• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmayan erkek varmı?

Tamam benim babamda yapmış ama eşimin bakış açısı farklı daha önce bi yerdede buna benzer yorum yapmıştım bnm seni aldatmam için sana kariı sevgimin ilgimin bitmiş olması gerekiyor dedi bunun olduğunu hissettiğim anda kurtarmak için çabalarım sevmeyi yeniden denerim olmuyosa nedeni bi şekilde sana bunu söylerim olmadı ayrılırız ama asla kadınlık gururunla oynamam dedi o sebepten bende böyle güvene güvene konuşuyorum..

Eski eşini aldatan adam seni neden aldatmasin? Bi kere o halti yemis yine yer. Her erkek aldatmaz ancak aldatma orani o kadar yüksekki arada görünmüyor diğerleri.

Kocam asla aldatmaz demiyorum büyük konuşmamak gerek, aynı şekilde asla aldatmam da demem. Neyi büyük konuşsam başıma gelir. Ama eşime güveniyorum bekarken bile sırf birisiyle birlikte olmamak için yaptıklarını biliyorum. Zina etmemek için
oruç tutmak gibi mesela. İnsan güvenmeden yapamaz, sürekli şüpheyle yaşayamaz.

köşe bucak kaçırdığı telefonunda ne var acaba sevgilinin?
2. kez evlilik düşünüyorsun bence biraz daha iyi gözlem yapabilmelisin.
İlişkide zaten güven unsuru yok.
Elde kalır nerden tutsan.

Aklında en ufak bir acaba olmamalı tel i neden saklıyor ki yani ben de insanların evli de olsa sınırları olması taraftarıyım.sürekli kontrol babında tel vs karıştırmak doğru değil ama köşe bucak kaçırılan tel de ne var acaba?

Aldatan olduğu kadar aldatmayan da vardır tabi kadını erkeğide yok bu işin, ahlaksızı ahlaklısı var. Ama size yolunu şimdiden yapmış bir erkeğe tecrübeli bir kadın olarak nasıl güvenip evlenmeyi düşünüyorsunuz??

Aldatmayan erkek yoktur, beceriksiz erkek vardır. babam kocam dahil. İkisinide yakalamadım ama yakalamayacağım anlamına gelmez bu :KK70:
Hoş gerçi kadın erkek diye ayırmamak lazım. Artık aldatan kadınlarda erkeklerin yüzde oranını yakalamaya başladı diye düşünüyorum.

Aldatmak 7 den 70 e dünya çapında yapılan bir eylem oldu artık. İleriki yıllarda normal bir durum gibi karşılanmasından korkuyorum (!)

Arkadaslar aldatma konusu denilince geniş oluyo her türlü aldatma mevcut bn düşünüyorum ikinci evliligimi yapıcam kismetse ama bi guvensizlik söz konusu sevgim evet çok büyük ama galiba kendimide rahatlatmak istiyorum biraz. eski eşimde aldatmaya kalkmisti ki hiç beklenilmicek bi insandı. smdi ki erkek arkadasim aldatıyo diyemiyorum yakalayamioyorum evine karşı sorumludur bna karşıda ole başı boş bırakmaz kiskanc tir sevgisini belli eder ama bazen çok utanir askm bile diyemez tek derdim benden köşe bucak kaçırdığı telefonu. çok bensiz gezmez ecde oturur gidicekse benle gider vs sizce bi erkek bole olduğunda evlenmeyi dusunmelimiyim

bu büyük bir problem bence.
ben olsam güvenmezdim.

Back
X