatmayan erkek yoktur..
ya eline firsat gecmemistir ya da gercekten beceriksizdir ..nokta..
Bir de neden kadinlar aldatilmaktan bu kadar korkuyor? Kendimize guvenimiz az mi acaba? Yani aldatirsa sonucuna kendi katlanir ben neden simdiden bunu dusuneyim ki? Hayatta hicbir seyin garantisi yok yani olmamiş şeylere fazla kafa yormaya da gerek yok diye dusunuyorum.
aynen, mesela bir üst konuda aldatılsanız ne yaparsınız diye soruluyor.. yani deprem olsa ne yaparsınız, yangın çıksa ne yaparsınız gibi bir soru bu.. anlık tepki verilecek bir şey şimdiden neden tatbikatı yapılsın ki? erkekler biz kadınlar kadar düşünmüyordur bence..
Bence de erkekler bu kadar düşünmüyordur... Kendimize daha verimli faydali konular bulsak da onlara kafa yorsak aslinda boyle seyler dusunmeye zaman kalmaz. Tabi bir insanin icinde karsi tarafla ilgili şüpheler varsa, o zaman da o şüphelerle kendi kendini yiyecegine bu ilişkiye son vermesini öneririm.aynen, mesela bir üst konuda aldatılsanız ne yaparsınız diye soruluyor.. yani deprem olsa ne yaparsınız, yangın çıksa ne yaparsınız gibi bir soru bu.. anlık tepki verilecek bir şey şimdiden neden tatbikatı yapılsın ki? erkekler biz kadınlar kadar düşünmüyordur bence..
Bu adam resmen seni rahat rahat aldatabilecegini söylemis yok üstüme gelirsen felan ne kadar sacma sebep ariyor yani eline firsat gectimi bi sebep bulur sende bi hata bulur ve yapar daha öncede yapmis zatenBiz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
Benim eşim beni tam bu nedenlerden aldatmıştı. Oyle birine nasıl güvenip yola çıkıyorsun ki?Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
Her an tetikte bekleyeceksin. Hep aklında acaba ona istemediği bir şeyi soylersem beni aldatır mi diceksin. Aklını o adamdan başka bir şeye vermiceksin. Dedektif gibi arkasını kollayacaksin. Başka işin mi yok senin arkadaşım.Biz oturup konuşuyoruz eski eşini aldattığıni ve sebeblerini anlatiyo bana ama banada diyoki eğer ki sende bna bu şekilde bunları yaparsan yapmadigim halde suclarsan aldatirim diyo hiç aldatmadim seni ama uzerime gelirsen yaparım diyo değişiyor hareketleri yerine zamanına göre bazen aklımda hiç soru işareti bile bırakmıyor bazense deli ediyor
Aldatmayan vardır elbet önceden yapmıştır doymuştur aldatmaz::))